Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LJoe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Champions Traveler honlap friss elemzése kimutatta, hogy az előrejelzések alapján (a sok amerikai milliárdos által támogatott és a közeli jövőben) iparággá alakuló űrturizmus kifejezetten negatív hatással lesz a környezetre, jelentős mértékben súlyosbítani fogja az éghajlatváltozást, felgyorsítja…..
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
Az ember egy nagyon fura lény. Ma úgy véljük, hogy irtózunk az erőszaktól, különösen a rendkívül kegyetlen erőszaktól, és csak nagyon kirívó esetekben, néhány megborult elmének okoz örömet mások kínzása. Szép gondolat, de sajnos önámítás, a mai napig jóval több a jellemzően gyengébbel, sok esetben…..
„Nézem az egyik barátnőm lányát, aki annyira elkényezteti a gyerekét, hogy még meg is dicséri, ha hisztizik, mondván, így fejlődik ki a szabad személyisége. Ez helyes?” – ha a pénz miatt kell aggódni, akkor az ingyen kocsi is inkább teher, mint megoldás. A…..