Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Örwell

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak pár hétre van az amerikai bemutató, és a Warner ontja a promo anyagokat. A vizuális teaserek mellett az Amazonon bele is lehet hallgatni a film soundtrackjébe. ..
Michael Bay küldetésszerűen folytatja gyermekkorunk kedvenc hősinek tönkretételét, meggyalázását. Most épp a Tini Nindzsa Teknősöket vágja tönkre a Transformers robbantásmániás direktora. Egyre nagyobb  a felháborodás a rajongók körében, ugyanis az elkészült forgatókönyv…..
A Wachowski testvérek a Mátrix-szal robbantak be a köztudatba, de a folytatásokkal már csalódást okoztak. Azóta hiába próbálkoznak, nem tudták megismételni egykori sikerüket. Ezúttal David Mitchell 2004-es regényéből, a Cloud Atlasból próbálnak emlékezeteset alkotni, ám erre…..
A Silent Hill film után Christophe Gans beígérte a folytatást, majd elhagyta a fedélzetet. Állítólag más megvalósításra váró tervek keringtek a fejében. Roger Avary rábólintott az újabb felvonás megírására, ő azonban sittre kerül, mivel részegen halálos balesetet okozott.…..
Nem kevesebbet állít Dmitrij Itskov, minthogy néhány éven belül elérhető lesz a halhatatlanság. A Projekt Immortality 2045 kitalálója ugyan kevésbé tudós, sokkal inkább vállalkozó, aki viszont maga felügyeli 30 tudományos munkatársát, akik mind a feladaton dolgoznak. Az…..
Idén két megaprodukciót is Taylor Kitsch próbált elvinni a hátán, de a Csatahajó (Battleship) és a John Carter is csúfos bukásnak bizonyult. Ezek után nem sok esélyt lehetett arra látni, hogy a színészt leszerződtessék egy újabb nagyobb költségvetésű film főszerepére. A…..
Örwell 2012.07.22 11:35:29
Filmdroid Még egy Lawless poszter 2012.07.17 18:24:00
Shia LaBeouf, Tom Hardy és Jason Clarke alakítják a Bondurant fivéreket, akik szeszcsempészetre adják a fejüket, majd a törvény teljes szigorával lesújt rájuk. Erre a poszterre egyedül LaBeouf-ot pakolták rá, illetve a cím felett felsorolták a főszereplők neveit. De illett volna…..
Örwell 2012.07.17 21:56:24
@Sanosuke: Tökéletesen egyetértek!
Christopher Nolan Batman megmentője, Joel Schumacher művei után a rajongók és a stúdió két térdre ereszkedve rimánkodott azért, hogy jöjjön valaki és megmutassa, hogy lehet még élvezetes Denevérember filmet készíteni. Nolan immáron a harmadik résznél jár, elvileg ezután…..
Május 28-án jelenik meg a Scissor Sisters negyedik, Magic Hour című nagylemeze, amelyen olyan producerekkel dolgozott együtt a New York-i popzenekar, mint Pharrell Williams, Diplo, a Boyz Noize-os Alex Rihda vagy a nemrég megjelent Only the Horsesban közreműködő Calvin Harris.…..
Örwell 2012.04.20 11:18:22
Filmdroid Another Earth 2011.12.13 21:51:00
Az alábbi kritikát ante.drome írta, aki a videodrome társulat egyik szerzője.Nem, nem scifi. Jobb, ha ezt az elején leszögezzük, elkerülendő a félreértéseket ezzel a filmmel kapcsolatban. Viszont nagyon jó. Az elsőfilmes és meglehetősen fiatal Mike Cahill meglepő érettséggel és…..
Filmdroid Casa de mi Padre poszter 2011.12.07 11:17:44
Will Ferrell játssza az egyik főszerepet a Casa de mi Padre spanyol vígjátékban, testvérét Diego Luna formálja meg. Ferrell karaktere, Armando Alvarez egy ranchot irányít, nyakig áll az adósságban és felettébb megörül, mikor Raul, a nemzetközi szinten nagy sikereket elért öccse,…..
Örwell 2011.12.07 12:29:54
Már biztos minden Lángoló Gitárok-olvasó kívülről fújja, hogy a Korn, bár tagadja a puszta trendkövetést, de csatlakozva a jelenleg futó divathullámhoz, dubstep-lemezt ad ki december 2-án (tehát ma) The Path Of Totality címmel, így nem is fecséreljük a szót,…..