Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Col_Napalm

1 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marques Brownlee az internet nagy kedvence, és nem véletlenül, a szimpatikus brooklyni srác kiváló minőségű, elfogulatlan bemutatókat készít mindenféle kütyükről, s mivel hírneve szárnyra kapott, már egyre exkluzívabb dolgokról tud beszámolni, ott van a legnagyobbak…..
Col_Napalm 2014.10.29 20:42:58
@Darkcomet: a
Ha normális szervizhátterrel rendelkező telefont szeretnél, a HTC-t nem javaslom.
"Ismét egy vendégposzt van soron. Sam. Joe, aki rendszeres olvasónk - és a kisautók rajongója - küldte be a sztorit az egykori keleti-blokkban gyártott és vágyott mecsboxokról. A szó akkoriban a gyermekszlengben minden fém kisautót takart, nemcsak a Matchbox márkáét." - Jtom Nagyon kevesen…..
A YouTube videók letöltése a jog szürke zónájába esik. Azaz, aki akarja, letöltheti. Erre vannak is könnyedén elérhető szoftverek (a tekintélyes Cnet.com informatikai hírportál szolgáltatásaként működő download.com keresője a „youtube download” kifejezésre szoftverek…..
Col_Napalm 2013.09.29 12:53:20
@jooasszony: egyetértek, csak sajnos a felhasználók 99.9% -a nem. Azaz a helyzet aligha fog változni.
Tizenévesek az egyik alkalmazottat lelőtték, múmiákat égettek, szobrokat törtek, a megmaradt értékeket pedig ellopták egy egyiptomi múzeumból.   Teljesen kifosztották a Kairótól mintegy 300 kilométerre délre eső Minyában lévő Malawi Múzeumot tizenéves…..
Majdnem Szép számmal vannak készülékek, amelyeken bár Android fut, de nem teljes értékű okostelefonok, csak majdnem. Én már egyszer majdnem ettem túrós rétest, de az a szegény öcsém, az még sose!b (Ismeretlen szerző) Engedje meg a kedves olvasó, hogy Pap Jancsiként…..
NapiApp Újra feltűnt a piros One 2013.05.07 16:00:00
Még februárba került fel az gyártó honlapjára a piros színű HTC One, de röviddel ezután le is került onnan. Most előrendelhetővé vált egy viszonteladónál az Egyesült királyságban, ami megerősíti a létezését. Korábban mi is megkérdeztük a magyarországi One bemutatón az…..
Intro A dolog úgy fest, hogy nem eInk eszközön barátkoztam össze az elektronikus olvasással, hanem Palm3-on, és különféle iPaq verziókon. Ezért is volt csalódás, hogy a mai aktív kijelzős eszközökön, legyen az egy iPad, vagy egy Androidos okostelefon, az olvasószoftverek (appok)…..
Alternatíva Worms Armageddon 2012.07.29 09:37:30
Eltöltöttem kis időt Velencében, Kelet-Ausztriában, laktam pár hónapot Londonban. Külföldi tartózkodásom alkalmával végig vendégként éreztem magam, befogadásomért hálásnak. Ügyeltem arra, hogy egy sárfoltot se hagyjak magam után, igyekeztem nemcsak jó benyomást kelteni,…..
Col_Napalm 2012.07.29 19:17:26
@kb. kognitív disszonancia: néhány országban már működik, hogy a hozzászólás lehetőségéért elenyésző díjat kell fizetni. Ez a fenti néhány szerencsétlen számára azonnal cenzúrát jelent, de ez az ő problémájuk. Mindenkinek lehet véleménye, legyen is, ez az alapja a vitának, kérdés, ezek a vélemények milyen formában jelennek meg. Az nem vita, hogy azt írja valaki az én véleményemre, hogy egy fasz vagyok, vagy náci, vagy komcsi, vagy akármi. Nem muszáj egyetérteni, ez nem valami elbaszott csoportterápia, de nem lehet értelmesen megbeszélni, hogy ha valami nem tetszik?

@a halál kamionja mindenkit elgázol: nem azért kell fizetni te nagyon retardált mert véleményed van, hanem, hogy kulturált környezetben, ahol a te fajtád életképtelen, fejthesd ki.

@szmoker (Homo Trollicus): senki nem beszélt betiltásról. Azért mert valamiért fizetni kell, az számodra már betiltást, cenzúrát jelent? Érdekes életed lehet. Odavaló vagy ahonnan ezeket a "gondolatokat" megfogalmazod, büszke lehetsz.
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Col_Napalm 2012.06.07 16:04:32
@Kis ember: kedves igen nagypofájú kisember. elöször is megtaníthatta volna neked az édesanyád, hogy akit nem ismersz, annak nem ugatsz hülyeségeket. Eleve nem tartom jó ötletnek, hogy szobrot/emlékművet állítanak meg nem történt eseményeknek, persze lehet a következő mutatvány egy Darth Vader szobor lesz a Kossuth téren amit majd a Star Trek drukkerek leöntenek fehér festékkel. Vagy majd a magadfajták, hogy fúj, Vader nagyúr tiszta fasiszta. Azzal nem értek egyet, hogy bármilyen, legyen az számomra esetleg épp értelmetlennek tűnő, szobor / emlékmű, tehát valakinek a munkája, amit valszeg közpénzből raktak oda ahol van, valami idióta összebarmolja. Azért mert nem értek egyet ezzel, még nem fogom lemosni más mocskát, mert ezzel 1. hülyét csinálnék magamból 2. ha mégis rámjön a "jófej cselekedet" ahogy te ezt jellemezted, nos, nem posztolnám ki, mert onnantól az már nem jófej cselekedet, hanem PR esemény. Mostantól oszthatod az észt, kiszórakoztam magam rajtad.
Tegnap a fényes utcán egy idióta odament egy 90 éves emberhez, és inzultálta, már ez szégyen lenne. De a 90 éves ember Dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbi és csak azért inzultálták, szóltak be neki, mert zsidó. Másik ok nem lehetett, az antiszemitizmuson kívül nincs más…..
Col_Napalm 2012.06.06 19:08:05
@weisz manfréd huba: elolvastam kérlek, ezek szerint csak a felfogásommal van a baj. azzal egyetértek, hogy nem lehet ilyen viszonyok között előre haladni, amíg mindig van valaki akit rühelleni kell, vagy azért mert zsidó, vagy azért mert tökömtudja kire szavazott 2 éve, 10 éve, vagy csak mert több marad a fizuja az huszonkulcsos adó miatt. Azzal viszont nem értek egyet, amit a média csinál otthon, mert csak azt látom, hogy a feszültséget keltik, és ez, számomra kissé nehezen emészthető.
Amenhotep építész sírjában az 1890-es években találtak egy Halottak Könyvét, amelynek darabjai részben szétszóródtak a világban, részben eltűntek. A véletlennek köszönhetően most előkerültek a hiányzó részek. John Taylor, a British Múzeum egyiptológusa az ausztráliai…..
Col_Napalm 2012.04.25 07:53:44
Nem nagyon értem, hogy miért kellene lemondania Schmitt Pálnak a Magyar Köztársaság Elnökének? Csak azért mert most eltűnik a neve elől a Doktor előtag? Ugyan már! Hiszen Schmitt Pál pontosan olyan, mint az egész ország. Egy személyben jeleníti meg a Nemzeti Együttműködés…..
A címbeli mondat - különböző változataival egyetemben - szinte beleivódott a magyar családi mentalitásba: ha nem is anyáink, de nagyanyáink, dédanyáink tuti felemlegették már, hogy mi bezzeg csak becsüljük meg magunkat, örüljünk, hogy nem kell éheznünk. És milyen dolog…..
Házi feladatként, egy fotókiállítás látogatását kaptam legutóbb, ezért kellemest a hasznossal alapon, ellátogattam a címbeli múzeumba, ahol éppen Don McCullin, Shaped by War c. kiállítását lehet megnézni.Az Imperial War Museum látogatása ingyenes, ( a fotókiállítás…..
Col_Napalm 2012.01.24 22:56:46
@Zig Zag: nagyon szepen koszonom.
Ahogy tegnap írtam: érzékelni fogjuk a létszámbeli arányokat, hát érzékeltük. Sokan voltak, nagyon sokan. Mindegy is, hogy százezren vagy egymillióan (ez a két szélsőérték maradt meg bennem a sajtót böngészve). A lényeg, hogy a szándék sikerült, nagy számban voltak utcán…..
Col_Napalm 2012.01.22 10:36:20
@Démonmac1: szavazati jogot a kutyanak is!
Col_Napalm 2012.01.22 11:35:51
@Gazz: Hát barátom, engem jobbernek gondolni, elég érdekes gondolat. Miért olyan nehéz elhinni, hogy én valóban nagy ívben teszek a jobb és baloldalas pitiáner vitára? Csak olvasom a kommenteket, bevallom, szórakoztat ez a "dráma" amit otthon műveltek. A fenti hozzászólást csak az szülte, hogy némely szereplőnél kiakadt az olvasófej, azt meg már unom. Így kívülállóként, mert szerencsére a szórakoztatásomon kívül semmi hatással nincs rám a magyar politikai élet, azért annyit még hozzátennék, hogy ott ahol cigányok, és nyugdíjasok döntenek a politikáról, milyen jövő vár azokra akik a fenti két igen költséges réteget eltartják?
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Col_Napalm 2012.01.22 01:37:31
@Robi12345: "Mert az angol lányok baromira nem úgy öltözködnek, hanem szolídabban..." na itt lefordultam a székről koma. Ezek szerint te nem látsz esténként a belvárosban, mínusz 2 fokban, bugyiban melltartóban flangáló részeg angol kurvákat ordítva mint a sakál. Szolidan, nem kikenve persze. A buszon/metrón nappal, nyáron szőrös csizmában, haspólóban, feltűnően értelmetlen tekintetű leányzók mind magyarok??? Megint tanultam valamit.
Col_Napalm 2012.01.22 02:19:37
Igazából miről is szól ez a blog? Van aki próbálkozott, ahogy mindig is voltak/vannak/lesznek. Van akinek bejön, az itt védi a mundért, ahogy én is, mert az ember legyen büszke arra, hogy kemény melóval elért valamit, nem a segge alá rakta apuci otthon. Van akinek nem jön be, DE, ezeknek az embereknek, mielőtt blogot ír/ panaszkodik, fikáz, nem kéne előbb elgondolkozni, hogy lehet elbaxtam vmit? Lehet nem jó helyen kezdtem, nem jó időben, nem jól csináltam? Ha ez a blog úgy jelenik meg, hogy kimentem, próbálkoztam, nem jött be, de lehet én vagyok a farok, akkor is összejön x komment. Miért, mert az emberek, adnak tanácsot, mire készülj, hogyan, mi kell az induláshoz stb. Nem csak a lengyelek, meg a zsidók tartanak össze külföldön, a magyar is segítene a másiknak, ha nem ilyen fikablogokat olvasna naponta, mert ettől ledobja az ember agya az ékszíjat. Legyen annyi tökösség abban aki kijön és nem alkot maradandót, hogy 1. kussol 2. ha már ír/beszél akkor azzal kezdjen, hogy - én így jártam, de ez nem jelenti azt, hogy...-. Ne vegyék már el a kedvét azoknak, akik középiskola, főiskola, egyetem végén, azon agyalnak, hogy elindulnak, mert kell a tapasztalat/nyelvtudás fejlesztése/pénz. Menni kell, világot látni, találkozni emberekkel, más kultúrákkal, mentalitásokkal, és valaki marad, valaki hazamegy, de ne mondjuk már, hogy kijönni rossz, azért mert nekünk nem jött be az élet. Joccakát.
Kovács János szerette a fákat. Nem úgy általában, nem minden fát, sőt, nem is a fák többségét, sőtebb: csak nagyon kevés fát kedvelt. Az ültetett fához, a parkok fáihoz, de még a zsíros földön a fűrész nagyobb örömére gyorsan kövérre hízó fákhoz se volt egy jó szava…..
Col_Napalm 2012.01.21 21:16:02
Kapanyél Apróságok 2012.01.19 08:30:00
Ha megkérdeznénk járókelőket, hogy mondjanak egy nagyon apró madarat, akkor nagy eséllyel a legtöbben a kolibrit fogják említeni. Pedig a valóság az, hogy a kolibrikhez több száz faj tartozik, és van néhány fajuk, amelyek nem is mondhatók a maguk 20 grammjával nagyon aprónak.…..
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. „Úgy itt hagyom ezt az országot, vissza sem nézek!” - manapság elég gyakran lehet ezt…..
 Az első bejegyzésemben említettem egy házi fénysátort (másnéven fotósátor vagy lightbox), amelyet IKEÁs alapanyagokból barkácsoltam össze 3.875 Ft-ból. Mondjuk ebbe nincs benne az oldalát lefedő papírlap, de azok max. 300 Ft-ba kerülnek, illetve helyettesíthető fehér…..
addict Te kondiznál Auschwitzban? 2012.01.04 09:30:00
Óriási felháborodást váltott ki egy dubai edzőterem Facebook-os reklámkampánya, melyben képi illusztrációként a hírhedt lengyel haláltábort, Auschwitzot használták. A fotón a következő szlogen volt olvasható: „Ints búcsút a kalóriáknak!” A képet pár…..
Col_Napalm 2012.01.04 15:33:49
@faszkalapos: nyugi, meg a vegen kiesel a cipodbol a Duna parton. vegye mar eszre magat ez a sok alszent majom, hogy nincs a vilagon nemzet amit a tortenelem soran ne ert volna emberveszteseg haboru kapcsan. ez egy ilyen sport, nincs olyan, hogy valaki rosszabb halalt hal. kaput az kaput. lehet itt pattogni, hogy te anyad kishugod, kolyokmacskad, es, honnan tudod, hogy a masiknak milyen rokonat vittek el az oroszok, vagy bombaztak le az angolok? vagy ok megerdemeltek?
Col_Napalm 2012.01.04 15:34:53
@newtehen: hehe, feltalaltad a kelet europai uniot ;)
David Cameron sört iszikForrás: dailymail.co.ukSZEMLEVitát váltott ki nemrégiben a brit miniszterelnök azon ötlete, miszerint a szigetországban minimum árat kellene szabni az alkoholos italoknak. A terv szerint egységenként 40-50 penny alatt nem árusíthatnának szeszesitalt a boltok és…..