Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szösznibaba

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, akkor kicsit hosszabb kihagyás után onnan folytatjuk, ahol abbamaradtunk. Az alapszitu megint a klubban kezd kibontakozni. Ez egy olyan hely, ahol soha senki sem részeg, senki sem cigizik, mindig moslék zene megy, és mégis mindig teltház van. Piper kiszúr egy alakot, aki szerinte…..
szösznibaba 2012.11.14 16:03:35
@Bütty: köszi! :) Más néven, de döcögünk tovább :))
Bár a szörnyű gimnáziumi évek és az érettségi találkozóra időzített átváltozósdi már lerágott csont, de nekem ez most bejött. Pipernek érettségi találkozója lesz, és mivel anno ő volt a fogszabályzós, pattanásos lúzer, most emuba oltott gyászoló luxusprostinak ötlözve…..
Reggel Piper és Prue éppen összeüt egy céklalevesre hajazó kotyvalékot, amibe belecsúszik néhány burgonyaszirom, óriás kelbimbó után egy farhát is, ám ők tücsköt, mandragórát és kappant emlegetnek, és mivel ők állnak a kondér felett és nem én, elhiszem nekik. A főzet…..
Gyergyafény, csámcsogás. Valaki itt csirkecombot eszik. Ja nem, csak Phoebe meg Cole enyeleg. Phoebe-ből megint kijön a mibajodvandemonnyadel, mire Cole Belthazorrá változik, és hopp felébredt, csak rémálom volt. A Triad egyik tagja áll az ágya előtt, az sosem jó, ha a diri jön eszet…..
 Előre bocsájtanám, hogy vége a szabinak, és gombát ettem vacsira, amik között legalább egy nem csiperke volt, de remélem, ez a két csapás nem nyomja rá nagyon a bélyegét a történetre. Szóval ebben az epizódban reggel Prue telekinézis asztrálsíkon gyakorlatokat végez a…..
P3ban Phoebe és Piper közösen sajnálják Prue randipartnerét, aki egy kupac mogyoróhajjal, meg a harmadik piájával üldögél, Prue meg persze sehol. A csapos csajjal kivitetnek még egy kört, hátha annyira leissza magát, hogy majd azt sem tudja, kire vár. Prue természetesen…..
Halloween. Bár Piper nem tudja, mit ünnepelnek, Phoebe pedig személyes sértésnek veszi, hogy egy seprűn repkedő rusnya vénasszonnyal azonosítják őket, mindenki várja a bulit, és be is öltözött: Piper puncsos habfelfújtnak, Phoebe sátánista utcalánynak, Darryl az újonc ruhájába…..
A harmadik évad baljósan kezdődik: Prue (aki a farmos soriban is szerepelt kislányként, és nem igaz, hogy csak nekem tűnik fel, hogy a bal szeme jóval feljebb van, mint a jobb) egy beteg tiffany lámpa mellett a félhomályban üldögél, és nagyon gondterhelten ráncigálja a családi…..
szösznibaba 2011.12.14 21:18:49
@miszerint:
Most úgy mondanék valamit, de csak annyit tudok, hogy igazad van! :S Tényleg rendhagyó, hogy fagyna meg! Csak annyira jól hangzott, és a mogyoróhéj agyam úgy rágurult, hogy bele sem gondoltam... ég az orcám rendesen, KÖSZ :)
A malacost tartom
A P3ban fergeteg party van, Piper a pult mögött hordja a pultos szemüveget, ami csőlátást okoz, így  nem látja vendégeket, nehogy a végén még valaki valamit kérjen. Az exkedvenc helyemen is ilyen volt a csaj, igazi hősként csodáltuk azokat, akiket kiszolgált. Megjelenik Leo,…..
Napfogyatkozás lesz. otthon Phoebe éppen napvédő szemüvegeket gyárt sk, és mindkettő biztos abban, hogy a másik lesz a koszorúslány Piper és Leo esküvőjén. Grimaszka ekkor toppan haza, teljesen ki van borulva: mindenhol csak boldog menyasszonyokat látott a városban, akiknek még…..