Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matolcsy

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter Habony igazsága 2013.07.10 09:40:06
Nagyon hasznos, hogy Habony Árpád autóhasználati szokásairól szinte napi szinten értesülünk, s mindig vonzóan hátborzongató, amikor a spin doctor maga válik a karaktergyilkossági kísérletek alanyává, de lenne ennél fontosabb téma is, amit Habony sikeres tevékenysége nyomán…..
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Pontosabban kora délután, és csak hétköznap. A TV2 hétfőtől 14 órai kezdettel egy órás hírműsort indít Tények Délután címmel. Hogy ez nekik a presztízsnövelésen kívül miért jó, nem tudjuk, de legalább lesz a köztévé déli Híradójának is ellenfele, még ha véres is. ..
Németh Kristóf után újabb alapítótagtól válnak meg a Barátok köztben. R. Kárpáti Péter azaz Berényi András azonban annyira a nézők szívéhez nőtt, hogy a Blikk szavazóinak 79 százaléka szerint maradnia kéne. A sorozat producere, Kalamár Tamás szerint azonban az a 21…..
A Bors úgy tudja, hogy az ősszel induló Voice - Magyarország hangja című tehetségkutató egyik zsűritagjának Ákost szeretné megszerezni a TV2. Az énekes egy közeli munkatársa megerősítette, hogy már folynak a tárgyalások, s ezt asszisztense sem cáfolta, de Fiák Krisztina nem…..
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
14 óra 20 perckor jött ki az MTI híre ami Ángyán József "igazi arcára mutat rá". A hír egy blogbejegyzésre hivatkozik, egy olyan blogra amiről életünkben nem hallottunk. 16 óra 30 percig senki nem találta a blogot az interneten, aztán meglett. Addig ezt írtuk:…..
matolcsy 2012.05.02 15:53:35
Tojást sütünk a szimpatikus/másnapos fiatalemberrel, szakácskönyvből. Huhú, van itt minden, földre hulló tojás, kézégetés, végül felcsörögjük Marcsinkat, akit persze nem ejtettek a fejére, gyanakszik rögtön.  Le is osztja Viktort, mint állat, mérsékelten vicces…..
A két nagy kertévé versenyében az elmúlt években megszokott trendekhez hasonlóan idén is az RTL Klub vezet, a Tv2 ritkán tud riválisa fölé kerekedni, ami valahol érthető, ha a két adó saját gyártású műsorainak színvonalát nézzük (ne tessék röhögni, de VV5 vs.…..
majdnem Hol kapható? 2012.03.19 17:06:00
Volt pár ezer forint Adwords-kuponunk, amit arra költöttünk, hogy kicsit ráfeküdtünk a "hol kapható?" keresőkifejezésre. Delikvenseink egyébként a nuku.hu-ra érkeztek, ahol további nehezen beszerezhető termékekkel találták magukat szemben (pl. kaviáros chips). Íme, erre keresnek…..
Éden Tamást megcsípte egy skorpió Mexikóban. Tamás ijedtségében kiszívta magából a mérget, de ezzel inkább ártott, mert a méreg a légzését is lebénította - írja a Bors. A srácot kórházba vitték, infúziót kapott. Megújult a hazipatika.com. Az átalakításnál öt fő…..
Március 19-én este nyolckor indul a Duna TV új napi kulturális műsora, a Kultikon. A műsorról már megírtuk, hogy egyik napi szerkesztője Siklósi Beatrix (Éjjeli menedék), másik pedig Halász Zsuzsa (a KDNP volt szóvivője) lesz, de azt még nem, hogy öt műsorvezető is tartozik…..
matolcsy 2012.03.15 17:46:51
Friderikusz Sándor meglepő módon ismerkedett vízilabdás játékosával a Legyen Ön is milliomos! stúdiójában a ma esti adás felvételén - írja a Blikk."Soha nem értettem, mi a jó a vízilabdában. Abban az értelemben, ami a víz alatt történik. Miért nem kamerázzák be, hogy…..
matolcsy 2012.03.14 10:47:25
@Dogla: nem maradtál le, ma lesz, most van a műsor promója (itt)
addict Tízpengés borotva? F*szt! 2012.03.08 09:00:00
Vannak olyan termékek, amelyek több évtizede tökéletesen működnek. És van a marketing, ami mégis mindig elhiteti velünk, hogy nem elég jók. Jönnek az újabb és újabb termékek, amik mindig többet és többet ígérnek. Vegyük például a borotvákat, melyek az elmúlt pár évben…..
    A hír, amelyre megközelítőleg tizenöt éve várunk. Hisz ez a márka az, amelynek olyan fantatikus rajongói vannak Magyarországon, akik barátokkal hozatták be mindig a terméket külföldről. Itthon üzletük nem volt, egy két éve online tudtál rendelni a…..
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
A Dal című, méltán népszerű énekes műsorban az indulók, köztük a Megasztár korábbi versenyzői gyanúsan ismerős dallamokkal borzolták a nézők kedélyeit, de úgy látszik, a hazai zeneszerzők nemcsak a Tv2, az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzőit is ellátják külföldi…..
  A Baross tér állapota 2012. február 17-én reggel, a négyes metró építésének ötödik évében (via pnxntdd). És ugyanez pont száz éve, 1912-ben a hajtás után.   Tudván a téma kimeríthetetlenségéről, úgy döntöttünk, sorozatot indítunk hazánk folyamatos…..
matolcsy 2012.02.17 11:47:07
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Véletlenül úgy esett, hogy a blog második bejegyzése is egy otthoni próbálkozásról fog szólni. Első alkalommal a Magyarországon kapható, ám meglehetősen drága Baileys ital előállításához nyújtottunk tippeket, most azonban egy igazi magyarországi hiánycikket, a…..
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..