Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChildЯen of the KoЯn

20 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy rövid dokumentumfilm lesz mely Jonathan a Ramstein-i katonai bázison tett látogatását mutatja be (igen, ez egy város Németországban, az együttes is innen kapta a nevét, illetve a légibemutató alatt történt balesetről). Los Angelesben filmszemlén mutatják be, díjra van…..
Munky egy friss interjúban beszélt az új albumról és Headről is: "15 szám ötletünk van már, nagyjából készen, csak szépítgetni kellene rajtuk és producert találni. Az új albumot az Issues és az Untouchables inspirálta, dallamosabb, de kicsit agresszívabb album lesz." Headdel…..
http://uglyscene.com/2012/07/12/interview-with-ray-luzier-of-korn/..
És ott van a három fia ami még számomra is újdonság! :) ..
Ezzel a friss interjúval kívánjunk neki boldog születésnapot! ..
Ma van Munky születésnapja! Isten éltesse!! :)..
www.roadrunnerrecords.com/news/korn-head-20120507..
Szavak helyett nézzétek meg :) A KoRn hosszú ideje nem volt ilyen nyomasztó, szerintem izgalmas cucc! ..
Emlékeztető felhívás! Ma este AmsteRdamban konceRtezik a KoRn amit élőben közvetítenek (GMT szerint 18:00 órakor, ha jól tudom az 19:00óra nálunk) itt:www.facebook.com/korn/app_326112920770705A KoRn előtt JDevil és Downlink fog fellépni! 19:43 - Már megy! J Devil ugrál…..
Egy -szerintem- nagyon érdekes és tanulságos interjút készítettek a napokban Jonathannal, amit itt olvashattok el:ITT  ..
 Ha minden igaz, a Korn ki fog adni egy Narcissistic Cannibal remix lemezt amelyen (egyenlőre) öt szám lesz. Remixeket elkészítették: Adrian Lux, Dave Aude, J. Rabbit, Andre Giant, Dirty Freqs.  Itt van J.Rabbit-é ..
Ma éjjel fellépett a KoRn mint zenei előadó az amerikai Jimmy Kimmel nevű műsorban, egyelőre ezt a két számot tették fel az internetre. A teljes Setlist: 1. Narcissistic Cannibal 2. Get Up! 3. Way Too Far 4. My Wall 5. Falling Away From Me 6. No Place to Hide 7. Blind    …..
Csak nem a KoRn-ban. Ez azért érdekes, mert annak idején úgy vált ki, hogy ő kiégett a dobolást illetően, megunta, stb, ez jó hír, azonban a KoRn-ba nem valószínű a visszatérése a már pár éve véglegesített Ray Luzier miatt, aki -szerintem- egy még Davidnél is jobb dobos.…..
Nemrég felkerült a Datsik új (még meg nem jelent) albumán helyet foglaló Evilution cimű szám, amiben az Infected Mushroom mellett Jonathan Davis "JDevil" alteregója dolgozik közre.    ..
A fordításokat a szerkesztők készítették, így az oldal kizárólagos tulajdonában állnak. Felhasználásuk csak a mi beleegyezésünkkel lehetséges! A jogszerűtlen másolás szankciót von maga után! Egyéb! (Folyamatosan frissül!) Korn (1994) Life is Peachy (1996) Follow the Leader (1998) Issues…..
Február 2-án a KoRn lesz a zenei szereplő a legendás Jimmy Kimmel showban, ahol már többször szerepeltek, utoljára 2010-ben a KoRn III-RemembeR who you aRe lemezükkel. Amúgy Máté vagyok az új szerkesztő (már egy hete, csak most lett időm hírezni :)) egy 20éves Budapesti…..
 Már az összehasonlítás ötlete is egy kis érdekességből jött. A két albumot (6 év eltéréssel) ugyanazon a napon adták ki! Mindkettőt dec. 6-án került a boltokba. Akkor jöjjenek kisebb összehasonlítások tőlem:  The Path Of Totality (2011)See You On The Other Side…..
 Először is boldog karácsonyt mindenkinek! Remélem mindenkinek jól telik a karácsonya. Másodszor ahogy a cím is mutatja, nem tudom mit fordítsak. Így hát megkérdezlek benneteket mit kéne. Ajánlatokat kommentekbe várom ide vagy Facebook-on. Amelyik a legjobban tetszik az lesz :)..