Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bedeccus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a sors jobban tudja, hogy mi kell nekem, mint én saját magam, mert legalább hatszor indultam el az elmúlt napokban, hogy megnézzem a Lady Bird-öt, de valahogy soha nem érkeztem meg a moziba. Ma végre sikerült megnéznem. És állati nagyot csalódtam. Akkora hájpolás ment ekörül a film körül,…..
1998-ban egy bizonyos Ted Chiang írt egy Életed története című novellát. Ebben egy Louise Banks nevű karaktert keresett fel a katonaság, hogy a Földre érkezett idegen fajjal megpróbáljon érdemi kommunikációt létrehozni. Mai filmünknek ez szolgáltatta az alapját...
Korábban már hírül adtuk, hogy a Rapülők újra koncertezik, igaz egyelőre csak egy esemény biztos, az pedig február 25-én lesz az Arénában. Az Ájlávjú című rendezvény beharangozójának és a ráhangolódás jegyében most egy új klip jelent meg neves előadóművészek közreműködésével. Az a cappella előadott…..
Június 17-én jelenik meg az új Red Hot Chili Peppers-lemez The Getaway címmel. Egy dalt már aznap bemutattak, mikor kiderült, hogy húsz év után ismét fellépnek Magyarországon. Most pedig itt a címadó dal is, ami rendesen el fogja keseríteni azokat, akik reménykedtek egy kis vadulásban vagy…..
bedeccus 2016.05.27 10:27:27
Tegnap hallottuk a hírt, hogy valami komolyan készülődik a Guns N' Roses háza táján. Titokzatos twitteres üzenetekről, jólértesült bennfentesekről és családtagokról suttog a zenei sajtó. Mi, a Lángoló Gitárok munkatársai, minden tiszteletünk és szeretetünk mellett nyíltan…..
Az, hogy Noel Gallagher soha nem volt teljesen normális, nagyjából köztudomású tény. Az, hogy Noel Gallagher minden bizonnyal ennek megfelelően egy rakás hülyeséget tanít a gyerekeinek, eddig kevésbé volt egyértelmű, most azonban egy, a brit Sun című bulvárlapban megjelent cikk…..
Nagybátyám is előszeretettel készített gyufaszálakból épületeket, úgyhogy közelről is megcsodálhattam, megérinthettem az aprólékosság és türelemjáték netovábbját. A gyufamakettek készítése, azaz különböző épületek élethű makettjeinek kidolgozása gyufaszálak…..
bedeccus 2011.12.07 02:30:45