Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnDreA

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Nekem a Balaton... 2014.05.22 11:52:29
10 nap múlva újra itt van az UB. A két betűs verseny, amit évről évre több futó vár. Az U betű lehet: ugye, újra, ultra, a B meg: buli, barátok, Balaton is. Tehát Ultrabalaton. A jövő szombaton. Elmondom mit tettem eddig az Ultrabalatonon. Ez a nyolcadik, én a legutóbbi 4…..
Fötörke napjai Félmaraton 2013.11.20 11:24:46
Péntek: Este 9-re hivatalosak voltunk Ágoston tejfakasztó bulijára a Ben Joe-ba. Persze én voltam a sofőr és már amúgy is fáradt voltam és feszült a verseny miatt is és a PMS hatása is tűzokádó sárkánnyá változtatott. Éjjel fél 2 körül értünk haza, Gellért reggel…..
Ha célba értél, az jó, nagyon jó :)Bár mind a mai napig nem sikerült felfognom, hogy megcsináltam, amire 4 éve vágytam. Persze ennek a 4 évnek a nagyobb része csak álmodozás volt. A tevőleges időtartam 1 év és 8 hónap :), szinte napra pontosan.Lefutottam a félmaratont. Közben…..
Azt hiszem este fél 8 felé elmegyek futni. Terveim szerint nem egyedül, de mivel ma iramfutás is van a tervben, ezért laza futás, amolyan 7 perces laza, csak az első 33 percben lesz, utána kicsit kevésbé laza lesz az egész. Amikor hosszút futunk a hétvégeken, akkor ez a laza olyan…..
Ismét egy Csigafutam, immáron a harmadik. Minden alkalommal úgy megyek oda, és úgy jövök haza, hogy igen, ez az, ilyet akartam, erre vágytam. Lassan futni, jó társaságban - egészen pontosan olyan tempóban futni, ami jólesik. Általában a közösségi futások legnagyobb részének a…..
Április 30. hétfő, 22:00 óra Elküldtem az előző hetemet Olinak, jeleztem, hogy sok nekem a másfél óra, a végére mindig totál KO leszek. Megjött a válasz - Igyál többet, cukrosat, negyedóránként - ja és a vasárnapi hosszú futásom 2 óra. Hogy miiiiiiii?Visszakérdeztem, az…..
AnDreA 2012.05.07 12:54:43
@kreeza: Persze, mondjuk tudom, hogy vannak lábaim :), de nem izomláz, inkább kicsit beálltak. És nagyon szeretem a hétfőt - mert ilyenkor sosem kell futni :)
Azt írtam pár hónapja, hogy szeretnék egy Csigafutamot, kifejezetten lassú futóknak.Olyan lassúaknak, akik egyformán lassúak. Nem attól lassúak, hogy 5 perces km-ek helyett futnak 5:10-et mert előző nap sokáig voltak fent, hanem úgy igazán. Ezt álmodtam meg magamnak. :) Mindez…..
A szilveszteri Nike Sziget-futáson fogadalmat tettem cirka 200 másik emberrel együtt :) az övéket nem nagyon ismerem. Az enyém nagyon egyszerű: félmaraton. A csigaságomhoz képest miért nem vállaltam többet? Miért nem vállaltam azt, hogy javítok az időn is? Mert úgy gondolom, hogy…..
AnDreA 2012.01.09 15:40:20
@szasza75: Szerintem mindenki magának dönti el, hogy mi a túlzás :), arról nem beszélve, kérdés ki honnan indul el. Amúgy Olival nem ez a végcél, alapból azért kerestem meg, mert gyorsulni szeretnék, és ebben nagyon nagy segítséget jelent.
Szeretném, ha elfogadnád, hogy nagyon nem vagyunk egyformák, és néha nem elég csinálni, mert lehet, hogy nem jól csinálok valamit. Fotózni sem elég csak úgy :), ha elég lenne, akkor nem létezne a fotós szakma, és nem keresnék fel a fotósokat az emberek, hogy igazán jó képet csináljanak.

A második részt nem értetted jól! Az volt a kérdés, hogy valaki egyrészt 10 helyett 15-öt akar futni, másrészt még gyorsulni is szeretne. Ehhez képest a 15 km teljesítése sikerül, de az átlagsebessége km-ekre vetítve lassabb, mint 10 km-re. Tehát hosszabb távot futott, de mégis lassabban fut, mint korábban. Akkor ez jó vagy sem - hiszen az egyik célt teljesítette, de a másikat nem.
AnDreA 2012.01.09 15:52:10
@b.fruzsi: Persze, kell tudni nagyot álmodni, csak nem mindegy milyen nagyot :) a túl nagy sem jó.
És jó, ha tudsz örülni a részeredményeknek is, így lehet akár több cél is, csak nem ez a jellemző. Általános a "mindent egyszerre akarunk" szemléletmód.
Az elmúlt hetekben nagyon keveset futottam, jólesett nem futni, legfőképpen jólesett edzésterv nélkül futni. Közben lett egy szép új cipőm, pihentem egy nagyot és ezzel együtt visszatért a kedvem is. Úgyhogy írtam az edzőmnek, hogy akkor újult erővel belekezdenék ismét a…..
Ki fut a végén? Futni jó? 2011.12.28 11:04:00
Nem, nem azért kezdtem el futni, mert fogyni akartam. Azért kezdtem el futni, mert a futásnál utálatosabb dolgot a világon nem tudtam elképzelni. Mindig arra gondoltam, hogy ki az a hülye, aki csak úgy fut sok-sok kilométert. Ezen csoportba tartozott apu is és egy nagyon jó barátnőm is…..
Ki fut a végén? Csigafutam 2011.12.13 09:16:00
Egyszer szeretnék látni egy olyan "verseny" kiírást, hogy verseny lassú futóknak, 7 percnél BIZTOSAN lassabb kilométerekkel. Lehetne Csigafutam a neve a sorozatnak :) csak, hogy nagyokat álmodjak :)) Szerintem sokan eljönnének, végre azt éreznék, hogy ők sem maradnak ki…..
Folyton repkednek mindenféle számok, 6 perces, 5 perces, sőt akár 4 perces kilométerekről - ennél kisebb számokról ne beszéljünk. Ezek konkrétan űridők, aki 6:30 alatti kilométereket fut az nekem UFO. Fogalmam sincs, hogy ezt mégis hogyan lehet elérni. Igen, lassú vagyok :) nagyon…..
Ki fut a végén? Hungaroring 2011.12.11 17:38:00
Van egy csomó minden, amiről még írni szeretnék, de ez a tegnapi nap akkora élmény volt, hogy inkább ezt veszem előre.  Még a Facebookon és a pénteki Futóbulin jó előre megbeszéltük többekkel, hogy természetesen mi futunk a végén. Úgy gondoltuk, hogy a jó poziciókat…..
A válasz egyszerű: Én. Vannak, akik azért futnak, hogy fogyjanak. Vannak, akik le szeretnék futni a félmaratont, vagy a maratont. Vannak, akik csak az egészségükért. Én azért, mert szeretek futni…  A történet ott kezdődik, hogy amióta az eszemet tudom, sportolok. Úsztam,…..