Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enmajor

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bajnai Gordon 39 „szakértő” minisztere és „szakértő” államtitkára közül 30 személy volt szorosan MSZP-s kötődésű – legtöbben párttagok és/vagy képviselők –, 32 pedig vezető pozícióban aktívan részt is vett Gyurcsány Ferenc kormányainak tevékenységében. Ezek a…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
enmajor 2012.11.11 18:31:28
@Lucretia/My Reflection:

Eleve, hogy az rtl készítői lenyilatkozták, hogy bármikor kiszállhat, ilyesminek csak némi alappal adnak hangot.
reálisan is készülniük kell erre a forgatókönyvre, hisz Nórinak mindenek előtt prioritást élvez a várandóssága.
Stohl Buci szerepeltetését némi szondának vélem.
enmajor 2012.11.11 18:32:09
@Lucretia/My Reflection:

Ja, egyébként én is simán, de ha jobban belegondolok, ha egy kulcstartót adnának érte az is jutányos üzlet lenne:DDD
enmajor 2012.11.11 18:36:29
@annuschka:

Igen, az ő munkájának szerves megítéléséhez tartozik a kondiciója, a megjelenése, ilyen sok kis részletből adódik össze, hogy alkalmas-e arra amit csinál.

Miért tiszteljem benne a nőt? A várandósságát sem kell túlmisztifikálni, az abszolút magánügye, a többi nem...

Foroghatsz a tengelyed körül miattam, de én úgy vélem, hogy a kismamáknak nem túlságosan való a képernyő...Max egy baba-mama műsorban...Ha nem gond, kattanjunk le erről a témáról, túl van beszélve így is...
Az RTL Klubnál nagyon értenek ahhoz, hogyan kell a szarból is aranyat csinálni. Az idei X-Faktor a kritikusok és az (internetes) nézői vélemények alapján messze a legrosszabb tehetségkutató evör, mégis stabilan hozza a kétmilliós átlagnézettséget, és mindenki csak arról beszél,…..
enmajor 2012.11.04 10:45:55
@valerio:

Én sem tudom, mi ez, meg hogy izé, de többször volt az az érzésem, hogy itt most valakik javítják a hangot...

Mi is ez konkrétan?

Olyan érzetem volt, minta ment volna a hang és mellé játszotta volna valaki picit jobban is...
enmajor 2012.11.04 10:59:35
@Georgey101:

a szarral mocskolás az rtl-től ered, csak azt kapják, amit megérdemelnek...
enmajor 2012.11.04 12:20:10
@Traktorka:

Puskás Peti száma szerintem szuper, természetesen az ő tolmácsolásában.

Pedig ennek a számnak a tolmácsolása akár sikerülhetett is volna Dávidnak, de nem. Ez a srác olyan izgalmas, mint egy döglött hal. Szerintem meg fogja bánni, hogy elvágyott az Opiból. Ott még lett volna jópár éve, pláne hogy az élmezőny kezd túlkorosodás miatt kipontozódni.
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
enmajor 2012.10.29 12:24:09
@sweeney todd:

De akkor a Zámbó gyerek repertoárjában nincs tíz halálbiztos dal, amitől legalább nem sérülne a dobhártyánk? Van, akinek csak 3 dal kéne, mert addig marad műsorban.

Látod? A közös produkcióval már nem is terhelik őket...

Én ehhez mértem tartom még szomorúbbnak a helyzetet...
enmajor 2012.10.29 13:16:44
@Vierre_:

Mindenki tudna énekelni, ha tudna énekelni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Igen, néha bennem is él a téveszme, hogy ha felpattintom húsos ajkaim által képzett kagylószerű képződményt, és laza hányavetiséggel ( bruhaha minő képzavarhegyek) kiejtek pár dallamot, akkor az minumum Szinetár Dóra orgánumon szólal meg az éterben, de nem. De én hallom, hogy nem.
Stone meg mondta a cool-on, hogy ő nem szokott hamisan énelekni:DD De lehet, hogy igaza van, mert az nem is ének, innentől kezdve teljesen érdektelen, hogy hamis-e vagy sem:D
Olyan egyszerűnek tűnik az egész. Itt egy sportoló, aki eddig Magyarországnak szerzett érmeket. Haza akar térni. Térjen. Egyvalaki olvassa el, milyen szerződése, kötelezettségei vannak mind neki, mind Magyarországnak, illetve a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek a másik fél felé, és…..
enmajor 2012.10.26 12:35:59
enmajor 2012.10.26 12:36:37
@town:

:))))))))
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..
enmajor 2012.10.08 08:56:49
@NPeete:

Ahha , ezen én is nagyon röhögtem. Szinte láttam magam előtt az instrukciókat, most nézz mélán, töprengj az élet nagy dolgain, aztán emeld fel a spontán módon magadnál tartott spáros dobozt és mélytorkozd le:D
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
enmajor 2012.10.02 11:19:38
@SnakeHB:

Hát, ez szóról szóra így van. Különben, ha nem lennék empatikus, leszarnám ezt az egész cirkuszt, amikor homo gyerekekkel akarnak nyerni, és pont velük szándéxanak hüjekispitsák bugyiját nedvesítgetni, de én sajnálom nagyon azokat, akiket az isten azért teremtett, hogy saját számmal rendelkező igazi énekesek legyenek. Velük mi van?:)))
enmajor 2012.10.02 11:20:20
@megatoner.hu:

Kábé.
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
Az október 12-i premier elé a Tv2 újabb The Voice promót dobott ki, és a várakozásnak megfelelően ez sem saját ötlet (bármennyire is annak igyekezett eladni azt a klip rendezője, Indián a tegnapi Aktívban) , hanem az amerikai verzióhoz készített Vocal Kombat című SuperBowl-reklám…..
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..
enmajor 2012.09.29 21:23:04
Mióta készülök, hogy elmondjam neked szerelmem rejtett csillagrendszerét; egy képben csak talán, s csupán a lényeget. De nyüzsgő s áradó vagy bennem, mint a lét, és néha meg olyan, oly biztos és örök, mint kőben a megkövesült csigaház. A holdtól cirmos éj mozdul fejem…..
enmajor 2012.09.19 14:42:23
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
enmajor 2012.09.10 09:44:01
@kalapocska:

Én téged nem minősítettelek, kérlek, te se tedd!

Azt mondd meg inkább, hogy neked mi bajod ezzel a regisztrációval?
enmajor 2012.09.10 09:47:26
@lllilla-:

Mindenkire érvényes a szűklátókörűség, aki azt hiszi holmi blogos észosztással megváltható a világ....

Ilyen értelemben Gréczy és társai ( természetesen beleértve a jobboldali és mindenoldali tollal árkot ásókat is )csak amortizálják a jövőnket.

Amig valakik csak az emberek megosztásán fáradoznak, nincs miről beszélni.
enmajor 2012.09.10 13:11:12
@is:

Te adózol úgy manapság? Az ügyintézési módozatok nagy része elektronikus formában történik... Könyörgöm, ne állítsátok be úgy, hogy vannak emberek, akik éppen barlangrajzokat készítenek, és pont azok idilli életét vegzálná ez az intézkedés.

Tudod, amikor gyerek voltam abszolút nem voltunk gazdagok, halkan jegyzem meg ellenkezőleg.
Ez az ország több évtizede minden polgárának kínál annyi lehetőséget, hogy minimum egy szolid önálló egzisztenciát ki tudjon alakítani, magabiztosan el tudja magát helyezni a társadalmi ranglétra bármelyik fokán. Csakis szorgalom, kitartás, és hit kérdése az egész. Azok akik például a dologtalanul,szegénységben segílyért rinyálnak, remélem, ők nem mennek szavazni. Nem viheti el őket egyik vagy másik párt sem. Ők például tényleg alkalmatlanok ilyen fajta tudatosságra. De azok, akik ezen a szinten vegetálnak, számomra nem jelentik azt a szintet, ahová kéne helyezni a mércét.Ez a fajta rendszer mindenki számára kábé olyan természetes lesz, akik a választáskori ingyé konzervnél többet várnak el az élettől.
Persze, megértem, ha sokan nem képesek elvonatkoztatni a pannon puma iránt érzett nosztalgiájuktól, és ezért nem fogadják el a helyzetet, de ez már egy másik történet.
Nekem teljesen mindegy lenne, milyen politikai erő hozná meg ezt az intézkedést, semmi bajom vele. Azzal annál inkább, hogy módszeresen tartják életben az emberek közti széthúzást, gyűlöletet szítanak.
Évek óta haragszom a honi (és nemzetközi) médiára, amikor sztárpárokat csinál! Persze valahol törvényszerű, mert ha két híresség összejön, akkor az sokkal nagyobb szenzáció, mint bármi más. Magánélet a bulvársajtó óta amúgy sem létezik, így ha valaki ágyába is…..
enmajor 2012.08.11 10:25:34
Tisztelt volt köztársasági elnök úr! Mint az Orbán-kormány egyik kommunikációs vezetője, határozottan visszautasítom, hogy bírálta a kormány politikáját, különös tekintettel a választójogi törvény tervezett módosításait. Nem tudok tekintettel lenni arra, hogy két éve…..
enmajor 2012.08.06 12:14:04
@Merlot:

A sötét korral egyetértek...
Mert mindenki csak a blogokon okoskodik, de amikor valami ténylegeset kellene tenni az országért, akkor megáll a nagy okosság...

És érdekes, mindig valahogy a fityiszesek a hülyék, a másikak áááá...
A masszázs szolgáltatást hirdetők ki vannak szolgáltatva a nagyonhülyéknek is.Vannak ugyanis bátrabb trollok, akik nem csak a monitor előtt hőscincérkednek, hanem olyan hallatlan férfiasság buzog bennük, hogy fogják a telefont és a hölgyeket is szórakoztatják. Utóbbiaktól…..