Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LJoe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arra ébredt II. Erzsébet 1982. július 9-ének reggelén, hogy egy vadidegen férfi van a hálószobájában. Michael Fagan már másodszorra tört be a Buckingham-palotába, ám aznap hajnalban el is érte célját: sikerült találkoznia a királynővel. A megtörtént esetet dolgozza fel a The Crown (A korona) című…..
LJoe 2020.12.07 16:18:52
@Tinman: vagy pedig pont 1982-ben él, amikor 3,2 milliót meghaladó számú munkanélküli volt Nagy-Britanniában és a gazdaság a 30 évek óta ismeretlen mértékű recesszióba került. Én nem találom furcsának, hogy egy válság közepén egy festőnek nincs munkája, hiszen ilyenkor az emberek nem lakásukat festetik, hanem megszorítják a nadrágszíjukat.
Létezik egy elképzelés, mégpedig az Egészséges utcák, amelynek célja, hogy az utcák, közterek kialakításánál az elsődleges szempont az emberek életminőségének és egészségének maximalizálása legyen. A Járókelő oldal 8 éve segít a városlakóknak abban, hogy jelezhessék a kátyúkat, letört szemeteseket,…..
LJoe 2020.09.18 11:09:10
@inyesmester: Vajon ha minden utca a belvárosban sétálóutca lenne, akkor minden utcában 15 kocsma és étterem lenne? Lenne rá elég kereslet? Gondolom nem, ennyit nem tartana el a vendégközönség. Vagy ha mondjuk minden 3 utca sétáló utca lenne, akkor nem történne az, hogy egyenletesen eloszlanának köztük a még megélő vendéglátóhelyek, és így win-win helyzet állna elő?
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
Az ember egy nagyon fura lény. Ma úgy véljük, hogy irtózunk az erőszaktól, különösen a rendkívül kegyetlen erőszaktól, és csak nagyon kirívó esetekben, néhány megborult elmének okoz örömet mások kínzása. Szép gondolat, de sajnos önámítás, a mai napig jóval több a jellemzően gyengébbel, sok esetben…..
„Nézem az egyik barátnőm lányát, aki annyira elkényezteti a gyerekét, hogy még meg is dicséri, ha hisztizik, mondván, így fejlődik ki a szabad személyisége. Ez helyes?” – ha a pénz miatt kell aggódni, akkor az ingyen kocsi is inkább teher, mint megoldás. A…..