Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kartel666

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
kartel666 2017.02.19 16:02:54
@bubuka56: te nagyon bubuka. feju. Mert nem hozol naci kurva anyadba. Komponista voltal. Ellote partizan..meg stb
Nyomja ezerrel a bóvlikormány feje, hogy mekkora pénzt szakított le Magyarországnak az uniós pénzügyi tárgyaláson. Pedig amit "elért", az bizony kudarc. Hiába az összes vonatos hasonlat, hogy mekkora sterelvényen fér el az összeg. Az az igazság: Gyurcsány Ferenc megint lenyomta…..
Marha fárasztó lehet az állandó kettős beszéd drága Feleim. Ha sokat gyakoroljuk megvan a veszélye, hogy egy normális puccs se jön ki belőle. Mert az én puccsom nem az ő puccsuk, a ti puccsotok nem a mi puccsunk, de tuti ami fix a nemlétező árnyékpuccsot is úgy leverjük, mint…..
kartel666 2012.02.11 08:34:01
@aritus: az a baj hogy ö nem vállalja a származását . de ugy viselkedik mint a ciger . 2 szinü ,hazug. és nem utolso sorba átbassza saját képviselt fideszes bandáját is . vajdának képzeli magát, és minden hatonak . ö is nyakig benne volt az olajos ügybe , mint a haverja (pintér ). akkor minek mondjam ? igaz magyarnak? hát nem .
Orbán Viktor letette a fegyvert mondanám akkor, ha a röhögéstől nem kelne életre a bennem lakó pátoszos kerényiimre. Mert lássuk be az nem mindennapi dolog, hogy egy történelmi lehetőséget kapó, és arról egyfolytában szájaló kormány társadalomra erőltetett új…..
kartel666 2011.12.06 09:11:39
@Link Elek: nem nekünk kellene hanem nekik...menjenek ki izraelbe..vagy csak azért maradnak mert elökell késziteni a terepet az uj honfoglalásra?...
kartel666 2011.12.06 12:02:23
@orbánmentesítő: na ez telik töled .én nem vok semilyen párt ill.csoport tagja de ami 20 éve itt folyik az katasztrofa.ha megsérttetelek bocsi. de modoráltan is lehet véleményt alkotni, és nem faszozni ,mert csak a bizonyitványt álitod ki magadrol,a zsidokrol meg annyit hogy a kis emberekkel semmi problémám csak a zsido pénz éhes politikusokrol van rossz véleményem. mégegyszer bocsi hogy a lelki világodba léptem