Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benkoos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illat: pörkölt malátás Hab: világoos drapp, masszív Szín: bórdós-sötétbarna  Újra Pennyből vásárolt sör a blogon. A Van Pur gyár termékei sok kellemetlenséget okoztak már eddig számomra, most végre ebből törlesztettek egy kicsit. Persze gondolom nem nekem szánták, inkább a német piac lebeghetett…..
sörfigyelő Mount Eagle 2021.02.15 16:37:35
Illat: enyhén fémes Hab: kemény, apadós Szín: arany  Kezdjük azzal, hogy az amerikaiak borzalmas stílusú söröket gyártanak. Miért pont a sörhöz értenének? Mármint a fogyasztók. Akik nyakló nélkül isszák ezeket a tömegtermékeket. Sőt, még light változatokat is készítenek, hogy egész nap csak azt…..
sörfigyelő Arany Korsó 2019.08.23 18:54:31
Illat: közepes minőségű Van Pur Hab: sűrű, lágy Szín: óarany  A szokásos Van Pur alap, amin az enyhén édes maláta jótékony homályba borítja a komlózást. Talán jobb is így, mert egy teljesen iható, a semlegesnél némileg édesebb sört kapunk kettőszáz forint alatt. Virsli mustárral tökéletes volt,…..
James Gray rendező a 2016-os Z: Az elveszett város után újra az ismeretlen kutatásáról mesél, ezúttal Dél-Amerika elveszett civilizációi helyett a földön kívüli intelligencia keresése és a világűr felderítése szolgáltatja a témát. Sajnos azonban kérdéses, mennyire tud Gray ebben a közegben érvényes,…..
sörfigyelő Löwenbrau 2018.09.13 08:56:31
Illat: minimális Hab: mosogathab Szín: arany  Tipikus eset hazánkban, hogy egy sör valamikor jó és olcsó volt, majd idővel maradt nem túl drága, de felejthető. A Löwenbrau 12-14 éve egyértelműen finom volt, telt édes íz, mintha egy német sörfesztiválon lennénk.  Ezt a szintet sikerült odáig…..
sörfigyelő Hofbräu München 2017.10.08 12:40:37
Illat: komlós, szerintem... Hab: elmegy Szín: arany  Egy hihetetlenül olcsó és rettentően megosztó sörről van szó. Az ismert márkák közül árban ez alatt már nincsen iható, sajnos. A vele egy kategóriában mozgó Kozel pedig meglehetősen változó ízű, míg a minősége sosem jobb. Pozitívumok közé…..
sörfigyelő Prince Premium 2014.05.06 23:09:37
Ebben a bejegyzésben egy számomra ismeretlen lengyel személy rövid, de velős megjegyzése olvasható.  Żal mi Węgrów, gdyż to na ich rynek idzie to piwo. Producent najtańszych i najgorszych piw wziął się za eksport robiąc wielki wstyd, jeśli chodzi o polskie piwa poza granicami naszego kraju. Piwo to…..
Folytatjuk mini sorozatunkat a limitált kiadású Swift modellekről. Górcső alá vesszük a második kiadású modelleket 1997-tól 2003-ig. (Érdemes átnézni az első szériáról szóló cikkünket!) Érdemes átnézni, mert lehet, hogy a garázsunkban egy különleges kincs van.…..