Regisztráció Blogot indítok
Adatok
géza73

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fölhúztuk a pilótaszemüveget és beleszálltunk a magyar rapháború fingfelhőibe: a Rapülőktől zuhanunk lefelé, hogy az Irént megcsináló VV Okiban az új Balassi Bálintot ünnepeljük, és végül trónra emelhessük a harmadik évezred Ady Endréjét, Mr. Bustát. Hiába van velünk a magyar rendőr, innentől már…..
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
géza73 2012.11.22 11:45:14
@Mr.Brown: mivel az nem élő volt, ott tuti volt utókeverés, javítás.
épp mondtam a feleségemnél, hogy akiket futtatni akarnak, annak mintha más lenne a dal hangzása. nem hallani, hogy térben énekel.
persze lehet csak én képzeltem úgy...
géza73 2012.11.22 11:48:21
@géza73: feleségemnek
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Furcsa élményben lehetett részük vasárnap este a tévénézőknek, az RTL Klub és a TV2 esti híradójára kapcsolók azt hihették, káprázik a szemük. A két csatorna csinos híradósai, Boros Kriszta (37) és Andor Éva (38)  pontosan ugyanolyan ruhában vezette a műsort, az egyetlen…..
avagy Könnyű kontra nehézszerkezetek kérdése Építkezések, tervezések során az egyik, szinte mindenki számára fontos kérdés a falazatok kialakítása. A több évszázados hazai gyakorlat egyértelműen az úgynevezett nehézszerkezetek (vályog, kő, tégla, beton) tette le a voksát,…..
géza73 2012.03.27 15:54:20
@kjapp: mi terveztünk 20 cm-es NF falat, és engedélyeztettük is. nem volt vele gond. ha nagyon kekeckedtek volna, akkor lett volna 25-ös.
amúgy a blogbejegyzésre reagálva. lehet értelmesebb a pillérvázas technológia. ugyanis a padló, és mennyezet hőtároló képessége fontosabb a falnál. azokat érdemes valami nehéztechnológiával építeni. a falazat meg legyen jó hőszigetelő. szerintem. és ha kell a fal hőtároló képessége, akkor ott a belső burkolótégla 12 cm vastagságban...
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
Pénzkérdés Ketyeg a rezsibomba 2012.02.16 09:29:00
Tíz forint jövedelemből már négyet a lakásra költünk.    Gyors ütemben és drasztikusan növekedtek az elmúlt fél évtizedben a lakásfenntartási költségek. Ha folytatódik a tendencia tömegek lakhatása kerülhet veszélybe. A helyzetet jellemzi, hogy míg 2005-ben 32,96 százalék volt a magyar háztartások…..
géza73 2012.02.16 12:00:12
@Mária:
ha valamit nem tudsz, nézz utánna, érdeklődj, okosodj.
de hülyeségeket ne írjál...

"zacskóház" eszem-fa..om megáll.
lélegző ház...az...meg még tüsszent is :D :D :D

és igen Kőmíves írta az igazat...a sima téglalfalnál is kell szellőztetni, mert ott is a a nyílászárókon megy ki a a pára 95%.

az egészségtelent, meg légyszi számokkal bizonyítd be. mert én láttam már lélegző vályog, és téglafalat is úgy penészedni, hogy "aztakurva" ;)
géza73 2012.02.16 12:41:15
@teddybear01: és miért jutna a tüdőbe? mitől? de nemcsak szálas hőszigetelések vannak.
és igen meg kell oldani a szellőztetést. ez így van.

szerinted egy téglafal, vagy vályogfalon távozik a co, a co2, vagy akármi is? megsúgom: nem...ott a szerkezetek pontatlansága okozott filtrációt, és az ezzel járó hőveszteséget kellett pótolni. ez van ma is. csak sokkal magasabb enrgiaárakkal.

és már nincsenek kukoricagórék, meg hasonlók, amiben ott a csuta, és hajrá...a fa sem lesz olcsóbb...

más világ van. valamit valamiért. ha kevesebbet akarunk fűteni, és hűteni. akkor fel kell öltöztetni a házat...
géza73 2012.02.16 14:28:28
@kovboj1: az ytong szar.
nyugaton már rég divat a "becsomagolt ház" sőt, 2020-tól itt is (mint az EU-ban mindenhol) minden új ház "becsomagolt" lesz kötelezően....
Lana Del Rey – Born To Die (Universal Music) Talán még egyetlen előadónál sem került elő annyiszor a hitelesség kérdése, mint Lana Del Reynél. A vitákat az okozta elsősorban, hogy az Elisabeth Grantként anyakönyvezett énekesnő annyira gyanúsan jól megkoreografáltan lett…..
E. Bonheur írása. Csöppet sem feminista, szerintem, de nagyon is női szemszögből veszi szemügyre a témát.  Hány szerető fér bele egy ember életébe?   A szeretőváltás könnyen megy?  Mit jelent az, hogy szerető? Kevesebb, vagy több, mint egy…..
géza73 2011.12.07 15:35:26
@skarlát betű: ez a válasz, amire válaszolt, az hol volt sértő, a te válaszoddal ellenben...

a gyávaság meg erre van:
"De millió olyan dolog van, ami miatt nem léphetsz tovább?"
mindig van tovább, csak merni kell lépni....és néha fájdalmas a lépés
géza73 2011.12.07 16:17:11
@skarlát betű: látom sikerült túllépned azon, hogy tegnap mindenki engem "ütött", veled kezdve :)

azt meg látom, hogy nem érted, amit én írok. ezt meg elfogadom. a beleérzőképességemről szintén fogalmad sincs. ámbár, azon is sikeresen túllépsz, hogy azt írom, hogy a MÁSIK BOLDOGSÁGA fontosabb, mint az enyém...és ha ő is így gondolja, akkor ideális a kapcsolat.

lefordítom.
ha a másiknak nem esik jól a hűtlenség, akkor nem lépek félre.
ha a másik képtelen megadni nekem amitől boldog vagyok (lebénult) akkor majd Ő fog engem elküldeni mondjuk egy szexpartira...ez nem hűtlenség.
ha egy kapcsoaltban kihűlt a szenvedély, és nem is tudják újra lobbantani, ott gond van, ettől még lehetnek barátok, de az már nem párkapcsolat. ott tovább kell lépni. mégha fájdalmas is...
(az egyik nem kívánja a szexet, a másik igen. ezért a másik elmegy szexelni, az egyiknek ez biztos jól esik...persze...)

de nem ragozom...ha nem érthető, hát nem érthető...

ha meg nem tudod, hogy a másikat mi teszi boldoggá...ezt inkább nem kommentálom...