Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Halász Zsolt Szekszárd

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Ismét, mint mindig: tartósan eltűnök, életjelet sem adva. Rájöttem, annyira másképp gondolkodom mint a többség...lehet, hogy keveseknél jobbító szándékom, "világmegváltó" gondolataim előremozdítók lehetnek. DE szerintem a többség nem érti, nem ért meg. Sőt, lényem lényege: a normák…..
  Miért is avassak be - akár vadidegeneket - gondolataimba? Kit érdekel?! Alábbi sorok, - először csak önmagam számára összeállt értelmezését - egy e témába vágó heves beszélgetés után, úgy gondoltam nyilvánossá teszem. Nem a német autók érzelemfűtött "szidása" írásom célja - előre…..
Annuska, leírom mai megrendítő élményemet, egy beszélgetést...hátha jobban hat Rád, mint eddigi, szóbéli mondandóm. Ma járt nálam egy gazdag európai országban élő magyar páciensem. Régóta elég jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni: nyers őszinteséggel, lényegretörően. 65 éves értelmes…..
A prostitúciót gyakran nevezzük a legősibb mesterségnek, noha - jobban belegondolva – a vadászat vagy gyűjtögetés, legalább meg kellett előzze, különben mivel is fizetett volna az ősember az ősszexért? De a tyúk és a tojás problémáján túllépve, érdemes közelebbről megvizsgálni e foglalkozás…..
Dr Halász Zsolt blogja 49 2017.08.15 16:02:09
Merthogy utolsó bejegyzésem címe: 40...életévemet épp akkor töltöttem be. 9 év telt el. "Csak". Már hónapok óta érlelődik bennem az újraírás; aztán kiderült, vannak akik olvas-gatják/-gatták/-gatnák is. Küldetéstudatom és mondanivalóm van. Most egyetlen behatás miatt támadt blogolhatnékom. Néhai…..
Dr Halász Zsolt blogja 40 2008.02.24 12:39:31
Ha nincs bajom, csinálok…így nem pontos. A hegyeket én állítom magam elé, mint legyűrendőt. Élvezem a nehézségeket. 40 éves lettem. Mostanra értettem meg, tanultam meg a (látható és láthatatlan) világ működését ( Márai, Füveskönyv!). Élvezem, mert a világ mindig a…..
  Megvolt a hétvégén Mr.Rolls-Royce. Ténylegesen ez a beceneve. Dúsgazdag, Magyarország talán legértékesebb autógyűjteményével. 80 db volt neki. Betegsége után leépítette. Építési vállalkozó. Különleges fajta. Mindig csak önmaga számára épít(ett) luxusvillákat…..
   Karácsony múlt. Csodás havas minden. (Dali utálta e rideg színtelenséget. Próbálom őt is megérteni, a szocializációját, meg minden, de nem megy. Számomra a hónál nincs szebb. Azért ha nem is egy húron pendülünk, a feleségének vásárolt spanyolországi - Gerona…..
Dr Halász Zsolt blogja Megkéstem 2007.12.29 01:14:00
  Úgy gondoltam vala', hogy havi kb. 2x írok. Nem jött be; túl tömény az életem. Soha ennyit nem implantáltam '94 óta, mint decemberben. Már ez is sok időt+energiát kíván; sokszor éjszakánként implantációt terveztem( http://www.fogpotlasklinika.hu/nobelguide.html ). A…..
Klinikám online-marketingjében szakértő srácok ajánlották, hogy blogoljak. Gondolkodtam + kérdezgettem…mindenki bíztatott! Ha érdekes közlendőm lenne is, nehéz az egyensúlyozás. Nem vagyok politikus, hogy csak a marketingért írjak (meg az egyik legsikeresebb magyar magán…..