Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maci@Work

9 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak tudathasadásos emberek, mi is nagyon sajnáljuk őket. Láthattatok már olyat nálunk, amikor egy tanulóautó sofőrje gondolta azt, hogy ő villamos. Ezúttal Gábortól egy egészen hasonló képet kaptunk, csak itt a példamutatás kedvéért egy rendőrautó játszotta el ugyanezt.…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
Pilu Manáger Uram 2008.02.12 15:39:00
 Megint ülök a dugóban. Ez a Hungária totál KO, itt hajnal kettőkor is nyomor van. Araszolunk az Üllői felé már vagy húsz perce. Nézelődöm jobb híján, alkalmi szomszédjaim intim szférájába fókuszálom a pupillámat. Előttem család, jobbra puttonyos futár srác,…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Hihetetlen, de gastrophil nevű olvasónk .pdf-ben küldte el levelét, úh most versbe szedve vagytok kénytelenek olvasni a sztorit, ami szívemhez közel áll, mivel én is kosarazom. A középiskolai bajnokságoknak még volt értelme, mivel azokat mindig megtekintették a csapatokhoz tartozó…..
Mai történetünknek is fontos tanulságai vannak, hiszen aki még nem próbált egyszerre több projektet futtatni (mint én), az nem tudja, milyen az, amikor filofaxban kell vezetni, ki, mikor érkezik. És a hasonló táncstílus is lebuktató tényező, még szerencse, hogy az én csípőmben…..
halmozottan agyatlan emberek kerülnek sokszor sajnos olyan munkakörbe, ahol a bmeg és egyéb kötőszavak használata nem ajánlott. Ld (nyelvművelők kedvéért) 4. pont. Az alábbi levelet 2008.január 9-én küldtem el a mávnak az eszrevetel@mav-start.hu címre, ma érdeklődtem is felőle,…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
A szakítás sajnos/szerencsére nemzeteken átívelő, az egész emberiséget érintő akut probléma. Nagyon jól érezte a rigmust olvasónk, amikor a páneurópai eszme jegyében nemzetközi vizekre evezett, és egy erasmusos történetet küldött be. nagyon érdekesnek találom a…..
Korda Gyuri országában azt hiszem természetes dolog pókerjátszmának tekinteni a párkapcsolatokat, pedig sem a nyílt kártyák, sem a taktikázás nem vezet sehova, nézzétek Ross is hogy járt:  Az "A gyárban dolgoztunk" post kapcsán érdekes vita alakult ki arról,…..
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
És megjött az első celebszakítás!! Éjjen-éjjen. Az idegesítően, testét dobálva zenélő Edvin Marton most csajozik. És kordokumentumként megtudtuk minden idők legjobb lekoptatós dialógusát is.  Szakított már sztárral? Rúgta már ki Önt egy igazi storymagazin-szintű…..
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
Huhh, először is nagyon BUÉK mindenkinek!Mindíg mentegetődzök, hogy eltűnök, úgyhogy most nem teszem, hanem megírom az első pro storyt. Történt szerdán, hogy rájöttem, le fog járni a passportom. Ez több okból is rossz, a legsürgetőbb, hogy el kell utaznom az üveghegyen túlra,…..
Hmm, asszem most 1 picit el leszek tűnve. Fogalmazzunk úgy, hogy a magánéletem nem úgy alakul, ahogy én szeretném, konkretizálva szét lettem szopatva (sry).Kell egy kis idő, hogy összepakoljam magam rendesen, túljussak azon, hogy többszörösen hátba lettem szúrva és hogy…..