Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsza

191 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogy ezen a videón Lukács Sándor olyan, mintha Joób Sanyit parodizálná? ..
Joób Sándor Sanyi szóviccben is 2012.08.29 14:13:21
nagy király. Hogy ez kiderüljön, ahhoz elég tőle egy rágót kérni. Vigyázat, rekonstruált párbeszéd következik! ÉN: - Sanyi, van egy rágód? SANYI: - Megnézem. (Táskájában kotorász) Csak egy Mentosom van. ÉN: (Megkönnyebbülten) - Nem baj, jó lesz az. SANYI: - Athos,…..
Isten hozott!..
Ma öt vereséget szenvedtem, ebből háromszor hosszabbításban.És még nincs vége a napnak...
A 6. forduló, amelyben akár vereséget is szenvedhetett volna az Arsenal a bajnoki címhez, mivel a Milant otthon ütötte ki a Bayern. A Liverpool visszasüllyedt oda, ahol korábban volt. Milan-Bayern München 0-3 (0-1) Gólszerzők: Altintop, Müller, Schweinsteiger A meccs embere: Altintop…..
Az 5. forduló, amelyben az utolsó legyőzi az elsőt, az Arsenal idegenben vág vissza a Bayern Münchennek, Madridban támad fel a Barcelona. Liverpool-Milan 4-1 (2-0) Gólszerzők: Gerrard, Suarez (2), Pato (öngól), illetve Ambrosini. A meccs embere: Suarez Liverpool:Jones 6 - Wilson 6,…..
A 4. forduló, melyben az Arsenal kivégezte a Liverpoolt, és tapad a Barcelonában döntetlent játszó Milanra, a Bayern München pedig megint építhet Altintopra. Arsenal-Liverpool 5-1 (4-1) Gólszerzők: Fabregas (2), Wallcott, Bendter (2), illetve Jovanovic A meccs embere: Fabregas Arsenal:…..
A harmadik forduló, amelyben a Milan a második Bayernt is legyőzte, Lehmann brillirozásának hála győzött az Arsenal, és még mindig nem nyert a Liverpool. Bayern München-Milan 1-2 (0-1) Gólszerző: van Bommel, Gattuso, illetve Contento A meccs embere: Pirlo Bayern München: Neuer 5 - van…..
A második forduló, amelyben megint Gattuso az egyik főszereplő, a Bayern München győz az Arsenal otthonában, a spanyolországi rangadó pedig négy gólt hoz. Milan-Liverpool 1-0 (0-0) Gólszerző: Gattuso A meccs embere: Gattuso (Milan) Milan: Abbiati 7 - Nesta 6, Silva 7, Zambrotta 7,5 -…..
Az első forduló, amelyben a Barcelona rögtön vereséget szenved, a Bayern Münchenben színre lép Pranjic, az Arsenal pedig idegenben nyeri az angol rangadót. Milan-Barcelona 3-2 (0-1) Gólszerzők: Ibrahimovic, Robinho, Gattuso, illetve Zambrotta (öngól), Messi. A meccs embere:…..
Óriási Joób Sanyi-bréking van, már ami Sanyi szűkebb pátriáját, Kapuvárt illeti. Elfogadták Kapuvár gazdasági programját, az idegenforgalom fejlesztésére koncentrálnakEgyhangúlag fogadta el hétfőn a kapuvári képviselő-testület a rábaközi város 2014-ig szóló gazdasági…..
Sanyi írásait egy időre nélkülöznünk kell jól megérdemelt szülési szabadsága miatt. Eljuttatott viszont hozzánk egy kis krokit. Köszönjük, Sanyi! Most vettem virágot, ahol a virágos nő azt mesélte, hogy ő évekig úgy tudta, nem lehet gyereke, már le is mondott róla. Talált…..
Sanyi megünnepelte Sarolta nevű lánya születését. Sarolta már most, alig egynaposan is büszke lehetett édesapjára, akinek alkoholfogyasztását a mértékletesség jellemezte. És most villantsunk fel néhány jellegzetes pillanatot az estéből. Mindjárt egy kép, amely jól szemlélteti…..
tsza 2010.05.06 14:50:05
@szbf: szivárognak még majd a napokban. van pl. egy egészen őrületes kép
tsza 2010.05.06 15:02:39
@mvmv: valamiből a blognak is meg kell élni most, hogy Sanyi 2 hétre kiesett a munkából. Bár lehet, hogy csinálunk tegnapi újságot: mit csinált Sanyi 1982. május 6-án?
Rendkívüli kiadással jelentkezik blogunk, megszületett ugyanis... de inkább adjuk át a szót Sanyinak."Este 7-kor kicsit fájt (főleg Áginak), 9-kor bementünk a kórházba, 11 előtt 9 perccel fölsírt, 57 cm, 3560 gr, barna haj, kék szem, amikor bőg, rám hasonlít, de még…..
tsza 2010.05.05 16:32:12
@kultursznob: a blog olvasótáborát. Falják a híreket, rengeteg reklamáló emailt kaptunk, amikor leálltunk egy-két évre, volt köztük fenyegető is, rendőrségi ügy lett belőle.
tsza 2010.05.05 16:26:39
@kultursznob: A blog célja az, hogy bemutassuk Joób Sándor életét és munkásságát.
Úgy értesültünk, hogy Sanyi jelenleg Ausztriában síel, törött könyökkel! A miniszterelnök-jelöltséget, úgy tudjuk, ő sem vállalja...
A kormányválság első hozadékai között van, hogy észrevettük: a Gyurcsány Ferenc várható távozásáról nyilatkozó Semjén Zsolt kísértetiesen hasonlít Joób Sanyira. Sanyi: Zsolti: ..
Joób Sándor Breaking 2009.03.17 09:10:00
Joób Sanyi ma nem törte el a könyökét...
Elsőként a Joób Sanyi blognak sikerült fényképet szerezni Joób Sanyi begipszelt jobb karjáról. Nem is teszünk hozzá semmit, csak azt: gyógyulj meg, Sanyi, fogsz te még balkézzel szájbarágót pötyögtetni. ..
A Joób Sanyi blognak sikerült elérnie a szombaton könyöktörést szenvedett Joób Sanyit. "Fájdalmaim vannak, de viselem" – mondta a vasárnapi ebéd közben. Még szokja az új helyzetet, nem tudja vágni a húst, és a zokni felvétele is egy kihívás. "Most jövök rá…..
Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett Joób Sanyi. A péntek esti rovatbuliból a hajnali órákban még szerencsésen hazatért, majd álomra hajtotta fejét. A baj a déli órákban érte. Blogunk értesülései szerint rosszul lépett, elesett. (Hogy a megroggyanás…..
Bizonyára sokakat foglalkoztat, hogy mit csinál egy holdfényes márciusi éjszakán Joób Sanyi...
Joób Sándor Új győztes 2009.03.04 09:12:00
A mai Joób Sanyi-díjas Tevan kutyája, gratulálunk. Ideje elég vacak, 9:11...
Joób Sándor Breaking 2009.03.03 09:09:00
Beért Joób Sanyi...
A keddi Joób Sanyi-díj tiszteletbeli nyertese Kárpáti Márton, aki - figyelem - 8:33-kor küldött emailt a TV2 szerkesztőségéből. Gratulálunk! A vándorserleg viszont továbbra is Miklósi Gábor asztalán marad, aki 8:46-os idejével sokkolta a polrovatot...