Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antibaby

3785 bejegyzést írt és 455 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Phű, sosem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz magánblogot vezetni, ha amúgy is egész nap írok. Ez nem panasz, mindig is ezt szerettem volna, hogy tollforgatással (hah, a vágyak lassan teljesülnek, azóta már el is felejtettem kézzel írni) keressem a kenyeremet, és még válogathatok is a felkérésekből,…..
(Forrás: http://www.myfilmviews.com) Ettől egy icipicit többet vártam. Vagy lehet, hogy pár évvel ezelőtt kellett volna ezt a filmet megcsinálniuk, hogy igazán meghasson. Így sem rossz, messze a top 10-ben idén eddig. Hangulatát tekintve hasonlít a Hogyan nevezzelek? és a…..
Antibaby 2017.06.26 19:48:06
@Kicsivagyokszekrealloken: Segítsek a vége megfejtésében? :)
Antibaby naplója Gyerekszáj #23 2017.05.17 13:00:00
- Nézd csak, Rt! Apa és anya ebben az épületben találkozott először.Rt gondolkodik, gondolkodik, majd értetlenkedve megkérdezi:- Kivel? (Forrás: Wikipedia)..
Nem, nem kaliforniaálmozom! :) Bocs. Kicsit félve írom le, nehogy valakit élete legszörnyűbb 2 órájába taszítsak bele, hogy én imádtam a La La Landet. Annyira imádtam, hogy meg akartam mutatni Drisnek is, annak ellenére, hogy ő ideges lesz az ilyen táncos-énekes történetmeséléstől, valahogy bíztam…..
Antibaby naplója Gyerekszáj #22 2017.05.15 20:00:00
Apa: - Hűha, le van zárva a Lánchíd, nem tudunk átmenni rajta.Rt: - Biztos azért zárták le, mert most töltik.Apa, Anya: - ???Rt: - Árammal. Hogy este tudjon világítani. (Forrás: pixabay.com)..
Antibaby naplója Anya csak egy van 2017.05.15 00:09:45
Írtam már? Azt hiszem, még nem. Anyukámmal egy éve nem tartjuk a kapcsolatot. Egy gyönyörű május eleji vasárnapon (igen, egészen pontosan Anyák napján) közölte, hogy ő nem akar többet jönni hozzánk. Volt még hozzá nagy kiborulás is, de az mellékes. A lényeg, hogy azóta se a lányára, se az unokájára…..
Antibaby 2017.05.15 12:51:28
@robertdani: :) Örülök, hogy nálatok rendeződött.
Antibaby naplója Gyerekszáj #21 2017.05.14 23:41:13
- Pf, Anya! A George Michael már jó rég felment az égbe. Biztos visszajött már.- Vissza?- A Földre. Új életet kezdeni. Fogalmam sincs, honnan veszi ezeket...
Antibaby naplója 40 lettem 2017.04.19 20:09:00
40 éves lettem. Egészen pontosan már 3 hete 40 éves vagyok. Egyáltalán nem furcsa érzés 40-nek lenni. Az már annál inkább, hogy a 20 évesek 20 évvel fiatalabbak nálam...
- Itt tüntetsz, amikor otthon meg van egy gyereked?- Vagy épp azért. Érte is tüntetek. A jövőjéért.- Nem kellene hagyni, hogy ő döntse el? Miért kell ráerőltetni?- Amíg az én kenyeremet eszi... Majd ha 18 éves lesz, és nem tetszik neki a rendszer, visszacsinálhatja...
Antibaby naplója Gyerekszáj #20 2017.04.18 18:06:22
Rt szerint: "Szójalegénynek, hej, a szegénynek, de kevés vacsora."..
Nagyon sokan küzdenek vele, főleg a terhesség következtében alakul ki, súlyos egészségügyi és esztétikai problémákat okozhat – ez a szétnyíló hasizom. Dr. Lévay Bernadett plasztikai sebészünk és Haness Rita gyógytornászunk most elmondják, mit lehet tenni…..
Sok-sok filmet meg kell ahhoz nézni, hogy találjak valami kincset, ami igazán tetszik. Nem panaszból mondom, szeretek mindenfélét (majdnem) megnézni, még ha nem is tökéletes, de amikor végre olyanra bukkanok, ami igazán nagy hatással van rám, így vagy úgy, annak nagyon tudok…..
Antibaby naplója A koldus pohara 2017.03.24 19:10:54
Most 15 hónapja vagyok vegán, előtte 20+ évig vegetáriánus, és azt hiszem, már nem nagyon tudnak kérdéssel meglepni az emberek. Vagy csak nagyon ritkán. Mindenre van a fejemben egy válasz, bizonyos részüket persze másoktól tanultam, mert annyira jobban megfogalmazták, mint ahogy én tudtam volna. Azt…..
A fiam erősen vonatmániás, amit én egyáltalán nem bánok, már csak azért is, mert mi is szeretjük a vonatokat. Megismerkedésünk után egy kevéssel vasútmodelleztünk is, ha erre még emlékszik valaki az olvasók közül... híj, de rég volt az! Ezek után valószínűleg nem meglepő, hogy elég gyakran járunk a…..
Antibaby naplója Gyerekszáj #19 2017.03.17 00:49:17
Rt építkezést játszik: - Ez a teherautó hozza a földet, ez a téglát, ez a tetőt... ez pedig az áramot. :D..
Ez egyébként mikor lett? Belegondolva biztos nagy szerepe van a kereskedelemnek is a kislányok álmainak alakításában, de 20-30 év alatt ilyen súlyossá vált a helyzet? Emlékszem, én kislányként matek tanár akartam lenni. Aztán később az volt az álmom, hogy zenekarokat menedzseljek. Nem volt alkalmas…..
Egy filmmániás ismerősömmel néhány hónapja nekiálltunk, hogy összeszedjük egy közös listára azokat a filmeket, amiket - szerintünk - mindenkinek látni kellene egyszer az életében. Az én listám még máig sem készült el, bár fel tudnék sorolni jó pár fontos alkotást. Az ő listáját látva pedig nem…..
Antibaby naplója Anyósfű 2017.02.28 13:47:06
Hol lehet kapni anyós ellen anyósfűt?..
Túl vagyunk a vendégségen, ami szerintem kimondottan jól sikerült. De nem azért, mert a vendéglátásunk olyan felülmúlhatatlan színvonalú volt (konkrétan nincs asztalterítőnk, szalvétánk, de még két egyforma poharunk sem nagyon), hanem mert egyszerűen tök jó ez a csapat így, gyerekestül, kajástul,…..
Antibaby naplója Bruno Mars 2017.02.21 19:46:26
Szerintem ez most már hivatalos. Ő az! Az új szupersztár, az a legnagyobb fajta, amilyen Michael Jackson, Elvis vagy  Prince volt. Sajnos a felvétel nem túl jó minőségű...
Antibaby naplója Gyerekszáj #18 2017.02.19 11:51:37
"Itt van a Jutka néni füzetén [CD-borító], a cseresznyébe, aki belemars. És az apukája, aki beleküldi." Szerintem nyelvész lesz a gyerek, ha nagy lesz! :)..
- hangzik a közhely. Bizonyos dolgokra tényleg igaz. Még volt bennük anyag. Lehet, kicsit bizarr téma egy blogba, de az egyik alvós pólómat szeretném megmutatni, mert ahogy ma reggel megpillantottam a fürdőszobatükörben, rájöttem, hogy banyeg, ez egy 22 éves darab. Egy póló, nem is akármilyen,…..
Antibaby naplója Mit főzzek? 2017.02.12 23:31:05
Meghívtunk - a világ legnagyobb nyugalmával - egy menő gasztrobloggert a családjával magunkhoz, mert barátságféle van kialakulóban közöttünk. Na jó, erős haverságosdi. Utána estem pánikba, mert enni is kell adni nekik valamit, ugyebár. Egy könyves, 10.000+ lájkos gasztrobloggernek. Az ő könyvéből…..
Antibaby naplója Parkolok 2017.02.12 23:04:23
Hogy hogy megy a vezetés? Azt érzem, egyre jobban, már nagyon élvezem, bár az ismeretlen helyektől és a váratlan helyzetektől, amikor hirtelen kell döntenem, még tartok. Na, de ezt meg kell mutatnom. A képen a szürke autót vezettem én, és azért fotóztam le, mert amikor kiszálltam, rám tört a…..
Antibaby naplója Nő a volánnál 2017.02.04 19:51:08
Hogy képesek nők olyan férfivel élni, aki szerint az autóvezetés nem nőknek való...? Leginkább ne vezessenek a nők, kivéve persze, amikor ők isznak, na akkor meg zokszó nélkül álljanak készenlétben (ők egy kortyot se igyanak), fuvarozzák őket, csak közben egyetlen pillanatra se felejtsék el, hogy…..