Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tszelnok

1 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
tszelnok 2016.10.29 23:07:45
@na__most__akkor: Huh ... remélem azért megélsz a nyugdíjadból. Ha szeretnél látni egy jó programozási nyelvet: www.scala-lang.org . Ha van időd/kedved megtanulni: www.coursera.org/learn/progfun1 (ingyenesen elvégezhető online kurzus)
Nagyon nehéz megfogni és helyén kezelni 1-1 sporteredmény értékét. Mégis mit jelent egy földi halandó számára, ha olvassa a játékoskeretek értékét, egyes játékosok piaci értékét? Szinte súlytalan az egész, hiszen könnyű olyan számokat kimondani amiket nem értünk, mégkönnyebb dobálózni ezzel. Most be…..
Giró-Szász András szóvivő közölte, ha Obamának nem kell, a magyar kormány majd megépíti a Halálcsillagot. A kivitelezést a Közgép végzi. „Az Erő már velünk van, az Országház épülete pedig úgyis már kissé avitt és nincsen rajta szuperlézer sem. A Halálcsillagot…..
Subba Fiúk boldog Diablot! 2012.05.17 15:45:31
tszelnok 2012.05.17 21:08:00
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
Nem tudjuk ki, is mit szedett be az Összeesküvőket készítő produceri stábban (bár a nézettséget elnézve csak valami nagyon erős koktél képes a fájdalmat enyhíteni), mindenesetre a Tv2 Frizbi című műsorának mai felvételén bejelentették, hogy Alekosz, a Való Világ 4 nyertese,…..
tszelnok 2011.11.10 21:28:53
Mert ugye, mint ahogy az ősi mondás is tartja, meztelen nőkkel bármit el lehet adni. Még az egyébként unalmasnak tűnő dolgokat is. Az AXE Kanada legújabb kampánya két részre osztható, az egyikben az alaptétel bizonyosodik be, míg a másikban öreg emberek magyaráznak meg modern…..
tszelnok 2011.10.10 20:58:16
3. video

A "beaver" szonak egyeb jelentese is van a "hód" mellet, lasd
www.urbandictionary.com/define.php?term=beaver
www.merriam-webster.com/dictionary/beaver

Ennek tudataban a videot nezve egesz mas ertelmet nyer az "extremely high demand for beaver", az "as much beaver as possible", es sok egyeb mondat.
A világ legbizarrab szépségklinikája található Bangkokban, ahol nincs vágás vagy műtét, semmi botox, még csak kencefice sem, mégis azt ígérik, hogy a páciensnek a kezelés után nagyobb lesz a melle, szebb az arca. Mindezt teljesen természetes módon, mondhatni ez az igazi bio szépségszalon. Azt nem…..
Karácsonyi ajándékot kaptak a devizahitelesek szeptember közepén. 180 forintos árfolyamon forintra válthatják a jelentős szenvedést okozó svájci frank hitelüket. De mégis mekkora ez az ajándék? Teljes felszabadulást okoz, vagy csak hangyányi előrelépés, ha az átváltás utáni havi törlesztő terhet…..
Szép színházat játszott ma a politika napirend előtt. Orbán Viktor – elsősorban, mint általában, a papírtól elszakítva, a viszontválasz idején – kiválóan szerepelt, bravúrosan irányította a figyelmet a számára kedvezőre és terelte el a kellemetlenről. De az…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
tszelnok 2011.09.10 13:14:33
@rókafogta: Szoc. pol. nincs, a hitel pedig nagyon enyhen volt tamogatott (nem 2003 elotti). Egyedul az evi 120e Ft adojovairas miatt volt ertelme ezt valasztani a CHF hitellel szemben, mert habar a jovairas levonasa utan is magasabb volt a torlesztoreszlete mint a CHF hitele lett volna, de ennek nem volt arfolyamkockazata. Az adojovairast egyebkent mar evekkel ezelott eltoroltek, azaz az akkori kormany engem rosszabb helyzetbe hozott, havi 10e Ft-tal (120e/12) nott a torlesztesem ahhoz kepest amivel elozetesen - adojovairassal - szamoltam.
Miscellaneous Political risk 2011.09.09 18:57:00
Politikai kockázat - lesz mit ebbe a rovatba írniuk azoknak, akik egy potenciális magyarországi befektetés üzleti tervét állítják össze. A politikai kockázat annak a veszélyét jelenti, hogy az adott ország politikai-szabályzási környezetében olyan előreláthatatlan változások…..
Döntsd a tőkét CHF/HUF 180 2011.09.10 15:15:00
Nagyobb méret ..
A Zala megyei olajkutak körül az arab országéhoz hasonló birodalom kezdi kinőni magát. A település lányokat keres erotikus munkára. A Zala megyei Dubajcsehi idén nyáron kezdeményezte önálló községként való elismerését, miután a környező olajkutak bevételéből…..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Tegnap este már pedzegettem, hogy máma valami szpesöl cuccal rukkolok majd elő: kéremalássan, IKEA tudósító blogger lettem reggel 7-től 8-ig, ráadásul egyetlenként - exkluzíve -  a magyarországi blogok közül, ami nagy szám. Nem? De. Hogy ez mit is jelentett pontosan?  …..
Android Dinnyeanalízis 2011.08.26 13:03:00
Az elmúlt órákban 15 percenként háromszor is megkaptuk ezt az alkalmazást, úgyhogy ez alapján valószínűsíthető, hogy a magyar androidos társadalom legalább minden harmadik tagja ebben a pillanatban éppen vadul görögdinnyét analizál. Merthogy van erre is egy app. Szegedi…..
Modorosblog A Devizahiteltelen 2011.08.11 12:45:00
Könnyelmű, pénzügyi analfabéta, adócsaló lenne a magyar társadalom többsége? Alávaló hazugság: elég csak az interneten körülnézni. A fórumokban egymást érik a felelős, előre gondolkozó, pénzügyekben és a közgazdasági folyamatokban otthonosan mozgó magánszakemberek.…..
Gabi történetéből kiderül, miért nem adunk fel romlandó terméket postán. Pedig még ünnepnap sem volt, csak egy hétvége csusszant a logisztikai központba érkezés és a kiszállítás között, de ennyi idő alatt a fagyasztott dög rothadásnak indult:Az én édes jó anyám egy…..
Android Itt a Samsung Galaxy S II 2011.03.28 03:52:00
Az Androidcommunity stábja volt olyan szerencsés, hogy az elsők közt megtapogathasson egy Samsung Galaxy S II-t a Samsung androidos készülékeinek következő zászlóshajóját. A minden eddig mobiltelefonnál vékonyabbnak találtatott készülékről jó sok fotót is készítettek, amit…..
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..