Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neon Fu

0 bejegyzést írt és 509 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András nem adta be szervizbe a garanciális iPhone-ját, mert nem tudtak okos cseretelefont adni. Aztán amikor már 6 hete nem történt semmi, mégis beadta, de nem a Westendben, ahol pedig új telefont rendeltek neki (bár papírt nem adtak róla), hanem valahol máshol. Ezek után a Westendben…..
Neon Fu 2013.01.10 14:21:45
@Rejtélyes:
Proliszagot érzek. Ugye, hogy csak azért kattintottál ide, hogy -a sztorit el sem olvasva- leírd a véleményedet az iPhoneról? Felesleges volt, mert ordít a szavaidból, hogy csak savanyú a szőlő.
A Pesti Központi Kerületi Bíróság mai határozatával bűnösnek mondta ki Polgár „Tomcat” Tamást közösség elleni izgatás elkövetése miatt, és egy év két hónap szabadságvesztésre ítélte, aminek végrehajtását öt évre felfüggesztette. Az ítélet nem jogerős, de megfelelő pályára állíthatja a hazai…..
Neon Fu 2013.01.09 23:11:50
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Neon Fu 2013.01.09 15:19:41
@wilson77:
"Ergo: nem magukra kell hagyni, hanem segíteni őket."

Akkor hát menj és segítsd ŐKET. Hátha legközelebb téged rabolnak ki, miközben a pofádba röhögnek: tolvajkergetok.hu/
Neon Fu 2013.01.09 15:24:10
@_most_:
"nekem eddig gyakorlatilag semmilyen problémám nem volt cigányokkal."

Engedd meg, hogy kicsit körbekalauzoljalak a valódi problémák világában:
tolvajkergetok.hu/
Pézsma A gyűlölet karbantartása 2013.01.09 10:11:01
A civil- és békedíjas Bayer Zsolt fontos szerepet tölt be a közössége életében. Erősíti a csoportkohéziót: ápolja a közös hitelveket, szokásokat és babonákat. Őrzi és fejleszti azok nyelvét, szimbólumrendszerét, metaforáit. És mint az egyik kiemelt fontosságú…..
"Jó napot kívánok” helyett rám förmedt valaki (mivel én még akkor sem tudtam ki áll előttem) “egy percem van, magára nem engedi az én munkám, hogy itt magyarázkodjak, s nem is az a feladatom, hogy bárkinek is magyarázkodjak. Jó napot kívánok!  „A Patológus  nem a…..
Neon Fu 2013.01.09 11:11:22
@karcsibácsi:
"Nagyon úgy tűnik, hogy a patológus főorvosnő viselkedése nagyobb trauma számára, mint az édesanyja halála."

Na-na, csak finoman. Ne rúgjunk bele a földön fekvőbe, mindenki a maga módján gyászol.
A mai Borsban olvastuk, hogy a Jóban Rosszban egyik színésze úgy varratott magára egy fekete csillagot, hogy nem tudta, az anarchista jelkép is amellett, hogy egy ötágú, fekete csillag. Teccik tudni, mint a swastika, amit addig forgattak, hogy ha már sehogy sem tanácsos a nyakunkra…..
Avagy vidámak-e a tiroliak? Noha a kérdés elsőre nem tűnik egetverően fontosnak (legyen ez ugye alapvetően a tiroliak gondja), ám mégis: egy olyan különleges világról szól a mai poszt, amely alig pár órányi autóútra van Magyarországtól, mégis elég keveset tudunk róla. Piefke…..
Neon Fu 2013.01.09 10:38:51
@nachtstern:
"Sokszor szégyenítettek már meg aggastyános futás közben, vagy a hegyi túrák során!"

Hadd csatlakozzak, innen Svájcból. A mi kis városunkat 3 hegy veszi körbe, az utak ugye mindenhol felfelé vezetnek, sétálgatok a kutyámmal, majd kiköpöm a tüdőm, amikor elszökdécsel mellettem egy nálam idősebb nő és miközben tolja a babakocsit, kissé csodálkozva néz rám vissza, hogy mit szenvedek... próbáltam úgy csinálni, mintha nem pihegni, hanem a tájat csodálni álltam volna meg :) de nem hinném, hogy hiteles volt az alakításom.
Patricia Gucci úgy döntött, hogy megválik kaliforniai házától. A sivatagi ingatlanért nyolc millió dollárral kér többet annál, mint amennyiért megvásárolta azt majdnem húsz évvel ezelőtt. A kaliforniai ingatlant Patricia Gucci még 1993-ban vette, 950 ezer dollárért (ma…..
A nők elleni erőszak egyik igen gyakori formája az, amikor értelmi fogyatékos vagy mentális zavarokkal élő nőket kényszerűen sterilizálnak vagy kényszerítenek arra, hogy megszakítsák terhességüket. A rendszerváltás óta egyre nehezebb információkat szerezni a témáról, de egy 1989-ben publikált…..
Molnár Anikó szeptemberben a Frizbiben jelentette be, hogy végre van szakmája. Dédszülei örökségéből kihúzott Amerikába, ahol elvégezett egy maszkmesteri iskolát. Most pedig már munkája is van, Temesváry Károly maszk-és sminkiskolájában kapott munkát - tudta meg a…..
“Sosem bíztam az olyan közpolitikában, ami az emberek önbecsülésének lerombolásán alapul,” felelte Alexandre Quintanilha, a Portói Egyetem biológia professzora arra a kérdésünkre, hogy mi győzte meg végül a drogfogyasztás dekriminalizálása mellett. Quintanilha sosem fogyasztott illegális szereket,…..
Nagyon sok tanulságot (és nem kevés fordulatot) hordoz a mai poszt. A tanulságok közül számomra a legfontosabb, hogy ha nem nyitott szívvel és aggyal költözöl egy másik országba, ha felkészületlen vagy, akkor nagyon nehéz beilleszkedni. Következzen Ági története…..
Neon Fu 2012.12.05 10:32:53
@Kellemes Zérókomponista:
Leszarom, hogy mit unsz. Használd a SZŰRÉS gombot, már ha ez nem haladja meg szellemi képességeidet.

"OTT ÍRJA, hogy nem bírt bezárva lenni, cél nélkül élni,kereste a lehetőségeket dolgozni. Nem kapott munkát, baszod."

2 évig?! Érdekes.. Mondjuk ilyen hozzáállással:
Új terveim lettek, fontosabb munkát szerettem volna kapni. Idő kellett, hogy rájöjjek, soha senki nem fog felvenni fontos, jó fizető munkára, mert a franciák között is sok a munkanélküli, én meg csak egy ki tudja honnan, valahonnan Bulgáriából való menekült vagyok, jobb, ha nem vesznek fel, mert a kelet-európaiak mind szegények és úgyis csak lopnának...

Ez fura. Alig pötyögi a nyelvet, sem szakmája, sem végzettsége, de ő FONTOSABB munkát akart. S nem azért nem kapott, mert buta és válogatós, hanem mert a franciák lenézték őt.

De tudod mit? Nem fogok veled vitatkozni, főleg mert primitív stílusban, érvek nélkül nyilvánulsz meg, kultúrált eszmecsere helyett megpróbálsz megfellebbezhetetlen modorban lehengerelni. Ha olyan fontos neked ez az egész internetes szájkarate, az a te bajod.
Neon Fu 2012.12.05 19:44:16
@mommmmo:
"En meg azt birom, amikor egy fusztralt magyar pasi elkezd azon duhongeni, hogy a magyar nok mennyire "kaphatoak""

Nő vagyok.

"Szoval ennyit a magyar nok "rossz hirerol"

A "szóval ennyit" nem érv egy vitában. Attól, hogy mások léhábbak, még nem jelenti automatikusan, hogy az adott személy morálisan nem elítélhető. Továbbá biztosan elkerülte a figyelmedet az a hölgy, aki fentebb írta, hogy konkrétan prostituáltnak hitték, csak mert Genfben magyarul beszélt.

"Meg a magyar pasikrol, akik a magyar nok kulfoldiek altal torteno eltartottsaga miatt keseregnek. bruhaha. "

Érdekes, hogy ezt említed, nem olyan rég toltam le néhány férfit ezen a blogon, akik egy háztartásbeli nőt oltogattak. Minek szólogatsz be, ha nem ismered az elveimet? Egy véleményen vagyunk a témában. bruhaha(?)

" onelemzo iras volt, az ember tenyleg csak igy tud fejlodni, ha beismeri a hibait."

Pont ezt hiányoltam, ezért fejeztem ki nemtetszésemet, mert nem ismerte be a hibáit. Nem ismerte be, hogy semmit nem fejlődött 2 év alatt, hogy nevetséges elvárásai voltak, hogy kiszolgáltatta magát aprópénzért, hogy végül már idegenektől kéregetett és így tovább.

Mindazonáltal az normális, hogy más emberek másként látják ezt a sztorit. Az nem normális, hogy az ellenvélemények ütköztetése helyett néhányótok magából kikelve mindenáron meg akarja győzni az igazáról a többieket. Mire jó ez?
Neon Fu 2012.12.05 19:53:50
@mommmmo:

És még valami: "Hat mondjuk Neon Fu epp osszekeveri. Arrol ugyanis semmit nem tudunk, hogy a posztolo mennyire kaphato konnyen."

Nem keverem össze. De egyrészt ez a lány azzal hitegette az eltartóját, hogy keres munkát, tehát messze volt ez a helyzet a megbeszélten otthon levő háztartásbeli nőkétől. Másrészt a kapcsolat után is ismeretlenek anyagi segítségét fogadta el, ami sokatmondó, az erkölcsi aggályait tekintve.
Van az úgy, hogy az ember élete mélypontján kap baráti segítséget és mire feleszmél, már minden megváltozott körülötte. Ez történt Samsival is, aki tulajdonképpen kíváncsiságból vágott bele egy tiroli kalandba, ami olyannyira bejött neki, hogy ma már kint él. Kolbász van,…..
Meghirdették a város legmenőbb állását!  Lakás, pénz, pia fél év bulizásért       A Rézangyal meghirdette az ország legjobb állását! A leendő TAG feladatai: szervezzen partikat, legyen ott minden buliban, haverkodjon a backstage-ben, facebookozzon!…..
Neon Fu 2012.11.28 18:53:13
Az OTP szerint lakásépítési támogatást csak 94%-ban kész házra adnak, ami gyakorlatilag az ő értelmezésük szerint a teljesen kész házat jelenti. Igenám, de pénz nélkül nehéz befejezni egy építkezést, így pont a támogatás értelme vész el egy újabb joghézagnak…..
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Neon Fu 2012.11.27 10:16:49
@nigara:

Most mit mondjak.. Olyan sokáig én voltam a legjobban felháborodva, ha valaki kiejtette a száján a "magyar mentalitás" szavakat. Mert ilyen nincs, ne általánosítsunk, ugyanolyan nép vagyunk, mint a többi. Aztán idetévedtem, erre a blogra... :(
Neon Fu 2012.11.27 10:40:21
@Kellemes Zérókomponista:

Nem. De kissé "más" világban élek, ennyi nyílt gyűlölködés, ennyi öncélú támadás mások (bárki) felé, ennyi leplezetlen agresszió, még sosem áradt a környezetemben. S mindez csakis azért, mert valaki jómódú... ezt nem tudom hova tenni. Ahol most élek, ott nem fáj senkinek, ha a másik gazdag. Nálunk is ugyanúgy vannak szegények és gazdagok (na jó, több gazdag és kevesebb szegény, mint otthon, plusz itt van középosztály is) de itt nem esnek neki a nőknek, hogy MI AZ, HOGY NEM DOLGOZOL?! Itt nem tartják sznobok dicsekedésének, ha valaki nem titkolja el, hogy milyen szinten él. Bakker, úgy nekiestetek szegénynek, hogy már nekem fájt olvasni. Ugye most is van új poszt, az illető csapos, az életemet merném tenni rá, hogy nem fogjátok megkérdezni tőle, hogy na, mire fel létezik, mi hasznos dologgal szolgál az emberiségnek? Itt Svájcban az ilyesmi elképzelhetetlen, erre mondtam azt, hogy mégiscsak létezik a "magyar" mentalitás. Ami szerint aki gazdag, az sznob, csaló, kizsákmányoló, bűnöző, aki a férje/szülei révén gazdag, az pedig élősködő, üres, értéktelen, jellemtelen, haszontalan senki. Tisztelet a kivételnek, sajnos nagyon kevesen gondolkodunk másképpen.
Neon Fu 2012.11.27 10:45:07
@pappito:

:D
Igazad van, én kérek elnézést. Belátom, igazad lehet. Talán csak az a bajom, hogy nekem (egyelőre) senki nem mondta meg, milyen ember vagyok, hogyan érzem magam, helyes úton járok-e, van-e honvágyam és a többi. Na, nem adom fel, hátha most... elvégre elég bicskanyitogató hozzászólást írtam, ezért kijár minimum egy lekurvázás.
Bár elvileg a drága Lisztferihegy miatt csökkenti a járatai számát a Ryanair, K.B. azt tapasztalta, hogy a józan paraszti észnek nem biztos, hogy túl sok köze van a tervezéshez. A Homár nem talált vasárnap reggeli járatot, csak délutánit, de annak sincs túl sok értelme a hétfő…..
Naiv ügyfél elbukott a Lidl pszichodrámatesztjén, amikor nem tört ki váratlanul egy áriában vagy kezdett moonwalkolni, miután közölték vele, hogy nem veheti meg a krémjeit, mert holnap leltár lesz. Már a nukleáris télre spájzolnak? Vagy tudnak valamit? Csődbe ment a…..
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..
Neon Fu 2012.11.25 09:27:20
@olahzsolti:
Ó de jó, már csak te hiányoztál. Futtasd anyukádat.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Ha egy ingatlant már semmilyen trükkel nem tudnak továbbadni, az árat pedig már nem tudják tovább csökkenteni, akkor jönnek a képbe a különböző extrák. Családi háznál ez lehet egy hűtő, vagy konyhabútor, jelen esetben viszont egy sokmilliós festménykollekció. A London…..
Neon Fu 2012.11.23 17:53:12
@pushpang (univerziális határeset):
Nektek minden rideg, ami nem apró és nincs telizsúfolva Ikeás szarral.
Éhezés, szegénység, bűnözés, AIDS... Afrika problémái, amelynek kapcsán folyamatosan szerveznek adománygyűjtő-akciókat világszerte. Most fordult a kocka: egy magát Radi-Aidnak nevező norvég szervezet felhívta az afrikaiak figyelmét, segítsenek radiátorokat gyűjteni…..
Ma reggel, miközben csipás szemmel kavargattam a kávét, kicsit megijedtem, mert azt hallottam breaking news-ként a Tv2-n hat után pár perccel, hogy Győzikét elítélte a bíróság és elindult a SuperTv2. Megint? - néztem magam elé báván, főleg a SuperTv2 hallatán, mert hát azt már…..
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..