Regisztráció Blogot indítok
Adatok
porter

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
porter 2011.02.27 04:41:10
@kotar13: naná hogy működik, de ahogy olvashattad az előző kommentekből, csak majdnemhogy forró vízzel működik, és kikell egy kicsit étolajozni a pohárat. nekem negyedszerre sikerült. jah és üveg pohárral csináld!
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
Direkt, provokatív célzattal írtam ilyennek a címet. Nyilván nem véletlenül, hiszen én írtam. A célom - a sok ide kattintáson kívül - az volt, hogy felhívjam a figyelmet egy bosszantó rossz szokásra, ami nem is egy, hanem több ilyen rossz szokás. A tisztálkodásra, illetve ennek…..
Tudom, hogy nem új hír (2008-as), de akkora burzsujság, hogy nem lehet nem megemlíteni ezen a blogon: 300 000 dollárért (56,4 millió Ft) olyan órát piacra dobni, ami a pontos időt nem, csupán a napszakokat jelzi, annyira kretén ötlet, hogy már szinte zseniális. Ezt az órát még…..
porter 2010.01.18 20:48:24
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..
A művészet az élet tükre-e, vagy micsoda? Woody Allen Könnyű zakóba és drapp kosztümbe öltözött pár lépked a motoros jachtra vezető lépcsőn. Lehetnének neves filmsztárok is, de ez senkinek nem tűnik fel, mert a csatorna partjánál áll még egy tucat űrhajókról mintázott,…..
Appleblog Felrobbant az iPod touch 2009.03.16 18:02:00
Beperelték az Apple-t, mert az egyik zenelejátszója ismét tüzet fogott. Ezúttal egy iPod touch kapott lángra egy 15 éves fiatal nadrágzsebében, ahol megolvasztotta a műszálas alsónadrágot, és megégette a kentucky-i gyermek lábát. Auccs.Az ohiói bíróságon a fiú édesanyja…..
porter 2009.03.17 02:16:54
@lolperec: haha:D
egyebkent valoszinul kiterjed egesz eletere a psziches fajdalom... melyik biro fogja ezt elhinni? :D
kamu az egesz.
Tardai történetek Harmincegy 2009.03.16 08:00:00
Negyven bankjegy. Ennyi nyolc kiló. És tíz nap alatt el lehet baszni. Hitted volna? Benő sem. Pedig csak az esték játszottak, ráadásul volt benne két hétfő, amikor képtelenség nagy lóvét elverni, bár Fajának lettek volna ötletei. De a Benőkének csak geci fejfájása volt, meg…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
Miklós és kollégái szeretik a kalandot, az új, izgalmas dolgokat, ezért a megszokott ételszállítójuk helyett egy palacsintázóból rendelték ebédjüket. A képeket elnézve nem véletlenül vártak 2 óra 40 percet, el nem tudjuk képzelni mitől bír így kinézni egy pizza. Mondjuk…..
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
Kevés ember tudja jobban irritálni a embereket mint Gáspár Győző. A senkiházi, semmihez sem értő, a romák összes sztereotípiáját megtesítő énekes(?) minden nap az arcunkba tolja magát és az eszméletlenül sötét-buta-tirpák énjét. Jó lenne, ha az APEH, amikor kicsontozta…..
porter 2008.07.11 10:59:15
Sokféle trükköt bevetnek a cégek, hogy a kihelyezett posztereikre irányítsák a figyelmet, és a renitens reklámkerülőket is kijátsszák. Az ember nagyságú számokkal írt akciós ártól a forgó prizmás őrületen át a kilógó 3D cigarettásdobozig mindennel próbálkoztak már. A…..
porter 2008.05.28 18:33:33
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
porter 2008.03.12 02:32:54
Ahogy ígértem egy előző posztban, jönnek az időutazás részletei:Maga az alapkérdés rendkívül egyszerű, triviálisan levezethető az Einstein-féle relativitás elmélet közismert tér-idő kölcsönhatás folyományként:Az igazi problémát a Delta hibatag okozza, ami miatt bizonyos…..
porter 2008.03.04 17:45:12
A múlt héten találtam a fenti hirdetést egy pécsi buszmegállóban :) A nevet és a telefonszámot kiretusáltam.. üdv, galóca Egy Kétfarkú Kutya-sejt működne Pécsett? Nem úgy tűnik. Inkább lejárató kampányra gyanakszunk. Nem nézed meg Google-lal, hogy nem egy helyi politikus…..
porter 2008.03.04 10:48:31
Volt már a praxisunkban Tescóban megtelepedett macska, egér, madár, biztonsági őr, most már ilyen is van Budaörsön. Az itt korábban a Homárnak már fotózó cillancs vette észre, nyilván kora halynalban...
A Praktiker píárosai zseniális stockfotót választottak a háztartási gépek oldaára, ami egy kicsiny gyermek mászik elő épp egy mosógépből. Ul Sana tömeges tragédiát vizionál:Szeretném felhívni figyelmüket a Praktiker 2008. február 01-14. prospektusának 11. oldalán levő…..
Csípje meg valaki a Homárt, mert ilyen tömény hülyeséget Kádár János foszforeszkáló koponyájával hirdetett kommunista panoptikumban se lehetne látni. A BKV a hét elején hirdette meg csendben háromdimenziós környezetvédő akcióját, ami abból állt, hogy 7 metrómegállóban…..