Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exhighand

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell az olcsó versenyzési lehetőség, de a felelőtlen, trükköző rendezők könnyen tönkrevághatják az egész hazai amatőr autósportot. A Totalcaron megjelent cikkünk kommentposztja. ..
exhighand 2013.05.27 00:09:02
@B. Capelluti:

Közeledik az álláspontunk, most már csak azt kellene megemészteni, hogy szakszövetsége csak olimpiai sportnak vagy világszövetséggel rendelkező sportnak lehet.

Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy adminisztratív eszközökkel nem korlátozható egy sportág versenyrendszere és biztos lehetsz benne, hogy fogok még autóversenyt, motoros szán versenyt rendezni MNASZ engedély nélkül és simán meg fogom úszni.

Azon egyszerű oknál fogva, hogy én nem vagyok csinovnyik.

Pl a te ( és többek) véleménye mentén nem rendezhető semmilyen extrém sportban verseny, aminek nincsen legalább országos szövetsége.

Vegyük például az Országos Bomba Hatástalanító versenyt. Az már most biztosra vehető, hogy a legközelebbi versenykiírást követően a verseny előtt egy nappal be fogom jelenteni az ORFK-n, hogy akadályozzák meg a verseny lebonyolítását, mert nincsen szövetségi engedélyük.

Szerinted le fogják tiltani azt a versenyt, amin csak katona és belügyes indul??
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..