Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katusart

52 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatosan keresem az innovatív, természetes megoldásokat, így találtam rá az Airlite festékre, mely már hazánkban is elérhető. Ez egy forradalmian új termék a piacon, amely segít semlegesíteni a szennyeződéseket, és természetes légtisztítóvá varázsolja falakat. A festékek kizárólagos itthoni…..
Sokan azt gondolják, hogy ha csatlakoznak a doTERRA-hoz, akkor "MLM-esek" lesznek és ezért inkább különféle webáruházakból vagy jobb esetben ismerősöktől rendelik a kedvenc olajaikat. Azt viszont nem tudják, hogy így drágábban vásárolnak, elesnek a hűségprogram nyújtotta előnyöktől (ajándék…..
Az már régóta bizonyított tény, hogy az illatok emlékeket idéznek fel és hatással vannak az érzelmekre. Ha fel tudod idézni a frissen nyíló rózsa illatát, ha elsétáltál már egy levendulamező mellett (épp aktuális) vagy érezted a frissen vágott menta illatát, akkor az esszenciális olajok aromatikus…..
Egy egyszerű ZYTO biokommunikációs szkennelés segítheti a döntéseinket azáltal, hogy pontos mérési eredményeket ad közvetlenül a testünkből. Először idén tavasszal vettem részt ilyen mérésen, majd elkezdtem használni a javasolt illóolajolat és táplálkkiegészítőket, melynek meg is lett az eredménye.…..
Először a 2021-es S/alon Budapest kiállításon találkoztam a Novacolor termékeivel és azok magyarországi képviselőjével, Borbély Orsolyával. Nagy hatással volt rám az installációjuk, főként miután megtudtam, hogy minden termékük egészség és környezetbarát is egyben. Meg is beszéltük, hogy nyugodtabb…..
Egyre több háztartásban megtalálhatóak ezek a szerkezetek. Olvass tovább, ha nektek még nincs vagy van, de nem használjátok minden nap. Az aromaterápiás készülékek széles körű előnyeiknek köszönhetően egyre népszerűbbek. Ultrahangos technológiával párásítanak, amelynek során az illóolaj a…..
A Kocsis Dóra által írt Zero waste konyha című könyvnek az olvasása közben tudatosult bennem igazán, hogy mennyi szerves hulladék landol a kukánkban, teljesen feleslegesen. Mint megtudtam, a komposztálás segít a háztartási hulladékunk körülbelül 35%-ától megszabadulni. Miért is fontos…..
Elhatároztam, hogy idén valami olyan ajándékokkal lepem meg a szeretteimet, amiket saját kezűleg készítek és egy kis meghittséget, harmóniát csepészhetek általuk a mindennapjaikba. Mivel egyre gyarapdik az illóolajkészletem, így egyértelmű volt, hogy olyan recepteket keresek, amikhez tudom az…..
A Pantone több mint 20 éve választja meg az Év színét, ezzel több iparág termékfejlesztéseire – a divatra, lakberendezésre, csomagolásokra, ipari formatervezésre – is hatással van. Az Év színét trendelemzés és alapos megfontolás után választják ki a Pantone Színintézet szakértői, akik az egész…..
Aki ismer, az tudja, hogy számomra nagyon fontos az egészséges életmód (míg volt időm rengeteget edzettem, ami már nagyon hiányzik, így megvan az egyetlen újévi fogadalmam) és hogy imádom a természetet, ez a két dolog hajtott, amikor a családdal együtt elmentünk az első Öko Zsibongóra, a…..
Biztosan hallottál már a fast fashionről és biztosan tisztában vagy a fast food fogalmával is. De belegondoltál már abba, hogy a lakberendezés terén is egyre nagyobb teret nyer ez a jelenség? Bennem ez pont most, így az év végi ünnepek kapcsán tudatosult, mivel egyrészt szinte mindegyik bútorunkról…..
Szépen lassan elkezdik bejelenteni a 2022-es év terndszíneit a nemzetközi és hazai cégek. A Poli-Farbe festékgyár színtrend kutatása szerint a nád színe az, amely igazán jellemzi a hazai ízlésvilágot. Tehát ők a 2022-es év falszínének a nádat választották. A korábban népszerű – mediterrán…..
Az online bolt mögött egy elhivatott páros áll, Cozma Nastasia és Leányvári Anett. Már régóta követem a Julkát, ugyanis rengeteg hasznos információval látják el azokat, akik tenni akarnak egy jobb világért. Az Anettel való ismerségemet szintén a közösségi médiának köszönhetem, ő is a kisfia…..
Botos-Bessenyei Tímeát egy vállalkozói Facebook csoportból ismerem (ilyenkor hálát adok a közösségi médiának, hiszen annyi jó emberi kapcsolatot köszönhetek neki). Ő volt az első, aki beszállt az általam szervezett nyereményjátékba, amiért nagyon hálás vagyok. Timi anyukaként mert váltani és…..
Zámbó Gergelyt, a Polcom-Polcom alapítóját pár hónapja ismerem, azzal keresett meg, hogy szívesen készítene velem egy interjút a blogjára. Mivel már régóta nagy csodálója vagyok a munkásságának örömmel igent mondtam, szeptemberben pedig meg is jelent az interjú. Amikor partnereket kerestem a…..
A NoLu Design egyik alapítójával, Brigivel akkor ismerkedtem meg, amikor csatlakozott a Facebook csoportomhoz, majd amikor azon gondolkoztam, hogy mivel lepjem meg a követőimet a vállalkozásom egy éves születésnapja alkalmából, felkerestem és örömmel vállalta, hogy ők is részt vesznek az Insta…..
Formabontó harmónia - ezzel a két szóval jellemzi alkotásait Ági, akivel az Instagram-on kezdődött a közös történetünk. A virtális ismertséget amint a vírushelyzet engedte átültettük az offline térbe és egy nagyon jót beszélgettünk - ennek már lassan egy éve. Azóta vártuk az alkalmat, hogy együtt…..
Sokakat meglephet az a tény, hogy egy átlagos forgalmú városi utca levegője adott esetben tisztább lehet, mint egy nappalié. A legfrissebb tanulmányok szerint az ártalmas légszennyező anyagok belső terekben magasabb koncentrációban lehetnek jelen, mint kint, a szabadban. A beltéri levegő…..
Nagy örömömre annyi gyártót és típust  találtam, hogy folytatom az első cikket, mert egyben nagyon hosszú lenne a lista.  Benjamin Moore 1883-ban alapította festékgyártó cégét, mely azóta is hűen tükrözi értékrendjét.  Mindegyik Benjamin Moore festék: kiemelten mosható - nagyon tartós nagyon…..
Hallottál már a beteg épület szindrómáról? A beteg épület szindróma (SBS) a modern kor egyik betegsége, tüntetei lehetnek: fejfájás, szemszárazság, émelygés, rossz közérzet, hangulatingadozás, bőrirritáció. Kialakulásához hozzájárulhat az otthonokban és a munkahelyekben jelenlévő illékony szerves…..
Az otthonteremtési támogatásnak köszönhetően rengeteg felújítás zajlik / indul be idén, eközben nagyon fontos, hogy a környezetünkre is figyeljünk. Most ehhez adok néhány gyakorlatias tippet: Amit lehet, újítsunk fel! Ablakok újrafestése, utólagos szigetelése, parketta felcsiszolása, stb...az…..
Már rengetegen körüljárták a témát, de úgy érzem, nekem is érdemes foglalkoznom vele - mivel otthonokat tervezek érinti az én munkámat is. Sok olyan tétel van felsorolva, ami előzetes tervezést igényel, ezeket a terveket pedig jobb esetben a lakberendező készíti, máskor pedig a kivitelezőkre bízzák…..
Mitől lesz fenntartható és környezettudatos egy otthon? Egyrészről azoktól az anyagoktól, melyekből áll, másrészről attól, ahogyan működtetjük és használjuk azt. Mindkét okból kifolyólag érdemes nagyon körültekintően kiválasztanunk az otthonunkba kerülő anyagokat, az építőanyagoktól a falfestékeken…..
A Pantone után kedvet kaptam és gondoltam megnézem az NCS által kiválaszott színeket is. Ők nem egy-egy színben, hanem főként hangulatokban gondolkodnak, melyek nyomán színharmóniákat és hozzájuk tartozó palettákat hoznak létre. Külön érdekesség, így a 2020-as események tükrében, hogy ők jóval…..
2016 után újra két színt választott a leghíresebb színintézet az év színévé. „Színek házassága, amely egyszerre tartós és felemelő, ezzel erőt és reményt sugároz” – írja a cég a Pantone 17-5104 (Ultimate Gray) + Pantone 13-0647 (Illuminating) kombinációról. Az Illuminating egy fényes, derűs…..