Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janie Pinsky

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv újra itt! Eltelt pár év, mióta utoljára klaviatúrát ragadtam és ezért (jelenleg) nem is furdal a lelkikukac. Gondolom, azért egy két régi olvasómat aki véletlenül ide tévedne, megillet némi magyarázat. Kezdjük is az elején: - Nem raboltak el, sem az UFÓK sem, a szír…..
...aki éjjel-nappal legény a gáton.Kis híján 2 hete álldogálok egyhelyben a Start vonalnál, bebizonyítva a ráérősségemet. Ez is csak egy villám poszt lesz, hogy legyen valami és az (esetleges) olvasó meg ne erőltesse magát.      Az első mondatot szeretném…..
Üdv!Az elmúlt napokban igencsak elhanyagoltam az írást, ennek megint sok oka akad. Az egyik, hogy sikerült végre kimozdulnom itthonról, bár nem minden esetben saját szórakoztatásomra sétálgattam, üsse kavics legalább nem voltam itthon. Ezek után egy kis lustaság is erőt vett…..
Akkor gyerünk, játsszuk le! Csattant a hangom a hideg helyiségben, ezzel együtt a tenyerem a combján. Legegyszerűbb úgy lesz, ha egy kicsit beleéljük magunkat! Hátravetettem magam a kifeküdt kanapén, majd a lábaimat az ölébe csaptam. Nem egészen gondolat hű ez a pozitúra, de most…..
Az esős novemberi idő sohasem tartozott a kedvencei közé.. Fásult hangulattal ment előre, a ködös időben, éppen az erdő szélén. Bár semmi oka nem volt sietni haza, hiszen senki nem várta otthon, mégis megszaporázta lépteit. A legrövidebb út az erdőn át vezetett, de nem ám az…..
Üdvözlök mindenkit!Bemutatkozó posztomban szerettem volna kiemelni, hogy most tényleg nem Jane pötyög a monitor mögött. A fantázia nevem Dhraken, de különben szólíthattok éjszakai bagolynak vagy Istenemnek ahogy a lányok szoktak hívni az ágyban. Elég sok minden jellemez. Ezek…..
Azt hiszem a sok negatív poszt után itt az ideje egy kis meseszerű történethez. A napokban értesültem először a dologról, hogy szívemnek oly kedves régi osztálytársnőm, aki nem mellesleg külföldön él dolgozik, bizony jegyben jár egy paskóval. Több mint valószínű csúnyán…..