Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyiptomi ugróegér

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Jó estét kívánunk, ez itt az RTL Klub Híradója Erős Antóniával… - …és Szellő Istvánnal. - Ítéletidő! Ismét szokatlanul szélsőséges időjárás érkezett meg hazánkba. Még fel sem ocsúdhattunk a megdöbbentő, egészen természetellenes, téli hidegből és…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.20 19:01:11
Modorosblog Filmzsemle 2012.02.20 06:00:00
Szeretettel gratulálunk Hauab Tóbiás magyar filmművésznek, aki roppant életszerű és fontos témát boncolgató alkotásával, a zsűri egyhangú méltatása közepette elhódította a tamperei filmfesztivál Arany Sertés díját. Az öröm közepette szeretnénk további, égetően fontos…..
Gréczyblog Kuncze, Martonyi 2012.02.16 06:36:00
Vártam egy napot, hogy Selmeczi Gabriella, netán Szíjjártó Péter kirohan egy közleményben, amelyben bejelenti, hogy Orbán Viktor nem hibás 2300 komáromi munkahely elvesztéséért - de nem történt semmi. Sehol egy hazaárulózás, nem is értem. Alszanak ezek? Sebaj, a hallgatás -…..
A Hallgatói Hálózat „Vissza a jövőnket” mottóval hirdette meg azt a demonstrációt, melyen az új felsőoktatási törvény és a felvételi keretszámok ellen tüntettek Budapesten. A megmozduláson mintegy ezer egyetemista és középiskolás vett részt. A tiltakozó akción Hoffann…..
ténytár.blog EU: ismét raporton 2012.02.15 08:45:00
2012. február 9-én kormányunk - illetve az általa hozott törvények - ismételten közmeghallgatáson vett részt Brüsszelben.  Az Európai Parlament – annak is állampolgári jogi szakbizottságának -„vendége” ezúttal Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes volt.…..
A Társaság a Szabadságjogokért közellenséggé vált a kormánypárti sajtóban. Déjà vu. 2006-ban, amikor kiálltunk a rendőrség által elkövetett jogsértések áldozatai mellett, már egyszer megéltük ugyanezt. Akkor éppen a most bezárásra ítélt Klubrádió ostorozott minket…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.15 16:27:25
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.14 14:16:25
Az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosságának Hivatala 2011. december 21-én közzétett tanulmányában egy régóta  húzódó vita végére tett pontot. Ha eddig nem tudtunk egyértelmű választ adni a kérdésre, hogy vajon a nemzetközi emberi jog elfogadhatónak tekinti-e a gondnokság alá helyezett személyek…..
Nemrég olvastam a hírt, hogy a Debreceni Egyetem 90 ember elbocsátására készül. Mivel van néhány ismerős a Közgazdaságtudományi Karon, gondoltam, megnézem, hogy a honlapjukon mit írnak erről, szóval szépen be is írtam a címsorba, hogy econ.unideb.hu, és mit látok? Az oldalt…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.13 18:42:24
LOL
ProgBlog Stabilizált bolondság? 2012.02.09 18:13:00
„Nagyon nehéz egyszerre játszani az omnipotens vezért, és a szegény megtámadott áldozatot.”Egy mai Facebook-komment „Puccskísérlet zajlott ellenem, a CNN is benne volt!” – ha ez a mondat a pszichiátrián hangzik el, akkor üldözési mánia, ha viszont a…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.09 22:02:09
egyiptomi ugróegér 2012.02.09 22:11:38
@Dr. Mesterlövész:

Ne reménykedj. Az ugróegerek nokturnális állatok, tehát éjjel aktívak csak igazán!

Hehehe...
Annak ellenére, hogy sokszor lehetetlen vállalkozásnak tűnik, időről-időre megkísérlünk eligazodni a gyakran átgondolatlan, egymásnak is ellentmondó célokat, valamint az ezeknek többé-kevésbe megfelelő intézkedéseket megvalósító kormányzati oktatáspolitikában. A sokszor…..
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
A Jobbikot nyiltan támogató Dörner György igazgatói kinevezése ellen szervezett demonstrációt az Új Színház elé a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége. A Hatvennégy Magyar Vármegye és néhány gárdista utódszervezet ellentüntetést tartott. Mekkora művészet bújik…..
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
channels.comKOMMENTÁREgyszer már azt hitte, eljött a történelem vége. Tévedett. Aztán búcsút intett a neokonzervatívoknak, s Obama mellett tette le voksát. Most a magyar politikával foglalkozik – jó szándékkal, de bizony felületesen.   Tulajdonképpen…..
egyiptomi ugróegér 2012.02.01 18:22:32
@Dr. Troll:

Mi a baj a Pázmánnyal? Az, hogy katolikus?

katolikus = Fidesz = náci?
Nemcsak a magyar borászat, hanem egész Magyarország hírnevét hivatott képviselni a tokaji borok világszerte ismert kitűnő minősége és összetéveszthetetlen ízvilága, amely a természet ajándékaként, az egyedi talajadottságok révén utánozhatatlan kulináris élvezeteket nyújt,…..
Bizonyára többen is észrevettük, milyen az, amikor rokoni-ismeretségi körünkben aktuálpolitikai, kulturális alaptételek kerülnek sokadszorra terítékre: ilyenkor a jólnevelt, béketűrő ember nem szeretné megzavarni a díszes társaságot, úgyhogy legfeljebb látszólagos…..
egyiptomi ugróegér 2012.01.31 19:49:57
@Kurtz ezredes:

Miért van az, hogy mostanában minden megnyilvánulásod elkerülhetetlenül burkolt vagy nyílt zsidózásba torkollik?

Tibi! Szomorúan konstatálom, hogy a jobb sorsra érdemes blogod az internetes antiszemitizmus kútforrásává avatódott.
  Azok számára, akik őrzik az utolsó pillanatra hagyás ősi magyar hagyományát, a Milla nyílt napot tart a Sirályban (Budapest, VI. Király u. 50.) a jelentkezés utolsó napján, február 2-án csütörtökön délután 4 és este 8 között: Elkészítjük, és feltöltjük…..
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
egyiptomi ugróegér 2012.01.27 15:01:17
@Kurtz ezredes:

Már régóta figyellek, szerintem te antiszemita vagy.

Modor úr!

Nagy kár lenne, ha ez a blog az antiszemitizmus és intolerancia fórumává silányodna.
-Nem, nem nem hiszem el, ez a féreg Totya is miket küldözget itt nekem. "Lányok, újra a bundás a divat!", sájj, ezt nézd meg, az ánuszát, a combját is teljesen benőtte az esőerdő. A hátáig felburjánzik. Undorító, hallod, izzó piszkavassal se nyúlnék az ilyenhez. Hairydivas, pont, kom. Pföj, ezt nézd…..
 tudósítás- "Hát ilyen nincs, ilyen utoljára '56-ban volt" - jegyzi meg mellettem egy könnyekig meghatott asszony, aki kivált a menetből megpihenni a Párisi Áruház (mai nevén a nagy Alexandra) előtt.- "Igen, csak most nincsen ki ellen" - válaszol szkeptikusan…..
egyiptomi ugróegér 2012.01.21 20:36:02
Modorosblog Milyen tízezer? 2012.01.21 17:17:00
-Mit írt a Sport? 5000 néző? Ne bassz... ez az ország szégyene. Négyezer néző egy bajnokavatón! Az egész éves átlaguk alig éri el a háromezret, most meg összekapartak még egy ezrest valahonnan. És ebből vajon mennyi lehet a fizető néző? Fogadni mernék, hogy kb. 1000 ember…..