Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giccsparádé

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
A Karácsony és annak hangulata minden ember életében fontos pillanat évről évre. Ilyenkor elnézőbbek vagyunk, mosolygunk, a jókedv és öröm belengi az egész világot. Minket is beleng ez az öröm, és azt szeretnénk, ha kicsit Ti is részesednétek belőle. Így hát egy kis…..
Rengetegen próbálnak úgy kitörni a hétköznapok szürkeségéből, hogy a 2Fast 2Furious című klasszikusban látott Skyline-ra hajazó autót építenek imádott vasukból. Ők jönnek most. (A képeket brit oldalról szedtem, a magyar gépek is köztük voltak - és a magyar Mazda…..
Ez a méltán híres vállalat világ körüli hódításra törekszik, és az olaszoknál folytatják a nálunk elkezdett áruk terjesztését. Ezt a Fiat Pandát céges autónak készítették, de kicsit sok lett, így most eladják. Én szóltam. A háttérben lévő autók csak próbálnák…..
Jajj,de csúnya! Metamorfózis 2011.12.02 18:17:00
A Peugeot 309-es tulaja elég érdekes módon oldotta meg a tuningolást. Egyszer ilyen, egyszer olyan, aztán meg már jajj. Íme: Kezdetek kezdete: vesésen szép az élet. (a mellette lévő építmény sem lehet kutya) Jöhet a fekete leves.  Hátul sem éppen a széria.  Az…..
A mexikóiak híresek arról, hogy a VW Bogarakat elég sokáig használták, és használják a mai napig is. Ez a példány valahogy elkerülte azt a fajta tulajt, aki megőrizné, sőt, esetleg javítaná Bogara állapotát. Átépítette, nem is akárhogy.Mehihói gang lézeng a kék-fehér…..