Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemáá

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
. A lepkeolló 2013.04.17 14:44:49
Moses Harris (1730-1788) angol entomológus és illusztrátor volt. 1779-ben készült önarcképén, a festészet és metszetkészítés kellékei, lepkék, virágok és az akkoriban használatos, két rúdra rögzített lepkeháló mellett feltűnik egy furcsa eszköz (balra). Nálunk, a Lepkegyűjteményben is van egy…..
Hullanak az emberek Andy Vajna tévéjének új hírigazgatója körül, a Tényeknél beütött a kender és a szakma Mariana-árkát ostromolja, Dirk Gerkens pedig látványosan háttérbe szorult. Az Origo új kormányközeli tulajdonosa a kivárás után nekiesik az átalakításnak, de fél szemmel már a Figyelőre figyel.…..
Miki Tímeát, az Echo Tv korábbi vezérigazgatóját nevezték ki a Tények felelős szerkesztőjének. A hírt az érintett telefonon megerősítette a comment:comnak. Miki Tímea 1985-1997 között a Magyar Televízió Híradójának rendezőjeként dolgozott, 1997-2006 között már volt a TV2-nél, hasonló feladatot…..
nemáá 2016.04.04 12:30:01
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..
Ha Vera a párbajon kiesik, nemcsak az újrakezdés nehézségeivel szembesül, hanem egykori villatársa, Veronika kárörvendő vigyorával is, aki eltitkolt pornófilmjével fogja várni a stúdióban, írja a Bors. A nagyszájú villalakónak számtalan konfliktusa volt a játék alatt, az…..
nemáá 2012.01.27 15:44:49
@spontan: a pornósok (ilyen szintűek) nem írnak alá szerződést, zsebes a fizetés
Vettem valamit a német eBayen és az ottani eladók nem igazán szeretik a PayPalt, mert alaposan lehúzza a rajta keresztül kifizetett dolgokért őket. Ezért átutalással lehetett csak fizetni.Mikor megkérdeztem a CIB-et, mennyi lesz a költsége, azt mondták, minden devizaátutalásnak van…..
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
Matolcsy csúcsformában! Most már biztos vagyok benne, hogy másodállásban a Hírcsárdánál nyomja. "A Fundamenta Lakásvásárt kísérő konferencián miniszter arra biztatta a jelenlévőket, hogy most vásároljanak lakást, mivel három év múlva ezt már nem a jelenlegi nyomott…..
Vastagbőr Nézőpont kérdése 2010.12.08 13:01:00
A kormány a Simor MNB elnök elleni offenzíva keretében 2 millió forintban maximalizálta a MNB elnöki fizetést, viszont a felügyelőbizottság elnökének a fizetése (?) a mindenkori elnöki bér 15%-a, így a felügyelőbizottság elnökének be kellett volna érnie havi rongyos 300…..
Levelében nem is a sajnos már megszokott "drága és nagy autóm van, kotródjon mindenki az utamból" mentalitású X6 vezetőn akadt ki Péter, hanem azon, hogy még egy rendőrautó is kénytelen volt előle lehúzódni, hogy ne ütközzenek össze és ennek ellenére a rendőröknek…..
Subba Barackos Pizza 2010.05.05 12:15:00
Zsolt küldte Debrecenből ezt a pizzásdobozt, amin egy Obamát pizzasütés közben ábrázoló festmény jellegű dekorációt helyeztek el. A valószínűleg hobbiból portrét álló, és hobbiból pizzát sütő Obama reményteli arcával az ég felé fordul.   ..
Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi…..
nemáá 2010.04.28 22:37:33
@atila68: Te hülye vagy?
Ha a 68 a szul.evedet jeloli, akkor asszem igen.
Vagy nincs kolykod.
Itt a tavasz es nyilvan fingod nincs miert megy ilyenkor vki 2 kicsajjal ruhat venni.
Megmondom - kinottek az elmult tavaszi szarokat.....
Igaz jarhatna terdig ero gatyaban, a cipo orrat meg le lehet vagni snitzerrel, mint gyerekkorodban/korunkban a tornacipoet.....
nemáá 2010.04.28 22:41:17
@Slaydo: neked kellene egy gyerek, hogy viszkessenek tole a tanarok, a tagabb kornyezet, amikor hannahmontananak, vagy rappernek oltozve belibeg egy plazaba vagy a konditerembe...
A naív néni nem tudta, milyennek kell lennie egy kicserélt gázórának, ezért simán aláírta, hogy átvette és minden oké, holott a TIGÁZ emberei valamiért lehagyták róla a plombát. A szolgáltató szerint meg a néni piszkált, úgyhogy fizessen. Egy "kedves" történetet…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
nemáá 2010.04.22 15:21:45
@CatMother: nem vok taxis, viszont 100 HUF/Km arat kernek ilyenkor - sztem joggal.
Ha szumma 50000-ért kivinnenek Parizsba, betuszkolnam a csaladot es taxival jarnek nyaralni....OK. Meg 100000 is beleferne.
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
A Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft az EME Zrt felelősségére hivatkozva nem akarja visszafizetni a saját vizsgálatuk szerint is feleslegesen kivetett fantombírságot. Naiv ügyfél telefonon fizette a parkolást, aztán a bírságot is befizette, aztán most nézhet: 2010.01.27-én a…..
A Homár Proustja jól ráfaragott, ezúttal nem süteménnyel, hanem füstölt sprotnival. István gyerekkori emlékeket keresett a valóban sorsfordítóan finom szardíniafélében, de helyette riasztó halfejmasszát kapott. Őszinte sajnálatunk, a Homár életében ezres nagyságrendben evett…..
Úgy tűnik egész komolyan specializálódott egy angol csalócsapat a magyar elektronikaitermékfogyasztókra. Múltkori iMaces történetünkhöz kísértetiesen hasonlító csalás lett az Expresszen olcsónak tűnő iPhone-ból, amit most egy Phone Stock Inc. hirdetett, kábé így: Pár…..