Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amusing

1 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Néha a legnehezebb dolog a megtakarításban az, hogy hogyan kezdjünk neki. Ez a cikk lépésről lépésre segíteni fog neked abban, hogy hogyan tegyél félre többet a         kisebb illetve nagyobb céljaidra.      1.Növeld a bevételeidet Az első lépés a félretevés útján, hogy analizáljuk mennyi…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Három hete lakunk egy belvárosi bérlakásban és két napja vettük észre, hogy folt van a plafonon, ami lassan, de növekszik. Ráadásul csőtörés miatt is szenvedünk. Nem akarunk jogvitát, de az biztos, hogy egy fillért sem fizetünk. Legalábbis nem…..
Amusing 2018.09.20 15:55:18
@Medgar: igen ez is egy magyarázat...csak nem válasz a posztoló kérdésére
Rendszerleállások, a NAV teljes fejre állása és megkésett szoftverfrissítések után megérkezett a régóta várt hír: az eredeti határidőt módosítva 2018.  július 31-ig teljesíthető a regisztráció és a számlázó programok bekötése. Pontosabban, ha egy vállalkozás számlázó programja július elsejétől még…..
Amusing 2018.07.03 16:32:06
@a windows egy szemét:
A burkoló eddig sem és ez után sem fog adni lófaszt se, tehát pont semmire nem jó ez az egész
A NAV ma levelet küldött az Online Számla teszt rendszerének felhasználóinak. A könyvelők és a vállalkozók kiakadtak, mert csak a kötőszavakat értik a tájékoztatásból. Segítünk megérteni...
A lakossági mobilkommunikáció még nincs félévszázados, az első iPhone csak tíz éves. Mégis gyakran elfelejtkezünk róla, hogy milyen sebességgel alakítja át mindennapi szokásainkat a mobiltelefon, az alkalmazások, okoseszközök tömkelege. Kicsit utánanéztünk, menyi mindent nem kell már magunkkal…..
Nóráék különösen szerencsétlenül jártak egy alapvetően technológiai ugrásnak szánt Asus laptoppal. Az eset szerencsétlen voltát pedig egyáltalán nem kompenzálja, hogy ennek kapcsán az egész család megismerkedhetett a refurbizált kifejezéssel, ami azon túl, hogy ritka szép bizonyítéka annak, ahogy a…..
Mind azt hisszük, hogy sok mindent tudunk a napkollektorokról. Az a szörnyű igazság, hogy ez nem igaz. Biztosan akad olyan, aki néha összekeveri a napkollektorokat és a napelemeket, vagy nem is tudja, milyen típusú kollektorok léteznek, és melyiket mire használják. Ez a cikk bevezet egy picit a…..
Az ingatlanközvetítés alapvetően egy sikerdíjas, jutalék alapú tevékenység, vagyis az ingatlanunkat áruló/közvetítő értékesítő csak akkor kap pénzt, ha sikeres volt az értékesítés. A hazánkban működő több száz független ingatlanközvetítő iroda és a hálózatok mind különböző díjakkal (százalékkal)…..
Van az úgy, hogy az embernek bekattan valami kisgyerekként, de annyira, hogy aztán a fél életét ennek a csodálatosan vonzó dolognak szánja. Ezek azok a vágyak, amiknek teljesüléséből  családi legendák és filmek születnek, vagy olyan orbitális csalódások, amiknek a kiheveréséhez  egy másik fél élet…..
Hagyományainkhoz híven a jogi szakértők mellett az ingatlanos szakmát művelők is elmondhatják, hogy szerintük miért kell rájuk odafigyelni - és igénybe venni szolgáltatásaikat. Ezért közöljük most ezt a posztot...
A legegyszerűbben úgy tudnám leírni a hitelkártyákról az ügyfeleim véleményét, hogy aki tudja használni az, szereti, aki pedig nem tudja használni az csapásnak ítéli meg. De miért is van így? Nézzük meg! A hitelkártya, más néven vásárlói kártyaként emlegetett termék valójában egy fogyasztási HITEL.…..
Kifolyik a kezeid közül a pénz? Hónap végén már alig marad valami a tárcádban? A legszebb nap a hónapban a fizetésnap? Ha mindez igaz rád, akkor érdemes megnézned az On Stride Financial infografikáját.Tippeket adnak, amelyek segítségével rengeteg pénzt spórolhatunk havonta. Számításaik szerint…..
A szürkeimportra keresve leginkább az derül ki, hogy nem létezik. Legalább  is elméletileg, ahogy ez az akkor még létező Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkori szóvivője szépen le is vezette 2010-ben. Az alábbi levél viszont épp azt igazolja, hogy azért érdemes óvatosnak lenni.  Kedves Tékozló…..
Az Oukitel telefongyártó nem tartozik a prémium márkák közé. Sokkal inkább az alsó közép kategóriába pozícionálja tisztességesen összerakott és olcsó telefonjait. Az U 20-at senki nem azért fogja megvenni, mert társaságban villogni akar vele, hanem azért, mert alacsony áron akar egy modern…..
Amusing 2017.02.26 14:09:37
Amusing 2017.03.15 19:20:20
@Kálmán Derekas:
én is rendeltem ilyet, bár még nem érkezett, de csak itt írják, hogy van benne gíroszkóp, a telefon leírásánál nincs ilyen és kérdés válaszokban egyértelműen leírják, hogy nincs benne
Fel lehet bontani a penészedő falak miatt a lakásbérleti szerződést? Kinek a felelőssége kipucolni a penészt, a tulajdonosnak vagy a bérlőnek? ..
A technika végeláthatatlan és megállíthatatlan fejlődése szinte minden évben újabb és újabb adatokat és funkciókat nyújt az okostelefonok fanatikusainak. Lassan már nem tudjuk követni a különböző műszaki adatokat vagy programokat, amelyekkel egy-egy gyártó próbál a telefon vásárlásra motiválni.…..
Végre volt időm rendszerezni építkezésünk eddigi kiadásait, és visszaemlékezni úgy fél évvel ezelőttre, amikor még csak a négyzetméter árakkal számolva tervezgettük a házunk költségeit. Összeadva, rendesen pofán vágott az a 2 millió Ft, aminek csak egy részével kalkuláltunk az építkezés előtt. Ez a…..
Amusing 2017.01.20 11:53:09
@pefe:
persze mert már ott tartunk hogy az ellenőrnek is kell ellenőrje, annak meg a projekt felelőse
Amusing 2016.12.27 11:56:28
@Burgermeister:
inge, mert kell neki a menő telefon, neki kell kocsi (pedig csak 1500-ért tud tankolni) meg a cóla, cigi sör, mert hát nem azért gürizek, hogy ne igyak meg egy kólát, stb.... Tudni kell használni a pénzt. Nagyon jó példa erre a sok külföldön dolgozó honfitársunk. Ugyanúgy albérletben lakik, van egy kocsija (persze az sűrűn cseréli, hisz megteheti) és ennyi, pedig 10x ennyit keres, de azt fel is éli... utána meg megy a rinya ha kirúgják, vagy nyugger lesz.
Egy nulla ide vagy oda! Na, itt pont sokat számít. Trükközés vagy sima elbénázás vajon?  Kedves Homár! Tegnap a Westend Konkurencia - fehérnemű és fürdőruha- üzletében történt a baki, amit csak ma vettem észre, mikor otthon kicsomagoltam a vásárolt árut. A…..
„Drága gyermekem, gondoskodom rólad, védelmezlek, amíg fel nem nősz, aztán hagylak szabadon szárnyalni. A szeretetem azonban örökre megmarad.” (Charlotte Gray) A december az ajándékozás hónapja. A gyerekek már bőszen számolják, hányat kell aludni – már csak hármat – és megérkezik a Mikulás. A mi…..
Kapta már magát rajta, hogy így kísérelte meg jobb belátásra bírni gyermekét? Megkéri fiát vagy lányát, hogy pakoljon össze  a szobájában. Melyik nevelési stílusnál ismer magára? Autoriter “Addig nem jöhetsz ki a szobádból míg rendet nem raktál. Amíg az én kenyeremet eszed, rendet raksz mikor…..
"Az, hogy egy cég / Ön NEM képes IDŐBEN kifizetni nyomorult 3 000 Ft-ot, ne haragudjon, de ez ÖNT MINŐSÍTI, NEM MINKET!" - ahogy ez az egész levelezés meg a 3 in 1 Hosting Bt. képviselőjét és a céget, méghozzá még a Homáron is rég látott markáns módon. Hello, Bemásolom a mai levelezésemet a 3 in…..
Úgy látszik, a Xiaomi-nak is kezd egyre fontosabbá válni az európai piac, ugyanis végre elkezdtek a B20 (800 MHz) frekvenciát is támogató 4G chippel szerelt telefonokat piacra dobni. A nemrég a Blogon is bemutatott Redmi Note 3 Pro az első fecskék közül való, és igazán jól sikerült, így bizonyára ti…..
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..