Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laca.

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 4-én felborítja műsorrendjét a Tv2, hogy beszuszakolják a programba az újrainduló Áll az alkut. A megváltozott szabályrendszerrel újra támadása lendülő vetélkedőt ezúttal a Popdarálóból ismert Kovács Áron vezeti majd minden hétköznap 19:05-től.Ezért hosszabb…..
A Viasat sajtóközleménye szerint hátrányos helyzetű gyerekeken próbál segíteni Gianni és A nagy étteremalakítás csapata. Ha jól olvassuk a hírt, akkor nem a Nagy éttermalakítás egy újabb szériájáról lenne szó, mert a jelentkezők közül Gianniék a leginkább rászoruló…..
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Sok médiában, blog-ban téma manapság a MÁV és a sztrájkolók, így sok minden, amit le fogok írni már ismerős lehet az olvasóknak, de megpróbálom összefoglalni a saját stílusomban azokat a megállapításokat, amelyek az újabb sztrájk alatt megfogalmazódtak bennem. Mielőtt…..
Még mindig nem haltak ki azok a nagyon sietős, marha fontos autóvezetők, akik szarnak bele mindenbe. Különösen idegesít továbbra is az, ha olyasvalaki áll be a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyre, mint ahogy korábban már láthattátok és most is fogjátok, sokszor egy autóval…..
Újabb olvasói levelet teszek közzé, újabb véleményt a társkereső oldalakról. Ez most nem elítélő, de elég keményen a helyére teszi az írója, mert szerinte mindennek meg van a maga értelme-funkciója, így a netes társkeresésnek is, ami szórakozásnak megfelelő, de az igazi…..
Gergelynek sikerült megörökíteni, ahogy a veszélyes helyzeteket produkáló hölgyemény, gyakorlatilag a semmiért törtet előre. Valószínűleg nem ez az egyetlen eset, ami a hölgy számlájára írható. Ma történt velem az alábbi bájos eset, Újpest Városkapu közelében. Az Árva…..
Susi printscreenelte ezt a gusztustalanságot a George's Food honlapján, azóta nyilván leszedték. Az irodaházban lévő étterem mai ajánlata a csatolt mellékletben (főétel csak férfiaknak ill. leszbi hölgyeknek :) ) ..
autózz! Kiszedlek a kocsiból! 2008.08.13 07:06:00
Különösebben meg sem lepődök Zsömbi levelén, mert tegnap magam is láttam egy autós-motoros ordibálós jelenetet az irodánk erkélyéről, ami tükörlerúgással végződött. A lenti történet szerencsére nem fajult tettlegességig, de ez csak aktuális főhősünk hidegvérmegőrzési…..
Árokásó Top100 Sas József 2008.07.22 14:33:00
A KOMM-MÉDIA KIRÁLYA Szereplők: Konferanszié Művészúr, majdnem Kossuth-díjas Hacsek és Sajó, sokat használt komédiások (Kabaré színpada, a függöny előtt konferanszié áll) KONFERANSZIÉ: Ez egy ilyen ország, kéremalássan, ahol adócsalókra is lehet közpént bízni.…..
Magpet alábbi irományában a közlekedést lelki, már-már pszichológiai összefüggéseiben közelíti meg. Valahol vissza kell csapódjon a sok frusztráció és sérelem. De nem lehetne másként? Közlekedem autóval, kerékpárral, robogóval. Ez utóbbi lesz a téma.Ezúttal nem konkrét…..
Isteni címkét fotózott gőzpirítós, amihez annyira hiányzik maga a termékfotó, hogy az nem igaz. Ezúton kérjük a szerzőt, hogy legalább szóban közölje, hogy nézet ki a cetli fölötti árucikk!..
Az SZDSZ lelépett, A Zorbán már a Duna jegét teszteli, a gáz ára emelkedik, az életszínvonal csökken, az értelmiségi holdudvarban lassan már csak a legelszántabbak sütik a szalonnájukat.Mit tesz ilyenkor a haladó kormányzat? Adót csökkent? Neeem! Csirkefarhátat szór…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.16 11:06:00
Andreas küldte a mai rokkantat. Istenigazából nem meglepő, mégis mulatságos: annyira, de annyira jellemző... Még akár művészi értékkel is bírhat ez a kép: a magányos harcos rendíthetetlenül küzd betegségével, hátulról pedig mintegy milliónyi veszélyként leskelődnek a…..
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.03 16:28:00
Az Így közlekedünk című képgaléria készítője Mityu küldte nekünk a mai adagot, kiegészítés és hozzáfűznivaló nem szükséges. Talán csak annyit, hogy megszaporodtak a Jaguáros Jaguaros rokkantak. Mi történhetett?..
 Kilenc órakor megint felfüggesztette az éjfélkor újrakezdett a vasutassztrájkot a Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete. A magyar irodalmat fantasy stílben megírt sztrájktudósításokkal gazdagító szakszervezet munkabeszüntetése kezdi minden komolyságát elveszíteni.…..
Mivel elég hycomat állapotban vagyok, félig kómásan hallgattam a tévét, amiben az "A társulat" című műsor ment (illetve perpillanat még megy is). Amikor először hallottam róla, még tetszett az ötlet: ismeretlen szereplőkkel előadni az "István, a király"-t.…..
Bizonyára emlékeztek még az korábbi cikkünkre melyben megesküdtünk, hogy ennél egyszerűbben nem lehet arra buzdítani polgártársainkat, hogy velünk csinátassák meg a kis honlapjukat. Hát kurvára DE! Van egy domén, amit valaki, valamikor lefoglalt magának, (lusta vagyok…..
Tegnapi posztunkban megírtuk, hogy az amerikai FCC előrángatott egy öt évvel ezelőtti mell/fenék mutogatást a hajánál fogva, majd jól megpakolta büntetéssel, és hozzávágta az ABC tévécsatornához. Egyik köztévés informátorunk még képet is mellékelt a példátlan esemény…..
Erre az oldalra a szokásos nézelődés közben akadtunk. Lehet szavazni az év pénzérméjére, mégpedig itt! Vagy hogy egy hosszabb linket írjak, itt! Nosza gyerünk, csináljuk meg! :)..
Rühelljük mi is a Fox énekes tehetségkutatóját, mint varjú a rohadt tököt, de a számok makacs dolgok: átlagosan 33 milliós nézettség az évadpremier alatt, első hely a 18-49-es korosztályban, és ez így fog menni, míg az évadnak vége nincs. Aminek örülni lehet (hiszen a…..
Ahogy arról a hétfői Napi Gazdaság is beszámolt, százmillió forintra büntette a tavaszi hülyézős kampányáért a Media Markt műszaki áruházláncot a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, mert úgy ítélte meg, hogy a május és június közötti időszakban folytatott "Hülye,…..