Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisklau

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves fotósok! Megjelentek a augusztusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A…..
kisklau 2015.09.08 07:01:16
Kedves fotósok! Megjelentek a februári háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Viszont…..
kisklau 2015.02.06 12:20:35
@Kvaezo: Azt választom, de akkor is simán letöltik és akár sokszorosítható. Nekem ez így annyira nem jön be, annyira sok felesleges vitától kímélem meg magam. (találtam a neten, nem tudtam, hogy a tied...stb)

A kezdetektől minden hónapban időre beküldtem a képeimet a pályázatra, minden hónapban be is kerültem. Most kicsit csalódott vagyok így több, mint két év után, hogy ez így elkopik.
kisklau 2015.02.06 12:21:27
@Nagy István.: Köszönöm. Örülök, hogy tetszenek a háttérképek. Ez már nekem havi feladat lett, így több, mint két év alatt. Most múlik csendesen... :)
kisklau 2015.03.08 19:40:49
@Kvaezo: Éppen a héten történt velem. Kapott egy hírlevelet a barátnőm egy nagy utazás oldalról. Benne nőnapi ajánlatként az én tulipános fotómmal. Megismerték, mert ez van a falon náluk nagy méretben, ajándékként kapták tőlem.
Majd innen körbekeresve, 11 szállodánál szerepelt ugyanez a képem, különböző vágási méretekben. Külföldi ajánlatokban stb..., nőnapi ajánlatok, szaunaszeánsz.

Annak idején volt szokásom keretbe tenni a képeimet és a keretet ellátni felirattal, hogy ne romboljon bele a képbe.
Ez a fotó egyedül ide a indára volt feltöltve, mellette a minden jog fenntartva.
Nőnapi tulipánok címmel.
Innen lenyúlta egy blog, mert miért nem, majd levágták a nevem róla, és a kereső innentől számtalan helyen felhozta.
Az ügyvédem levelére számtalan ostoba magyarázat érkezett, sőt még azt is megkérdőjelezték, hogy én nem tudom igazolni a képem jogtisztaságát.
Egy hetembe tellett mire mindenhonnan (talán) leszedték.

Csak tanulságul.
Kedves fotósok! Megjelentek a márciusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Továbbra is várjuk…..
Kedves fotósok! Megjelentek a januári háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
Lezárult a képvadászat, nagyon sok szép fotót küldtetek. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályázaton. Nehéz dolgunk volt az elbírálásnál, de végül sikerült 3 képet kiválasztanunk. A 3 nyertes: bodorpeter maniko Kovács Krisztina   A…..
kisklau 2015.01.01 14:21:40
Kedves fotósok! Megjelentek a szeptemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
Kedves fotósok! Megjelentek az augusztusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti…..
Kedves fotósok! Megjelentek a júliusi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illeszkedő asztali vagy mobil háttérképeket. Az ide be nem válogatott képeket a gyűjtemény oldalán tudjátok megnézni. Küldjetek be ti is…..
Jó látni, hogy minden hónapban szép számban érdeklődtök a havi háttérképek iránt! A májusi gyűjteményből kiválogattuk és most közzétesszük a legjobbakat - tessék, válasszatok május hónapra asztali és mobil háttereket az indásoktól! Ha szeretnéd a saját fotódat is…..
Indafotóblog Budapest100! 2014.04.28 11:08:48
Az indafotósok Budapest 100 éves házaiban jártak a hétvégén. A Budapest100 programot a Kortárs Építészeti Központi szervezi már negyedik éve - idén olyan épületeket lehetett megnézni, amelyeknek köze volt az 1914-es évhez - ebben az évben kapták építési engedélyüket, vagy…..
A háttérképek amik feldobják az áprilisod!      gpe Letöltés: 4:3 16:9     Szűcs Diána Letöltés: 4:3 16:9     TPety Letöltés: 4:3 16:9     Nagy István Letöltés: 4:3 16:9     Bodor Péter Letöltés: 4:3…..
kisklau 2014.04.01 22:01:05
Megjelentek a márciusi háttérképek, állítsátok be magatoknak a legszebbet asztalra, mobilra egyaránt! Te is küldhetsz be sajátot, az induláshoz a tudnivalókat olvasd el a képek után! Ebbe a gyűjteménybe töltsd fel!   kisklau Letöltés: 4:3 16:9     Nagy…..
Megjelentek a februári háttérképek, állítsátok be magatoknak a legszebbet asztalra, mobilra egyaránt! Te is küldhetsz be sajátot, az induláshoz a tudnivalókat olvasd el a képek után! Ebbe a gyűjteménybe töltsd fel! raczger Letöltés: 4:3…..
Az év végén mindenki toplistákat spriccel magából, nekünk egy igazi toplistánk van amiről tudjuk, hogy érdekel titeket, ez pedig a Háttérképek letöltésszáma. Az eredmény meglepő is meg nem is, azt sejtettem, hogy a leglelkesebb résztvevő viszi el a legtöbb letöltést, no de,…..
kisklau 2013.12.20 19:50:24
kisklau 2014.01.26 19:59:22
@szabolcsfoto: Köszönöm szépen :)
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
A legszebb januári indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra!  tpety Letöltés: 4:3 16:9   nagy_istvan Letöltés: 4:3 16:9   GPe Letöltés: 4:3 16:9   elizabeth vancsai Letöltés: 4:3…..
2011 őszén úgy gondoltuk az Indafotónál, hogy a korábbi hasonló próbálkozások sikere és az Indafotóra látogatók igénye indokolja, hogy egy önálló háttérképes sorozatot indítsunk, amit meglehetősen puritánul "Indafotó háttérképeknek" neveztünk el. Két év a weben nagy…..
A legszebb decemberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra!  Meglepetés! A két éves háttérképek decemberben a szokásos havi háttérképek mellett egy extra háttérkép-kiállítással is jelentkezik, amit a poszt végén nyithattok…..
Feltöltöttétek a tízmilliomodik fotót is hozzánk, Kispala1994 képe egész pontosan a tízmillió-egy a sorban, gratulálunk neki ettől még, nagyon közel volt! A kerek tízmillió nem publikus kép, így azt nem mutathatjuk meg. Egy ideje nem számoljuk már a milliókat, de erről a…..
kisklau 2013.11.26 13:47:06
A legszebb novemberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! Kiegészült! VölgyesiMátéPHOTO Letöltés: 4:3 16:9   nmb Letöltés: 16:9   GaBaPhoto Letöltés: 4:3 16:9   Szilvás Zoli Letöltés: 4:3…..
A legszebb októberi indafotós háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! thomasph Letöltés: 4:3 16:9   nagy istván Letöltés: 4:3 16:9   simléder Letöltés: 4:3 16:9   puffancs Letöltés: 4:3…..
Különös véletlen, de a szeptemberi háttérkép-gyűjtemény augusztusi határidjét ketten is lekésték, egy régi megbízható fotós és egy ígéretes új. Ők is és én is bosszankodtam a késés miatt, mert igen jó anyagot adtak volna le - de a szokásos posztba nem tehettem be őket,…..
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
Indafotóblog Augusztus 20. 2013.08.21 15:08:16
Augusztus 20, ahogy ti láttátok. A nap fénypontjai, új kenyér, országtorta, Mesterségek Ünnepe és a tűzijáték! irenne56 - új kenyerek Még több fotó sunrise-tól, a Mesterségek Ünnepéről - akikkel közösen 2011-ben remek fotópályázatot…..