Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fever Flower

71 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
budapest Horror 2012.11.21 16:26:35
Belement egy megcsócsált sültkrumpli a lyukamba. Síkítani tudnék!!!! Alig tudtam kipiszkálni...
Hosszú idő után volt egy olyan interjúm, amit élveztem. A kontextus még mindig az, hogy állást keresek. És egyébként velem van a baj, mert válogatok. De nem tudok (egyelőre?) ráfanyalodni olyan munkákra, amiket soha egy percig sem élveznék. A lelkesítő fajtákból meg viszonylag…..
Violet Times Átköltözve I. 2012.06.22 23:23:00
Már a harmadik éjszaka jön az új helyen. A második már jó volt, az első még vacak. Világéletemben emeleti szobám volt, Pesten se a földszinten lakom, és csak és kizárólag nyitott ablak mellett vagyok hajlandó aludni (kivéve télen, nyilván). Erre itt egy földszintes ház, ahol…..
Mert nem igazán jönnek össze a dolgok. Nem megyek Iowába, nem vesz fel a Procter & Gamble HR gyakornoknak, a Tesco pedig teljes egészében leállította a meghirdetett tréneri pozíció felvételét. El vagyok kenődve, na. Közben meg mára kellett volna hogyvoltot írni, de…..
Violet Times Balaton utca 2012.06.04 15:02:04
Ma kezdett a festő, pár héten belül végzünk a költözéssel. Egyre közelebb az esemény, és bár még mindig biztos vagyok benne, hogy a létező legjobb házat találtuk meg, mégsem olyan jó belegondolni abba, hogy már soha nem fogunk ott lakni, ahol most. Nyilván. De szerettem. 21…..
Egy csütörtökien átlagos csütörtök délután a valamirevalóan paranoid és netügyekben is egyre inkább tájékozott blogger egyszer csak azt vette észre, hogy besúgógépezete találatot jelez és gyorsabban pattant oda gépéhez, mint bármelyik ufós filmben bármelyik kötelezően…..
Violet Times Főnökök 2012.05.09 02:05:12
Közben a kötelező szakmai gyakorlatom is telik, és bár 20 nap elvileg az egész, egy örökkévalóságnak tűnik - főleg azért, mert egy héten csak 2 napot vagyok ott.Van egy alapértelmezett főnököm (A főnök), aki most két hétig világot lát, ezért átmenetileg megkaptam B…..
Az Iowa kérdést én igazából már eldöntöttnek tekintettem. Lemondtam róla, tudomásul vettem, hogy a saját fordításos transcript nem transcript, és máskor leszek kedves minden papírt hiánytalanul begyűjteni. De múlt héten csöngött a telefonom, és hosszú percek teltek el mire…..
Violet Times Az interjúk 2012.04.27 15:49:25
Újabban megfordultam néhány állásinterjún, és van egy visszatérő momentum, ami pár pillanatra mindig elbizonytalanít. Az interjúztató bekísér a szobába, ahol az egész történni fog, megkérdezi, hogy kérek-e kávét, teát, valamit, és én kérek egy pohár vizet. Ő kimegy, és…..
Fever Flower 2012.04.28 00:37:07
@ribizlifozelek: ha szándékosan nem is teszt, de ha az interjúztató rendszeresen interjúztat abban a szobában, akkor tudja, hogy hol szeret/szokott ülni. és ha a jelölt éppen oda telepszik le, akkor akaratlanul is egy "a helyemen ülsz te hülye picsa" attitűddel indít az interjúztató. az interjú meg egy rohadt szubjektív műfaj, és lazán ilyeneken múlik.
Violet Times A munka front 2012.04.19 21:09:00
Egyrészt szakmai gyakorlat van most terítéken. Vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy nem magunknak kell felhajtani a helyet, hanem az egyetemnek van kapcsolata cégekkel, így rajtuk keresztül kapunk lehetőségeket. Elvileg ez azért szuper így, mert a szerződött partnereknél valódi…..
Violet Times Az ajánlólevél 2012.04.05 17:20:00
Másfél hét. Ennyi időm volt arra, hogy minden papírt, igazolást, dokumentumot összeszedjek az iowai ösztöndíjpályázat második fordulójához. Első ránézésre sem tűnt lehetetlennek, csak szorosnak. Kritikus pontnak a két ajánlólevél beszerzése tűnt, egy akadémiai, egy…..
Violet Times You've got mail 2012.03.20 19:15:16
 Dear Veronika,  After difficult deliberations, we are happy to tell you that we approved your application to our CIVIC-ICFRC internship!  Now comes the difficult part. Please familiarize yourself with the application process of the Hungarian American enterprise Scholarship Fund…..
Violet Times Madár háború 2012.03.20 14:55:00
Nagyon sok mindenről szeretnék írni az elmúlt hetekből, és most van rá esély, hogy fogok is, mert egyre inkább szakdogát kéne írni, tehát egyre inkább fogok blogot írni. Itt a tavasz végre, előtte meg tél volt. Télen meg lehet madáretetőt kitenni és etetni a madarakat, és…..
Talán most már tényleg. Úgy néz ki, hogy ennek már meg kell lennie. Jópár évvel ezelőtt kezdtük el otthon árulni a házat. Ez ilyen béna, hogy otthon, mert már 5. éve nem élek ott, de attól még otthon. Szóval akkor kezdtük el árulni, amikor már öcsém is végzős volt gimiben,…..
Fever Flower 2012.03.01 18:32:42
@ribizlifozelek: nyilván, nyilván :). csak a zsalut senki nem engedné nekem, merthát "hülye vagy lányom, majd te felmászol festeni?!", de ha már eleve rajta van a házon, akkor lenne esélyem, hogy rajta is marad :)
Violet Times Pocok 2012.02.11 23:28:11
Szombaton autóztunk 3 órát, hogy egy tanyán ebédeljünk, utána pedig plusz egy fővel térjünk haza.A plusz egy fő egy két és fél hónapos komondor. Kölyök még, de méretben már most túlszárnyalt jó pár kifejlett kutyát. Találkoztunk a papájával is, aki mikor a lábamhoz ült,…..
Fever Flower 2012.02.12 11:05:43
@ribizlifozelek: folyamatban :) még nincs meg a tökéletes, amin igazán átjön a sármja :)
Violet Times Follow-up 2012.01.29 22:31:57
Nem tagadom, viszonylag ritkán jutok oda, hogy itt blogoljak. Ennek biztos sok oka van, de most csak egyel takaróznék: máshol élem ki blogolási késztetéseimet.1. admission.blog.hu Mert lelkesek vagyunk. Négyen, lányok, pszichológusok, reklámokról. Pusztán lelkesedésből, főleg a…..
Violet Times A házas barátok 2012.01.23 00:30:00
A házas barátok rendszerint arra emlékeztetnek, hogy felnőttünk. Innen már nincs visszaút, végleg vége mindennek. Nem is annyira a gondtalan gyermekéveknek, azért azon egy ideje már túl vagyunk, inkább a felelőtlen egyetemista létnek lőttek.Hosszabb távra rendezkedünk be…..
Violet Times Különös szilveszter 2012.01.14 23:50:23
Meglehetős lemaradással írom meg a posztokat, ugye? Ez most így alakul. Szóval a hétvégén megtartottuk a "Tudod-e mit tettél tavaly szilveszterkor?" utánkövető mókát. Ez alkalommal én az információt szolgáltatók táborát gyarapítottam, és nem nekem kellett a kínos…..
Violet Times Tavalyi karácsony 2012.01.03 20:26:33
Még mindig szeretem ezt az ünnepet. Idén (vagyis hát tavaly) tesómmal feltámasztottunk egy hagyományt, és nem is az én javaslatomra. Mikor kicsik voltunk, úgy nézett ki a szenteste, hogy meg volt a hagyományos estebéd, és utána Apával elmentünk végigsétálni a falun, és…..
Fever Flower 2012.01.04 00:00:22
@ribizlifozelek: hasonló szépeket!
Violet Times Mert megérdemlem 2011.12.18 22:02:00
Az elmúlt hét egy rémálom volt, csütörtök magasságában odáig fajult a dolog, hogy közelharcot vívtunk az egyetem folyosóin véletlenszerűen elhelyezett kanapékért és fotelekért, hogy két prezentáció vagy zh között "csak egy fél órát lécci-lécci" aludni tudjunk.…..
Violet Times Ismeretlen mélységek 2011.12.10 00:12:00
Új szuperképességemet fedezhettem fel a napokban, és azt a nevet adtam a jelenségnek, hogy "Alteregora iszom magam". Sok külső körülmény kellett hozzá, de nem megismételhetetlen. Elsősorban alkohol, nyilván, nem kevés, mondjuk egy vodka akció. Aztán a zene, fontos, hogy…..
Violet Times Mikulás 2011.12.07 23:22:16
A szokásos családi, bortúrás Mikulás-ünneplés idén is megvolt, idén is fun volt.Az egyetemi csoporttársakkal is játszottunk mikulásosat idén, és a jól bevált módon kihuzigáltuk egymás nevét. Tegnap este tartottuk az ajándékátadó happeninget, és sokkal jobb móka lett, mint…..
Tesóm éppen iskolába jár. Ennek nem kéne hírértékűnek lennie, de érettségi óta egy iskolában sem húzta decemberig, szóval ez most egész jó előjel. Egy közgazdasági suliba jár, az iskola pedig most szeptembertől került a görögkatolikus egyházhoz. Amikor beiratkozott a…..
Hát ez az én új online kivetülésem. A mai estémet rááldoztam, és átválogattam az előző blog másfél évének 233 bejegyzését. 49-et ítéltem túlélésre. Megvan persze mind, de ezek nyilvánosan élnek tovább. Az eredeti megjelenési dátumaikkal átmentettem ide, így ez a blog…..