Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.Zs.

1 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy a bizalom a Showtime CIA-s, terroristás, családi drámájában, annyira, hogy többen nézték meg az szezonnyitó részt, mint a második évadzáróját. Ez azért sem mellékes, mert a második évad csak nem tudta hozni azt a szintet, amit az első. Tehát van hová felkapaszkodnia a…..
Szögeden Teszt 2013.09.21 15:13:36
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Idén szeptemberben érkezik az Állítólag... jubileumi, tizedik évada a Discovery Channel műsorára! Igen, már egy évtizede annak, hogy a két kedvenc idiótánk, Adam Savage és Jamie Hyneman sugárhajtóművet erősített egy Chevrolet Impalára, hogy felgyorsítsák, és a levegőbe…..
Megbámulni másokat nem szép dolog...Régen lesütöttem a szemem és el akartam süllyedni szégyenemben, ha ilyen történt. Tegnapelőtt pedig egyenesen a bunkó lény szemébe néztem, elővettem a lehető leglenézőbb arcomat, majd pár másodperc múlva színpadiasan, a hajamat…..
Már csak órák, vagy napok kérdése, hogy a brit hercegi párnak Williamnek és Kate-nek megszülessen első gyermeke. Az újságírók és a fotósok mindenesetre már napok óta annál a kórháznál táboroznak, ahol bármikor életet adhat a hercegnő a legfiatalabb trónörökösnek (ki…..
Tessék, akik képet szerettek volna, íme. Ez vagyok én jelenleg. ..
.Zs. 2013.07.09 09:29:27
@fat.acceptance:
A kérdés az, hogy magadnak tetszel-e? Hogy mit látsz, amikor a tükörbe nézel? És hogy miért fontos feltétlenül, hogy van, akinek így tetszel. Másnak kell megfelelni, vagy magadnak?
.Zs. 2013.07.09 11:24:27
@fat.acceptance:
terelsz :)
Persze, hogy számít, hogy milyen visszajelzéseket kap, de ettől függetlenül a seggedet a saját belátásod szerint, a saját jóérzésed (vagy nem tetszésed) miatt fogod felemelni a kanapéról, nem?
.Zs. 2013.07.09 11:56:41
@fat.acceptance:
Köszi, én, mint potenciális sorstárs most veszítettem el az érdeklődésemet a téma iránt.
Pedig jó is lehetett volna, csak valamilyen furcsa okból kifolyólag teljesen kiforgatod az emberek válaszait.

A legelső blogpostodban te magad írtad a következőket: 'A depresszióból egy kiút van: felállok, és végre szeretni fogom magam. Mint ember, mint nő egyaránt...'

Két sorral korábban pedig: 'igyekszem bátorító tartalmakat keresni, létrehozni, akkor sikerülhet a hőn áhított cél elérése.'

Bátorító hozzászólásként írtam, hogy ha például kicsit máshogy kezdesz öltözködni, magadnak is jobban tetszel, és a hőn áhított cél, önmagad szeretése is közelebb lesz.
Erre pedig inkább minősítesz.

Sok sikert a blogodhoz, kívánom, hogy elérd, amit akarsz.
A Royal Pains, azaz Luxusdoki egy habkönnyű, nyári amerikai sorozat, amiben az amerikai felső tízezer egyik kedvelt nyaralóövezetében tevékenykedő orvos, az öccse, meg egy flegma asszisztenscsaj a főszereplő, és simán meg lehet nézni belőle hat részt úgy, hogy utána akár csak…..
A határok átlépése: legyenek azok az ismert területek térben és időben, mikró és makró méretű ismeretek kibővítése, fizikumunk vagy elménk végső teljesítményének megugrása, axiómának számító szabályok és törvények kijátszása, a sci-fi az ismeretlen felfedezéséről…..
.Zs. 2013.03.17 23:11:54
@geomayler: tényleg fogós :) ha a 'tudományos-fantasztikus' tényezôt nézzük, akkor nem az (és így a Truman Show sem), de ha azt veszed, hogy zsánerileg mihez van a legközelebb... sci-fi, ami nem sci-fi, és mégis. Nem csak az ûrben ugrálhatnak :)
comment:com A nap képe 2012.08.30 11:00:00
És egyben találós kérdése is: ő meg ki?  ..
.Zs. 2012.08.30 11:08:27
A sorozat napjainkban játszódó amerikai drámasorozat, de valójában jóval több ennél. A szériát Alan Ball jegyzi, aki a True Blood sorozatot is kitalálta/kitalálja, ebből gondolhatjuk, hogy nem egyszerű Barátok közt-ről van szó. Egy vállalkozásként temetkezési bétét…..