Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bohemianJAno

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
bohemianJAno 2011.12.15 08:44:11
@Siluka: "Mondjuk az picit igazságtalan volt, hogy aki nyerte az előzőt, kommentben oda is írta, hogy utsó mérlegelésnél nem tetszett az eredmény, ezért futott egy maratont és hopp, -2 kg vagy mennyi -.- én 5 nap alatt nem tudok annyit futni :("

Utolagosan is szives elnezesedet kerem h. tiltott (mod)szerek hasznalataval oda-vissza eltem es ily modon nyertem. :)
bohemianJAno 2011.12.15 08:56:58
@Sekiwake: "Szerintem az egy nagyon lényeges technikai probléma (hamár deathmatch-ről van szó), hogy mikor és hogyan méritek a testtömegeteket. Mennyire hidratált pl. a szervezeted? Mennyi vív van a szöveteid között? Mikor ittál utoljára? És mikor ettél? És mikor kakkantottál? És az vajh' hogy sikerült? 100 %-osra vagy csak 60 %-osra?"

Ket labon jaro vizkopo vagyok es laboratoriumi peldanya annak amit leirtal. Uszkve 16 ora leforgasa alatt tudom produkalni a 69kg also es 78kg-os felso testtomeg ertekeket a meresi teftemen . :)

Szoval mivel nem akarom ujra elrontani senki Karacsonyra kapott jatekat ezert ezen a rendezvenyen leszek szives es nem indulok h. pofatlan modon nyerjek mint a multkor. ;)

Kivanok mindenkinek kellemes zsirolvadozast!
bohemianJAno 2011.12.16 05:56:38
@Siluka: Ne maar! Te most viccelsz!
Az, hogy beégtem ebben a fogyós kihívásban, a napnál is világosabb, nincs is ezzel baj. Ami viszont a fontos, hogy a 47 játékos jelentkezett a fogyós versenyre, 26-an összesen 59 kilót adtak le, iramszarvas kolléga precízen megtartotta a súlyát, hárman pedig híztunk, ezzel…..