Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aeroller

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
aeroller 2012.05.24 22:39:42
@Winkler Róbert:
Szia Robi,
Ismerek egy fazont Fehérváron, aki ugyan nem szerel-bár szerelő-, "csak" alkatrészben utazik, de talán érdemes megkérdezni, hogy tud-e valakit.
Jenkiautós berkekben otthon van, és szerintem tudja, hogy kihez érdemes becsengetni. Ha érdekel légyszi írj az rjuhasz600@gmail.com-ra, és összehozzuk.
Legjobbakat
Az alábbi sztorikat minden valószínűség szerint már többen is ismerik a Lángoló Gitárok olvasói közül, de "az újszülöttnek minden vicc új" alapon talán érdemes időről időre elővenni ezeket. Merthogy biztos akad olyan is, aki eddig nem tudott…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
aeroller 2012.04.10 20:52:00
@tom656: Szia, puzser.hu, ha érdekel.
Jó néhány éve rádiózik, és komoly szinten.
Sajna több rádióműsora verhette ki a biztosítékot a médium vezetőségében, kevésbé hirdetőbarát hangvételű kirohanásai miatt. Én azt nem értem, hogy ebbe a műsorba minek jött.. Valszeg pénért, mert ennél jóval komolyabb figura.
Műsora volt pl a demokrácia rt, találsz majd linket, ajánlom Neked..
Korábban már foglalkoztunk vele, hogy Ken Block valószínűleg sosem lesz nagy ralibajnok (nem feltétlenül világbajnokságra gondolok, hanem úgy egy igazán nívós bajnokság megnyerésére.) Ez a poszt viszont most nem róla szól, bár kétségtelen, hogy nélküle nem lenne miről…..
A nálunk Csillag születik néven ismert Britain's Got Talent idén megint belenyúlt a tutiba, úgy látszik, a brit vidék kiapadhatatlan forrása a felfedezetlen, de operaénekesi adottságokkal bíró tehetségeknek. Kezdődött mindez Paul Potts walesi telefonárussal, aki 2007-ben megnyerte a…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
aeroller 2012.03.20 19:50:35
@Tie: Szia,
Akkor elkeféled az egészet, ugyanis attól, hogy nagyobb keresztmetszeten engeded be a benzin-levegő keveréket nem oldasz meg semmit. Egy paraméter változik csak, ami a keveréked szegényedéséhez vezet. Az ideális benzin-levegő keverék valahol 1/15 környékén van, azaz több benzint kell hozzákeverned a levegőhöz, ami valszeg egy nagyobb fúvókával a karburátorban (ha szívó motorról beszélünk)megoldható.
Számolnod kell azonban a Bernoulli-elv okán azzal, hogy adott keresztmetszeten átáramló gázok esetén az van, hogy nagyobb keresztmetszetnél lassabban,és nagyobb nyomással áramlik majd a keverék, ami ronthatja az öblítést.
Kisebb átalakításokkal nem tudsz sokat rontani, de sajna minden mindennel összefügg, így akkor jársz a legjobban, ha jó alaposan utánanézel rendszerszinten, és utána alakítgatsz. Úgy lesz majd eredménye.
Sok szerencsét!
Az FIA egyértelmű állásfoglalását és a szabályok tisztázását követeli a Red Bull és a Lotus a Mercedes által bevetett, újfajta DRS-megoldás ügyében. A brackley-i gárda egyfajta negatív F-csatornával jelentkezett Melbourne-ben, amely a DRS-sel párhuzamosan működik,…..
A Rallye Mad csapata hátulhajtós best of 2010-es videója friss meleg. Az ember csapágyasra hegyezi a ceruzáját, ha nézi. Ráadásul nem rondították el zenével, így a régi és új vasak hörögnek, szuszognak. A pilótákat nem lehetne azzal megsérteni, hogy "ívkirályok".…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
Szűnni nem akaró szeretettel köszöntünk mindenkit, hosszú kihagyás után ismét kapcsoljuk a gépházat. Először is egy szolgálati közleménnyel szeretném kezdeni. A fék jó. Biztosan, véglegesen, nagyon. Nem ereszt, nem szivárog, nem nyúlik a pedál, a fék harap, adagolható,…..
aeroller 2012.03.03 09:37:51
@Balu az Alfás: Szia, a 'pingvinezés' ez esetben a szaki önkéntelen tipródása, egy nyilvánvalóan megoldhatatlan helyzetben, amikor tudja, hogy bukott a mutatvány, de azért mégiscsak kellene valami huszárosat csinálni, de azt is tudja, hogy nem lehet. Nos ebben a lelki állapotban esetlenül totyogsz a műhelyben, kb. úgy, mint ahogyan az említett madár..
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...
aeroller 2012.02.16 20:08:20
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
aeroller 2012.02.08 19:41:59
@dolgozni kék:
Ne vedd kioktatásnak, de sajnos tévedsz.
Az van a dolog mögött, hogy a beszakadás attól következik be, hogy a jégre adott ponton ható erő (felületi terhelés) (ez ugye egy 2 tonnás tömeget feltételezve kb. 500kg) nyíró feszültséget ébreszt a jég szerkezetében,amitől a meg nem terhelt pont,és a terhelt pont egymáshoz képest függőlegesen elmozdulni kényszerülne. Az, hogy ez az elmozdulás-beszakadás- megtörténik-e, az nagyban függ az adott pontban ható felületi terheléstől-nyomás-, az pedig attól függ, hogy az említett pl.500 kg mekkora felületen oszlik meg.
Ha az abroncsnyomás alacsonyabb a felület is megnő, így kisebb az esélye a beszakadásnak.
De valószínű, hogy nem sokat segített volna rajtuk...
Üdvözlettel
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
TComment Nem kérek elnézést 2011.12.16 06:15:00
Ha fájdalmas üvöltést vél hallani a távolból, tudja, hogy kicsiny szerkesztőségünk tagjai jajgatnak, mint Csontbrigád a kopasz sziklán. ..
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Nem kizárt, hogy Michelisz Norbi mellett további két magyar pilóta is rajthoz áll május hatodikán, a hungaroringi WTCC futamon. A nemrégiben elfogadott kiegészítő szabályoknak köszönhetően ugyanis jövőre egy-egy versenyen még a kifutó, kétliteres, szívómotoros…..