Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simonmondja...

0 bejegyzést írt és 2055 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két cikk a délutánra: az egyik Kakuk György koszovói ENSZ-szóvivő visszaemlékezése a Zónán tavaly decemberre, amikor úgy volt, már akkor független lesz Koszovó, és a világsajtó odament megnézni, szétlövik-e egymást a szerbekkel. "A média vért akar, ezért az archívumhoz…..
A Konzervatórium eddig olyan... szürke volt. Úgy gondoltuk, ezen változtatni kell, és beszereztünk egy illusztrátort. Természetesen a blogoszférában keresgéltünk, és megtaláltuk NÉGYmadárt. A továbbiakban nagyobb cikkeinkhez felfűzzük az ő képeit. Köszönjük NÉGYmadár! :)..
 Kósa Lajos szerint a politikai elit lehallgatására készülhet a kormány. Az ellenzéki politikus azt állítja, hogy információit a kormánytól származó dokumentumokkal tudja alátámasztani, ezért interpellációval fordul Szilvásy Györgyhöz, a titkosszolgálatokért felelős,…..
 ...mondta Reakciós kommunánk illusztris tagja (név és cím a szerkesztőségben), majd a kezébe temette fejét, és az asztalra borult. Ez utóbbi cselekedetre nagyobbrészt a hetedik pálinka elfogyasztása késztette társunkat, és kevésbé a nemzet lelke iránt érzett féltő…..
A minap orvosnal voltam, es figyelmes lettem egy bogarra, ami eppen arra sertepertelt. Gondoltam odabbrugdosom, ugyelve testi epsegere. Miutan odabbloditottam jobbrafele, ugyanarra kezdett el sietni. Megint odebb billentettem, de ahanyszor elrugdostam, csak-csak felem jott. Nemtom a fejeben a GPS…..
Free polls from Pollhost.com Ha nálunk Amerika lenne, te melyik elnökjelöltre dobnád a voksot? Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor Fodor Gábor Dávid Ibolya Bokros Lajos Csányi Sándor…..
az előzményeket nem ecsetelném. akik ide bekukkantanak, úgyis vágják,  mi ment köztünk pár hónapja. ha meg nem elég legyen ennyi, - hát nem pont azonos politikai póluson álldogálunk és hát elég harcosan, meg indulattal bírjuk védeni a magunk igazát. ennek kapcsán én…..
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
Mandiner blog Fiatalok, demokraták 2008.03.07 07:31:00
 Most vasárnap lesz az első olyan országos szavazás, amikor olyan fiatalok is voksolhatnak, akik a köztársaság kikiáltása után születtek. Isten hozta őket!..
  A fasisztákról már volt szó korábban (azóta is várom Tomcat és Athina válaszait, de bennük nem volt annyi becsület, hogy a kérdéseimre megnyilvánuljanak), most viszont azokról a divathóbortokról lesz szó, amelyeknek a végeredménye: egy rakat seggbaszó fajgyűlölő!…..
 Mi, magyarok nagyon szeretjük a pletykákat. Szeretünk azon csámcsogni, hogy Orbánnak, Antallnak hány szeretője volt, meg milyen betegsége. Ráadásul ezeket a történeteket álltalában úgy meséljük, hogy „biztosan tudom, mert egy nagyon közeli ismerőse mesélte”.…..
 Bár Oli bácsi akart írni erről posztot, most elveszem a kenyerét (a következő mellkasi fájdalmakért felelősséget vállalok, cserébe mehívom egy pohárborra/csészekávéra alkalomadtán). És ha már folyamatosan azt hangoztatom, hogy a konzervatívok a konkrétot veszik…..