Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perla negra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
Évről évre egyre többet foglalkozunk magunkkal, megjelenésünkkel. Talán nem ér senkit sem meglepetésként, hogy ez a tulajdonságunk már a kezdetektől fogva a nők "átka". A ráncok jönnek, az évek pedig egyre múlnak, de ennek ellenére nem adjuk fel a harcot. Manapság viszont,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
perla negra 2012.04.12 22:26:15
hogyvolt Éden hotel - 2x13 2012.03.27 09:00:00
Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd…..
Az Éden hotel azon kevés magyar valóságshow egyike, amiben nem a néző véleménye határozza meg, hogy ki esik ki, nem neki kell alakítania az eseményeket, arra ott vannak a játékosok és ahogy minden más hasonló produkció esetében a műsort irányító kreatív gárda. Ez a formátum…..
Vajon hány ember ismeri fel Farkas Ágit a Coop reklámjaiban, és ha fel is ismeri mihez kezd ezzel az információval? ..
Kérem szépen, ledőlt még egy korlát, az amerikai network televíziózás történetében először csattant el azonos nemű tinédzserek közt csók napközben. A történelmi eseményre 2007 augusztus 17-én került sor, az As The World Turns című szappanopera soros epizódjában, mi pedig…..