Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peco28

0 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3,5 millióért rendeltek a Századvégtől propagandakiadványt a budapesti olimpiáról – írja az Átlátszó. A Budapest 2024 Zrt. 10 ezer darabot rendelt az újságból, amit ingyen osztogatnak. Mindezt közpénzből, persze...
peco28 2017.02.16 18:29:51
@pamut: te most komolyan csalódtál egy magamfajta agyatlan nácziban? xd
peco28 2017.02.16 18:44:56
@pamut: jajj ne, mester! ne tedd ezt velem. ha az árpi megtudja hogy nem hozom a napi kvótát, nem elég hogy megveret a csendőrpribékjeivel, de még a havi nettó 300 ezer millió milliárd dolláros tiszteletdíjamnak is búcsút inthetek. legyen szíved!
peco28 2017.02.16 19:04:56
@pamut: most a szívembe gázoltál mester.
na, de hogy komolyra fordítsam a szót. jó napom van buksi, úgyhogy segítek neked. ha egyszer esetleg megunod ezt a hasztalan ökölrázást, és tényleg szeretnéd megtudni hogy mi folyik körülötted (és hogy miért), akkor mélyedj el a memetika, és azon belül a memetikus propaganda világában (erős angol szükséges), de ha szeretnél továbbra is súlytalanul vagdalkozni a láthatatlan sárkány ellen akkor ne. na pá, megyek megtermelni a segélyrevalódat. pussz.
A Heti Válasz megírta, Kósa megerősítette: újabb nemzeti konzultáció indul hamarosan. A csodafegyvert újra izzítják...
Még 9 nap van hátra Donald Trump beiktatásáig, de újabb és újabb botrányok zavarják meg a békés átadás-átvételt. A jelek szerint Oroszország komolyabban avatkozott be az amerikai elnökválasztásba, mint idáig gondoltuk.  ..
peco28 2017.01.11 12:53:22
Bár a médiában közölt előrejelzések Hillary Clinton magabiztos győzelmét vetítették elő, mégsem ő lett az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke. Mindenki a közvélemény-kutatások totális csődjéről beszél, a hibát azonban nem a mérésekben, hanem sokkal inkább azok…..
Több helyen is olvastam lelkes kritikákat, hogy itt a Black Mirror harmadik évada, és hogy milyen brutálisan jó. Az első két évad tényleg elég jó volt, felvetett pár problémát, és azokból csavart egy-egy furcsa, tanulságoktól sem mentes helyzetet. Azóta – úgy tűnik – az történt, hogy az angoloktól…..
Az első, ami szembetűnő, hogy az egész nagyon egyben van. Tudjátok van az az érzés, amikor minden jó, de valami apróság mégis kilóg a sorból, a Civilization VI esetében viszont a ritkábbik eset, a fordítottja az igaz: A bevezető animáción át, a menüig, a háttérben szóló zenén keresztül a játék…..
peco28 2016.10.28 22:14:56
@molnibalage: kinek a pap... a civ6 nekem unalmas, a civ5 meg nem, az ai spammeli a varosokat mint a szar, ha nem tartasz vele lepest siman bedaral. a one city challenge eltunt (pedig nagy kedvencem volt), de ha benn maradt volna akkor is lehetetlen lenne az uj iranyvonallal.
peco28 2016.10.28 22:24:49
@molnibalage: három kieges Civ V-öt a VI-hoz mérni egyszerűen ostoba húzás.."

ja, igaz, mi a picsaert is varja el az ember hogy egy uj kiadas ne legyen az elozo resznel alapbol jobb, tobb, foleg ugy hogy huztak az aran is vagy 10-15€t. nekem ez a civ6 ENNYIERT gyenge, nem Beyond Earth gyenge, de gyenge.
peco28 2016.10.29 00:06:55
@molnibalage: 1. mint elso kommentemben is mondtam, a civ6 vanilla JOBB mint a civ5!
1.5 a civ5hoz nekem csak a gods&kings meg a brave new world remlik mint kiegeszito, de lehet hogy tevedek, es amugy is csak szorszalhasogatas.
2. az hogy te 40€ert vetted egy dolog, a nekem a steamen 60 volt.
3. miert kellene jo pofaval turnom hogy a beyond earth utan ISMET le lettem huzva egy felkesz jatekkal (bar az legalabb "csak" 40€ volt)
4. most oszinten, nezz ra pl a new game beallitasokra, es mondd hogy nem szanalmas az a kb 6 fajta terkep + nehany opcio.
5. aztekok mint pre order bonus?! ez a pofatlansag teteje mikor KIVAGNAK kontentet egy jatekbol, a Beyond Earthnel legalabb csak szar map pack volt a bonusz.
De mint mondtam, felolem tetszhet neked ez jobban, nekem tok mindegy, DE nekem ez 5 (6?) ev utan gyenge.
Másra nemigen lehet következtetni abból, hogy a kampányhajrában nemhogy emelni igyekezne a tétet, és apokalipszissel riogatna, hanem ellenkezőleg, visszafogja a hangulatot, hogy minden mindegy, nem is számít, hogy érvényes lesz-e a népszavazás...
peco28 2016.09.30 18:03:24
@pamut: de ráérsz hallod...
peco28 2016.09.30 18:16:33
@pamut: "ha nem tetszik, el lehet innen menni"
  HASONLÓSÁGOK  Mindkettőt a kormány és a kormányfő kezdeményezte. Mindkettő azt a célt tűzte maga elé, hogy új helyzetet teremtsen a politikai életben. Egyiknek az eredménye sem kötelező érvényű jogilag. Politikailag mind a két szavazás érzékeny. Ezért mindkét esetben bizonytalan, hogy milyen…..
Egészen megdöbbentő, de a héten már a huszadik évadját kezdte meg a South Park. Ennyi év után már nem csoda, ha sokan csak legyintenek rá, pedig a mostani évadnyitó is bebizonyította, hogy a South Park továbbra is vicces, sőt, a mai egyre haragosabb közéleti és politikai helyzetben az egyik…..
peco28 2016.09.16 23:32:43
@szepipiktor: kicsit nyersen fogalmazott, de lényegében igaza van. a sp szinkronja nem rossz, de nagyon a trágárkodásra van kihegyezve (az eredetiben pl a fuck is ki van sípolva), az átlag magyar meg nincs annyira benne az amerikai aktuálpolitikában, így a poénok felét simán nem érti. ez nem baj, de ettől még nem a sp lesz szar.
A Comment blog írt arról tegnap, hogy a Viasat szexista módon promózta új sorozatát, a Supergirlt. A csatorna gyorsan reagált, időben bocsánatot kért, majd meg is szüntette ezeket a hirdetéseket, bennem azonban - az elmúlt hét egyéb történéseinek hatására is - friss lányos apaként elindultak a…..
Önkritikusan be kell vallanom, mikor évekkel ezelőtt láttam a The Hunger Games első részét, feledhető, túlbonyolított, harsány marhaságnak találtam. (Ezúton is elnézést kérek azon kamaszkorú ismerőseimtől, akiket esetleg megsértettem akkori véleményem őszinte hangoztatásával.) Sem a műfajt, sem…..
DISCLAIMER: A poszt szerzője a film megtekintésétől nem változott sem feketévé, sem nővé, továbbá semmilyen maradandó testi és lelki elváltozást nem tapasztalt. Ez ugyan nem elégséges bizonyíték semmire, de feltételezhető, hogy a produkció megnézése nem jár komolyabb…..
Eladták az Opera böngészőt! Egy kínai konzorcium vásárolta fel a norvég Opera böngészőt mintegy hatszáz millió dollárért.Idén februárban még 1.2 milliárd dollárról szólt az üzlet, azonban nem tudtak megállapodni a kínaiak – Kunlun, Qihoo 360, stb. – és a norvégok az eladásról, tehát újratárgyalták…..
Deansdale Szexuális bűnözők 2016.05.11 10:57:44
Ez a legundorítóbb téma a világon, de amíg a feministák erőltetik, addig sajnos a normális embereknek is muszáj foglalkozni vele. Most például a Zindexen hirdeti valami lánglelkű lovag, hogy internetes listát kellene készíteni a szexuális bűnözőkről. Az ilyesmi az USA-ban már régóta létezik, és…..
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
peco28 2016.04.01 14:31:15
@nagybalfasz: Mondom, nekem nem kell bizonygatni semmit, én csak egy erős átlagot írtam, azon kívül meg persze van egy csomó "DE" + "HA".
Én annak idején azt mondtam magamnak az első két év nélkülözés után hogy inkább élek és nem csak létezem.
\this conversation is moot.
peco28 2016.04.01 14:44:16
@daraltbel: Az interneten mindenkinek kurvajó állása és meseszép csaja van. Ezt eddig nem tudtad? :)
peco28 2016.04.01 15:13:45
@nagybalfasz: 100% igaz. Rettenetesen leépült dél dunántúl. Minden beruházás az északnyugati régióra összpontosul. Menthetetlenül kettészakadt az ország.
Lassan hajrájához érkezik az amerikai elnökválasztási kampány első szakasza, tisztul a kép, egyre inkább úgy néz ki, hogy a republikánusok részéről Donald Trump, míg a demokratáktól Hillary Clinton mérkőzhet majd meg egymással a Fehér Házért. Így aztán arra gondoltunk,…..
peco28 2016.03.20 21:10:57
@innovation: Ja persze, persze. Sőt, rögtön utána a negyedik is.
Ha valaki azt hinné, a magyar tévék szilveszteri műsora - már amelyiken maradt ilyen, ugye - a szórakoztatás non plus ultrája Sas Józseffel és az Irigy hónaljmiriggyel, azt most megnyugtatjuk: másutt legalább ennyire szar a helyzet. Míg nálunk a szilveszteri esztrádműsor mint olyan…..
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..
Ma este, nem kis tét és nem kevesebb várakozás mellett, pályára lép a csoport ötödik válogatottja is. Török szintű lelkesedést nem, de sportszerű hozzááállást várunk a holland B-válogatottól. Amennyiben lefekszenek a románoknak, akkor a francia-olasz meccs a Szomszédok 143.…..
A nagy futball derbik, kiélezett összecsapások mindig megosztják a drukkerek vegyes összetételű társadalmát, de ugyan azok a vérgőzös angol, olasz vagy francia drukkerek, akik shurikenekkel, boxerral és egyéb életidegen tárgyakkal mélyítik anatómiai ismereteiket egymáson,…..