Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Super8

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Super8.hu Indexképek a keresőben 2012.03.18 01:42:00
Itt van végre a várva-várt megoldás, amivel megkülönböztethetők a keresési eredmények a Super8.hu archívumában!Az eddigi száraz címkesorozat helyett lefejlesztettük azt a látványos változatot, aminek köszönhetően azonnal látható oldalunkon a keresett címke vagy kifejezés…..
A nyilaskorszak rövid, ám annál borzalmasabb rémuralmának filmdokumentumai jól ismertek a történészek számára. Ennek egyik oka, hogy maguk a hatalom gyakorlói szerencsére nem sok filmfelvételt készíthettek magukról, hiszen uralmuk csak néhány hónapig tartott. A másik ok, hogy az…..
A Super8.hu családifilm-archívumának decemberi indulását követően több száz hazai hírportál vette át az [origo] cikkét, amelyben részletes beszámolót olvashatunk erről az azóta sokak által látogatott kezdeményezésről. Az írás címében emlegetett Horthy Miklós, akiről…..
Super8.hu Pereg a film! 2011.12.19 22:06:00
Elindultunk! Hosszas gyűjtögetés, digitalizálás, tervezgetés után végre december 16-án elindult a Super8.hu oldala, a világ talán első és legnagyobb online privátfilm-gyűjteménye! A weben bárki által, szabadon megtekinthető archívumunk létrehozása régi vágyunk volt már, és…..