Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potaszi

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CBS pilotot rendelt új Trooper című drámasorozatához a Hősök forgatókönyvírójától, Aron Elie Coleite-től és Jerry Buckheimertől. A történet egy érzékeny anyáról szól, aki New York-i rendőrség alkalmazottja lesz. Coleite Buckheimerrel karöltve írója és vezető producere…..
A Discovery új öt részes dokumentumfilmet készít How we invented the world címen. A show a múlt század technológiai áttöréseit mutatja be, beleértve az autókat és a mobiltelefonokat, és azokat a találmányokat, amik valószínűleg az elkövetkezendő években jelennek meg. A show-t…..
Tervezőmérnökök versenyeznek majd a Discovery legújabb show-jában, a műsor producere Craig Piligian szerint egy teljesen új reality műfaj születik. A show-t a Pilgrim Stúdió készíti, a tervezőmérnököknek extrém kihívásokkal kell megküzdeniük, olyanokkal, amik szinte átlépik…..
Idén áprilisban lesz a Titanic katasztrófa 100. évfordulója, aminek alkalmából két különböző sorozat is útnak indul - írja a forcesofgeek.com. A két sorozat teljesen másképp meséli el az eseményeket, míg a Blood and Steel a híres hajó felépítésének történetére…..
A History Channel 12 órás minisorozatot készít az emberiség fejlődésének történetéről. A korábban futó America the Story of Us című minisorozat a History Channel eddigi legnézettebb műsora volt, így eldöntötték, hogy most még szélesebb közönséget céloznak meg. A műsor az…..
Mikor Chuck Lorre eldöntötte, hogy a botrányokkal körülszőtt Charlie Sheent lecseréli Ashton Kutcherre, a sztár egy évadra írta alá a szerződést. Sheen cseréje nagy kockázattal járt, és sokan úgy gondolták a sorozat belebukik a szereplőváltásba. A Két pasi meg egy kicsi…..
comment:com Négy új pilot a Foxon 2012.01.12 14:37:00
A Fox csatorna két-két új dráma és vígjáték bevezető epizódját rendelte meg. Az egyik drámasorozat Kevin Williamsonhoz, a Vámpírnaplók vezető produceréhez kötődik (képünkön). A történet egy kegyetlen sorozatgyilkosról szól, aki a közösségi médiát használja fel, hogy…..
A francia fizetős tv csatorna, a Canal Plus beszünteti 3D-s szolgáltatását, mivel az nem vonzott elég előfizetőt. A szolgáltatás, ami 2010 júniusában indult a labdarúgó világbajnokság idején, január 24-én lehúzza a rolót, mivel eddig 20 ezernél kevesebb előfizetőt tudott…..
A holland Kísérleti nyulak című tv show legutolsó epizódja, amiben emberi húst fogyasztott el két műsorvezető, csak átverés volt. Az adás célja  az volt, hogy felhívja a figyelmet a szervadományozásra, írja az upi.com. Bár úgy tűnt Dennis Storm és Valerio Zeno egymás…..
Nagy Feró mentorból producerré válik, hogy kezébe vegye az X-Faktor legjobb női hangjának sorsát, és felfutassa Muri Enikő karrierjét - írja a Bors. Legalábbis addig, amíg az énekesnő lemeze meg nem jelenik. A mentor elvállalta, hogy producere és tanácsadója legyen a lánynak,…..
Az új tehetségkutató, The Voice váratlan nézőcsúcsot döntött a német nézőközönségnél, maga mögött hagyva ezzel a német Idolt és a Got Talent helyi kiadását. A holland eredetű műsor helyi változata meglepően magas, 27,8 százalékos piaci részesedést hozott a 14 és 49 év…..
Egy francia házaspár fogta magát, és kissé hebehurgyán a Vámpírnaplók egyik főhőséről, Damonről nevezte el gyermekét, most büntetőeljárással kell szembenézniük. A hatóságok azzal vádolják a szülőket, hogy a Daemon név ellentétes az egy hónapos kisfiú érdekeivel, mivel…..