Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ugorgyunk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Elcseszett generációhoz tartozom. (Pont száz évvel hamarabb kellett volna születnem. Pont beleszaladtam volna a kiegyezés korába, kicsit fogat szívogatva, de épülne-szépülne az ország, működne a közigazgatás, pezsgő kulturális életbe csöppennék, leugranék a tengerpartra, mert…..
Soha ne tudd meg, milyen egy pánikroham, még te sem, kedves ellenségem. Fekszel az ágyban, nézegeted a plafont. Mérlegeled, hogy el merj-e aludni vagy sem. Nincs nagy gond, így is, úgy is megjön a pánik. Elég pontosan jön, kábé három és négy között. Alvás közben kicsit…..
"Ez a győzelem azt bizonyítja, hogy Magyarországon rengeteg sikerorientált sportoló van, akikből remek futballisták lesznek" - nyilatkozta Orbán Viktor a barcelonai diadal után. A miniszterelnök szeretné, ha még nyáron döntene a kormány újabb stadionok építéséről és…..
"Nálunk a lakótelepen van egy szobor, két kocka, meg egy lik. Az a neve... az a neve... A megtalált gyermek vagy mi a rosseb."   - mondja a rendőr a 6:3 legviccesebb jelenetében. Nos nem véletlenül jutott eszembe, mikor megláttam a fenti képet és megtudtam, mit is ábrázol. Amíg…..
Sok lakossági megkeresést kaptam az elmúlt időszakban. Azon okvetetlenkednek a lakosok, hogy  a kerületi polgárőrök miért őrzik folyamatosan a kis terecskét és benne Tisza István szobrát sőt azt merészelik megkérdezni:   mibe kerül ez a kerületnek. Utánakérdeztem. A…..
ugorgyunk 2012.08.07 11:17:50
@Maruzsa: Lehet, hogy az Önkormányzatnál létezik ilyen jegyzőkönyv, de a Budapest Galéria szakértőit "elfelejtették" meghívni a második fordulóba. A szobor értéke tehát egyértelműen az önök dicstelen ízlését dicséri. Ódivatú, semmitmondó póz, darabos, igénytelen megmintázás, gyenge kivitelezés. Lelkük rajta - de ne az én pénzemből!
Tengelytörés blog CBA bojkottom 2012.07.02 20:34:00
Nem valami nagyszabású akció ez, egyszemélyes bojkott. Körülbelül két hete tart, és bármilyen megrázó, a CBA még működik.  Némi gondolkodás után mégis arra jutottam, érdemes leírnom, miért nem vásárolok többet CBA-ban. Kíváncsi vagyok a reakciókra. A „bojkott” oka…..
A Thököly út az én idealizált városképemben mindig egyfajta második Andrássy út volt, már amennyiben annak Kodály köröndtől kifele eső szakaszára gondolok: kétoldalt fák, a kerítések mögötti kertekben tornyosuló villákkal, díszes bérpalotákkal. Csak hát az idők során elkopott a varázs, a város és a…..
ugorgyunk 2012.07.07 16:45:50
@zugloisrac: Füst Milán szerint a férj reggelente munkába menet még visszanézett feleségére, aki az ablakból integetett neki. Az asszony halála után az ablakot befalaztatta és az asszony mellszobrát állította oda,
Ezzel a kimondani nem mert állítással szaladta  körbe a sajtót a kerületi MSZP egy névtelen politikusa, miután az eddig ő általuk delegált tag helyett most az LMP jelöltje, én kerültem be a Vagyonkezelő Zrt, az ellenzéknek adott ötből egyetlen Felügyelő Bizottsági helyére. A…..
  Tegyük fel, tudni akarom, hogy ki az a Rába Tímea, mert hallottam már valahol a nevét. Elsőre félceleb húsra tippelnék, de azért jobb, ha utánanézek. Kicsi guglizás, alap. A legfontosabb infók, fotók egy perc alatt ingyen megvannak. Sokan tematikusan keresik a csak…..