Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mátyáskirály

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés nagyobb presztízzsel rendelkező ingatlan található az amerikai New Hampshire-ben, mint a bostoni bankár, E.W. Rollins által építtetett Three Rivers Farm, amely most ismét piacra került. A Rollins-család a századforduló Amerikájának egyik legnagyobb befolyással…..
mátyáskirály 2012.08.15 02:59:59
@Open_Mind: 50 acre csak 20H.
Egyebkent nem tudom NH-i ingatlanado ratakat, de 58k egy 7.9M-s hazhoz inkabb keves, mint sok. Mifelenk 100k folott lenne.
mátyáskirály 2012.08.15 12:35:13
@Karl Childers: Ez igaz, de ne felejtsd el, hogy ez nyaralo, nem primary residence, ugyhogy valoszinu teljes osszeget kell fizetni. En 7000-t fizetek, pedig homestead-en van, es a haz ara tobb mint 50%-ot csokkent 2005 ota. Nem rossz ez a 58k
Nem nagyon akartam én folytatni ezt a sorozatot, mert ugyan elsőre-másodikra még viccesnek tűnt azt bemutatni, hogy Orbán faragott magának néhány töklámpást és szegény, szerencsétlen értékválságban szenvedő társadalmunkkal beszavaztatta őket a parlamentbe, de úgy a…..
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
mátyáskirály 2012.08.01 07:51:09
@Nick Reevers: "Miért nem szerették a zsidókat soha sehol a világon?...de tényleg???"

Ezt ugy hivjak kevesbe szerencses baratom, hogy irigyseg. Es minnel jobban dolgozol, tanittatod a gyerekeid, osszetartasz a sorstarsaiddal, vagy netan osszegyujtenek, hogy megsemmistsenek, annal kemenyebb leszel. 5000 ev alatt tudod elegge bekemenyedik az ember. Es akkor a tobbi puha nemigen tud mast, csak utalni, nagyon utalni. Deszeretem, ebbol lesz a nobel-dij. Az ilyen igazan legalja utalok 3-4x-es bonussal mennek. Nem is igazan erzem itt jol magam NY-ban. Eltunyulunk. Vannak napok, amikor egy arva utaloval sem talalkozom. Ilyenkor van, hogy emegyek M.o.-ra nyaralni, nyomok egy soletet, es dobok egy ezrest az arpadsavos koldusoknak.

A magyarokat persze senki sem utalja. Oket kirohogik
Ha a kormányzat és az ország vezetői sorozatos hibái hátterében egyszerűen csak a butaság és a felkészületlenség állna, ahogy az sokáig legalább "remélhető" volt, már akkor sem lenne épp rózsás a helyzet, ennél azonban sajnos úgy tűnik, sokkal aggasztóbb a valóság. Mára…..
mátyáskirály 2012.07.28 15:25:04
@hajraorban1: En azt nem ertem, hogy minden magyar szelsojobbos azzal jon, hogy az orszagat elfoglaljak, lerohanjak. Nyugodj meg baratom, egyetlen darab cionista sincs mar abban a fortyogo fostocsaban amit azt gondolod, hogy mennyire szeretsz es vedesz. Mar vagy 100 eve a vilag segglukava tettetek irigysegbol, hozza nem ertesbol, es a kurrens fovezer szavait kolcsonveve: a szarmazasbol eredo degeneraciotokbol. Ez mind ok, semmi kozom hozza, az en gyerekeimnek sosem kell megtudniuk mekkora szegyen magyarnak lenni. Csak mindekozben azt gondolni, hogy meg maradt akar egyetlen hasznalhato cionistatok is, rohej, arrol ne is almodjatok kocsogok!
mátyáskirály 2012.07.28 16:00:36
@no successful: M.o.-n viszont mar 1-2 even belul nagy valtozasok lesznek. Sajnalom azert, egesz jol indultak a dolgok 89-ben
mátyáskirály 2012.07.28 16:10:55
@atti.atti: Ha ekkora magyar vagy, es igy szereted az orszagod, akkor tedd meg neki azt a szivesseget legyszives, hogy hagyod gyorsan kimulni, ehelyett a szanalmas vergodes helyett.
Ne elmelkedj es probalj osszefuggesek megerteni! Csak vivd a szabiharcot, a bocskaidban, amire elotte megfizetted a 27% (uristen) afat. Mert te szerered M.o.-t, es sosem jonnel ki szamla nelkul a szittyaboltbol ugye?
Hende Csaba honvédelmi miniszter április 7-én személyesen indította útnak Várpalotáról a skandináv portyára induló, onnan a tervek szerint decemberben visszaérkező, két főt: - Csepin Pétert, a Bakonyi Poroszkálók elnökét, önkéntes tartalékos katonát, hagyományőrző…..
mátyáskirály 2012.07.05 18:05:55
@Laciii: Bocs, de en csak rohogtem 1-2 kifejezesen, hozzateve, hogy engem sem zavarna, ha kirohognenek a huszarok. Nem szemelyeskedtem, nem itelkeztem, csak megvedtem az allaspontom. Remelem ez meg nem lett nagykepuseg otthon. Egyebkent is tele van primitivsegekkel az osszes blog, ne kezdjetek mar pont engem utalni
mátyáskirály 2012.07.05 18:30:54
@septem: Tudod ez ugy szokott lenni, hogy altalaban nem a munkavallalo menekul a munkaado elol
A margitszigeti Palatinus óriáscsúszdájáról lehet szavazni a Budapest Gyógyfürdőinek honlapján. Hogy milyen következményekkel jár a nép szava, azt nem tudni (mint ahogy azt sem, hogy tulajdonképpen mi a nép szava, mert az eredmény állása nem jelenik meg szavazás után). Ettől…..
Székhelyi József egri kitiltásának ügyében már minden elhangzott, sőt az ellenkezője is. Szépen dagad az ügy, nyilatkoztak az érintettek, történt feljelentés, van diplomáciai botrány, lesz vizsgálóbizottság, és minden, ami kell. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyek háttere…..
Lázár János Fidesz-KDNP-frakcióvető ismét elvetette a sulykot (vagy éppen túlzottan őszintének bizonyult) egy szerda esti szolnoki sajtótájékoztatón, az MTI tudósítása szerint. "A Fidesz parlamenti frakcióvezetője az elmúlt két évre kitérve az egyik legnagyobb…..
mátyáskirály 2012.04.26 17:01:57
@Marcangoló Korelnök: gyurcsanyomat? egy fikarcnyit sem erdekel most eppen ki szipolyozza ki M.o.-t. Rohognek az egeszen, ha nem lenne sok szep emlekem, ezert csak sajnalom, hogy - total fuggetlenul a politikai beallitottsagtol (amitol ugy tunik nem igazan szabadultok) - egyutt asszisztaltok a lavafolyohoz. Pont ezt erdemlitek, sok sikert
Két amerikai fellépését is lemondta Szikora Robi, tudtuk meg a Blikk mai cikkéből. A koncert szervezőjét állítólag többmilliós kár érte, nem beszélve a presztízsén esett csorbáról, amit az elmaradt koncertek okoztak neki. Szikora a lefoglalt repülőjegyek, a…..
mátyáskirály 2012.04.19 21:49:13
@Dr. dr.venszivar: Ide ne jojjon! Minden magyar maradjon szepen otthon, ahova valo.
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
mátyáskirály 2012.04.18 13:29:56
@levim: 24 eve meg tudtommal liberalisok voltak. A polgariasodas csak egy piaci res kihasznalasa volt. Szerintem ok sem gondoltak, hogy igy beragadnak. Javitsatok ki, ha rosszul gondolom
mátyáskirály 2012.04.18 13:34:27
@desw: Nice! Mondjuk a jobbik kormany valoszinuleg majd internal minden webshop tulajdonost. Es a te boltodbol is szittyapelus.eu lesz. Irany Cyprus vagy Lichtenstein!
mátyáskirály 2012.04.18 13:36:23
e
A kormány legújabb ötlete a banki tranzakciók megadóztatásáról ismét zseniális! Már-már nekünk ciki, hogy megmagyarázzuk, hogy miért hülyeség. A felvetés azonban alkalmas egy kórisme összeállítására: miként gondolkodik a világ dolgairól, aki ilyen ötlettel áll elő? Mi…..
TComment Odafent nem számolnak 2012.03.23 06:15:00
Amerikából vagy Svájcból autót venni sokkal olcsóbb lehet, mint idehaza. Hogy mégis miért nem csinálja ezt mindenki? Mert idehaza olyan ember mondja meg az árát, aki soha nem is látta. Pocsék módszerek, irreális számok. Üdvözöljük a valóságban. Kapcsolódó cikkünk…..
mátyáskirály 2012.03.23 14:55:26
mátyáskirály 2012.03.23 14:56:46
@PathosVerdesIII: UK eu, szerintem nincs vam
Ilyen sem volt még - lelkendezett a police.hu - kerékpárral hatoltak be határsértők a schengeni övezetbe! A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség és a Készenléti Rendőrség munkatársai csütörtök hajnalban három biciklist fogtak el a déli határterületen. A rendőrség híradása…..
mátyáskirály 2012.03.22 11:58:11
@Szittyakürt: Nehogy mar azt gondold, hogy ezek M.o.-ra vagynak. Nincs ep eszu ember, aki jovojet, szabadsagat kockara teszi azert, hogy M.o.-n elhessen. Na ne rohogtess. Mentek volna szepen tovabb rendes, elheto orszagokba. De mar nem kell aggodni, nem fog szennyezodni a vilagbajnok magyar gen
mátyáskirály 2012.03.23 00:48:25
@Asztalos Gábor 2: adni is tudni kell
mátyáskirály 2012.03.23 00:49:14
@szvsz: "ep eszu"
Két hónappal ezelőtt ugyan még nem volt teljesen tiszta a kép, de már akkor is világosan látszott: 2.8 millió megzsarolt manyup-tag szívhatja majd a fogát, illetve verheti fejét a falba, amiért hülyére vették. Mégis 100 százalékban megmarad a nyugdíjjogosultsága annak a…..
Jackpot 5 csillagos úszó hotel 2012.03.08 19:24:00
Ha már unod a szárazföldet és szívesen hajókáznál luxus körülmények között mondjuk az Amazonason, akkor eljött a te időd. A limai illetőségű Jordi Puig építész, ugyanis egy gyönyörű luxushajót álmodott vízre, amely nem mellesleg 5 csillagos hotelként is üzemel. A…..
Orbán Viktor felveszi a kesztyűt, nem hagyja, hogy kikukoricázzanak velünk. Sem az EU, sem Amerika, sem a liberális értelmiség, sem a hazai nemzetrontók. Egy hete sincs annak, hogy kilátásba helyezték a megbüntetésünket, s a megszeppenés nem sokáig tartott. Mindenki leste a…..
Két zalaegerszegi diákot elkaptak a rendőrök, mert internetről vásárolt tudatmódosító szereket fogyasztottak – számolt be az MTI. A rendőrség növényi törmeléket talált az egyik fiatal ágyneműtartójában, ebből arra következtethetünk, hogy szintetikus kannabinoidot…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
mátyáskirály 2012.01.02 16:44:50
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
Gréczyblog Rákosi 60, Orbán 50 2011.09.01 09:05:00
Ezúton szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy még ebben a ciklusban, 2013-ban lesz 50 éves a Nemzet Miniszterelnöke, a mi hőn Szeretett Vezérünk, Orbán Viktor.Nagyon szeretném, ha az 1952-es, a Rákosi Mátyás 60. születésnapját idéző, de ha lehet, felülmúló…..
mátyáskirály 2011.09.01 12:32:03
Ahogy az élet más területein, úgy a politikában is ezerrel dolgozik a kognitív disszonancia redukciója. Ami nem illik a képbe, amit nehéz lenne bizonyos következmények levonása nélkül elfogadni, az inkább nincs, nem is létezik. Vegyünk csak egy egészen jó és közeli példát: a…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
 Nem tudjuk miért akar lefogyni Schmuck Andor. Nem teljesen tiszták a részletek, valami homályos fogadás van a háttérben. Fura ugyanis, hogy az Aktív azonnal bekajálja a sztorit és ha jön a média jön Norbika és jön Lajsz András. Önök melyik szereplőtől vásárolnának…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Értem én, nehéz lehet a labdarúgást nem követő műsorvezetőnek, amikor valami spanyol focihírt kell kommentálnia, hiszen a Fókuszba csak akkor kerülnek be az ilyenek, ha kétfejű birkát fogad örökbe az egyik futballista, esetleg valami modellnőt dug halálra a Sóhajok hídján,…..
mátyáskirály 2011.04.22 10:38:28