Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálinkás Anna

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Sajnálom, hogy vége lett a hétnek, nagyon élveztem és remélem a jövőben is vissza tudok jönni majd önkéntesként, vagy ami adódik. Az utolsó napom is ugyanolyan jól telt, mint a többi, ismét többet megtudtam az ittlévő lányokról, ahogy eddig minden nap. Az…..
      A mai nap mégsem teljesen úgy alakult, ahogy terveztem, mivel elmaradt az agyagozós foglalkozás a lányokkal valamilyen képzés miatt. Viszont mikor megérkeztem rögtön a pszichológushoz küldtek, aki rá is ért és hosszan el tudtunk beszélgetni a munkájáról,…..
     Ha azt hittem, hogy a tegnapi nap volt a legfárasztóbb a héten, hatalmasat tévedtem, a mai mindent felülírt. Egész nap a növendékügyisekkel (azt hiszem, mondhatom azt, hogy nekik vagyok az egyszemélyes árnyékuk) dolgoztam együtt és a mindenféle, szétválogatatlan…..
      Nemrég értem haza, mondanom sem kell, hullafáradtan. Igaz, reggel csak 11-re kellett ma mennem, de a folyamatos elfoglaltságok miatt elég kimerítő volt a nap - kezdem érteni, mit élhetnek át azok, akik reggeltől estig ott vannak.       A napom…..
        Ezen a napon már tényleg ellátogattam a Rákospalotai Speciális Gyermekotthon és Javítóintézetbe. Az odajutás kicsit trükkös volt és aggódtam is, hogy nem fogom felismerni az épületet, ha nem lesz kiírva, de viszonylag elkerülhetetlen volt a tábla,…..
A Rákospalotai Javítóintézetbe fogok menni a jövő héten, azzal a vidám tudattal, hogy nem tudom mennyit kell ott lennem vagy mit kell csinálnom. De kedvesek, hogy fogadtak, mert pont ilyen helyre akartam menni, szóval majdnem mindegy...