Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chicrun

67 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gyilkos elmék David Rossijának alakítója kissé fáradtan érkezik az interjúra a monte-carlo-i tévéfesztivál harmadik napján, amin csak az csodálkozhat, aki nem követte szemmel azt, ahogy reggel nyolc óta folyamatosan dolgozik, pózol a fotósoknak, ad tévé-, rádió- és egyéb…..
2010. január 2-án volt egy balesete Erőss Zsoltnak a Magas-Tátrában, ami után egy héttel gondolkodás nélkül vállalta, hogy amputálják a sérült lábát. Azért tette, hogy mászhasson. A hétköznapi ember ezt nem értheti, de ha belegondolunk, nem került volna ilyen helyzetbe, ha nem…..
chicrun 2013.05.23 22:29:34
@Adj gázt!: igen, elég jól járt azzal, hogy vele mászott, amint látjuk.
chicrun 2013.05.23 22:56:49
@Adj gázt!: szerintem ezeket nem lehet egy kalap alá venni. Marhaság azt írni, hogy Erőssnek nem kellett volna másznia a két gyerek mellett/után. Az is marhaság, hogy inkább ült volna otthon, mer' a hegymászás veszélyes. De mint tapasztalt, elismert mászó, igenis felelőssége és kötelessége lett volna irányítani/terelni a fiatalabb mászót, aki nyilván istenítette. (Nyilván nem tudjuk, hogy mi történt, csak Erőss stílusából, habitusából gondolom, hogy ez nem történt.)

A másik meg az, hogy pénz ide, meg Annapurna oda, fel kell tudni mérni, hogy menni fog-e a csúcs vagy sem. Az valószínű hogy Erőss tudta, nem kellene. Lehet, hogy csak legbelül, de tudta.
Rúzs&Fakanál Mozzarella caprese 2013.01.09 21:15:20
Mielőtt elolvasnátok ezt a posztot előrebocsátom, hogy ha nagyon lelkes vagyok egy étellel kapcsolatban, akkor nagyon szeretném ha mások is nagyon lelkesek lennének, így hajlamos vagyok agresszívkodni. Illetve valószínűleg túl sok bazsalikomot inhaláltam. Elég az hozzá, hogy…..
Rúzs&Fakanál Ázsiai tészta 2013.01.08 21:25:47
Elképesztően fáradt vagyok, talán a reggeli edzés, talán a havazás az oka, esetleg az, hogy egy macska nőtt a jobb alkaromra és most, írás közben sem hajlandó tágítani. Az sem zavarja, hogy a karom folyamatosan mozog. Nem értem, hogy nem lesz tengeribeteg. A ma esti vacsora egy…..
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
Mostanra már megszoktam, hogy legyen szó olimpiáról, világbajnokságról vagy egyéb nemzetközi versenyről, egyetlen sportágat mindig megtalálnak a kiváló sportszakértők és karosszékbajnokok, ez pedig nem más, mint a távgyaloglás, vagy csak simán gyaloglás. Előre bocsátom, hogy…..
Tudjátok, vannak olyan mondások, amik segítenek abban, hogy bizonyos emberekről és/vagy állatokról nem túl pozitív véleményt fogalmazzunk meg, ami a szellemi képességeiket illeti. Van a „Nem az eszéért szeretjük”, a „Téged sem az eszed fog megölni” és a „Szerencséd,…..
A kert, ha szépen karban van tartva, igazán élő, lélegző terület, többek közt azért, mert a növények mellett élőlények is benépesítik, elsősorban rovarok, hisz egyébként is ők vannak a legnagyobb számban jelen a bolygón. Statisztikailag törvényszerű tehát, hogy ahol fű,…..
Rúzs&Fakanál Walter szerelmes 2012.07.24 20:03:00
Igazán jó érzés elkönyvelni azt, hogy Walter a kezdeti fotoszintetizálás és masszív éjszakai élet után mondhatni napok alatt úgy döntött itt az ideje élvezni a nyaralást. Természetesen még most is meg van róla győződve, hogy meg akarjuk ölni, de a kaja és a szerelem miatt…..
Rúzs&Fakanál Hol van Walter? 2012.07.15 22:54:00
Mint tudjuk minden macskaszerető, vagy mondhatni macskabolond embernek van gyengéje. Van aki, a trikolort szereti, más a feketét, a fehéret vagy a tarkát, nekem a hatalmas kandúrok a gyengéim. Egyel megáldott a sors, valószínűleg termetre az univerzum egyik legnagyobb macskája, egy…..
Ahogy a legjobb tavaszi gasztroprogramoknál már jeleztem, lehet jegyet nyerni nálam egy egészen különleges főzőbemutatóra és kóstolóra, ami ráadásul még egy dedikált szakácskönyvet is tartalmaz, természetesen az előadóét. Akivel nem lehet ám minden héten találkozni…..
chicrun 2012.04.23 19:07:16
Rúzs&Fakanál Ha már saláta… 2012.04.16 21:18:00
Nyilvánvaló, hogy ha az ember egészségesebben akar élni, esetleg még néhány kilót is szeretne leadni, a saláta a legjobb választás. Azért írom, hogy nyilvánvaló, mert nekem az „egyél salátát” címszó hallatán mindig fantáziátlan, száraz, fonnyadt keverékek jutnak…..
Az írás, a blogolás, a főzés és minden istenek szent anyjának sérelmére elkövetett bűn az, hogy egy ilyen program kapcsán térek vissza a bloggerek világába. Hogy mi történt, vagy mi nem történt az elmúlt majdnem két hónapban azt hagyjuk, de most úgy néz ki, kezdenek egyenesbe…..
Rúzs&Fakanál Szerelmetes filmek 2012.02.14 13:13:00
Ha már tegnap kiválasztottuk a megfelelő desszertet, jöjjenek az újhullámos szerelmetes filmek eme csodás napon. Ilyen az élet (Life As We Know It)Legújabb kedvencem, és azt hiszem Josh Duhamel fénysebességgel repült a legjobb pasi listám élmezőnyébe. Szerethető, nem mindig vidám,…..
Még mielőtt felháborodnátok, nem vagyok Valentin-nap párti, sőt. Ami az utóbbi években ilyenkor folyik az ajándékboltokban, az egyenesen kiábrándító. Miért akarnék óriás plüssszívet ajándékozni, amikor fordított esetben azzal együtt dobnám ki a páromat a lakásból.…..
Rúzs&Fakanál Tervezzünk menüt! 2012.02.08 10:27:00
A menütervezésnek számos nagy előnye van, nekem a kedvencem az, hogy pénzt spórolok vele és rendkívül felnőttnek érzem magam attól, hogy előre gondolkodom. Egy kis utánajárást és kombinálást igényel, de alapvetően ha egyszer kidolgozzuk a módszert utána nagyon jól…..
Gyerekkorom óta beteg vagyok, csecsemő koromban derült ki, hogy valamilyen immunhiányos betegségben szenvedek, iskoláskoromig nem is vihettek közösségbe!Aztán az akkori kornak megfelelően, mivel védőoltások nem voltak, minden járványos fertőző gyermekkori betegséget elkaptam. 16…..
Az első és legfontosabb dolog amit tudnotok kell, hogy egészen tavaly nyárig nem én fizettem a lakás rezsijét, hanem anyuék. Igen, elkényeztetett úrikisasszony voltam, nem csak a saját hibámból de akkor is. Azóta viszont nekünk kell minden számlát fizetni, köztük a villanyt is.…..
chicrun 2012.02.07 09:04:25
@Zollye: nem hiszem hogy a dijnet jobban vagy az ELMŰ rosszabbul jár attól hogy én ezt megírtam. Ez pusztán saját tapasztalat, semmi reklám nincs benne.
chicrun 2012.02.07 10:07:27
@moderátor07: ez tök jó lehet, van róla valami írás?
Kazalka és Rozália kálváriájaA család mindig úgy gondolkodott, hogy egy macska bőven elég egy háztartásba, és amikor Forrest elvesztése után érkezett Jenny, úgy gondoltuk jól elleszünk így egy kislánnyal. Nagyjából három és fél évig így is volt, majd leesett az az…..
chicrun 2012.02.05 11:51:47
@oliva: mosakodni megtanult és amennyire tudom már nem ereget úgy ahogy kiskorában :)
Rúzs&Fakanál Kemény téli mesék 2012.02.03 20:04:00
Az évszázadok óta nem tapasztalt téli időjárás és ez a hatalmas médiacirkusz minden alkalommal eszembe juttatja életem egyik legjobb telét, egész pontosan 2003. februárját. Nem tudom ki mennyire emlékszik, akkor Békés megyében egy nap, sőt pár óra alatt leesett vagy 40 centi…..
Nem túl jó ómen, hogy már a második hónapnál elcsúsztam a kihirdetéssel, de most már mindegy. Legyen elég annyi, hogy nagy izgalmak miatt maradtam el kicsit a bloggal.Februárban a felelősség kérdése lesz a középpontban, sajnos e téren elég sok a lemaradásom, ha csak azt vesszük…..
Rúzs&Fakanál Így telt a január 2012.02.01 10:45:00
►Tornázom minden nap! Igaz legtöbbször mozdulni sem tudok Bogy Őrmester miatt, de legalább extra súllyal végzem a felüléseket►Elkészült a zen sarok festése, már csak a berendezést kell beszerezni hozzá► Ebben az évben még nem voltam gyorsétteremben és nem ittam kólát (ami…..
Rúzs&Fakanál Cicaszoba 2012.01.31 10:42:00
Ez a kifejezés csak az ízig-vérig macskás embereknek mond valamit. Elvégre normális ember nem tölti azzal az óráit, esetleg napjait, hogy olyan jószágok komfortos helyiségén agyaljon, akik éjszaka nem engednek mozdulni, vagy hajnalban nekiállnak kergetőzni.Anyuék még normális…..
Rúzs&Fakanál Zen sarok 2012.01.30 11:40:00
Tudjátok azt sem bánom, hogy a hajamból és a ruhámból nem jött ki a festék, mert a végeredmény gyönyörű lett. Annyi formában tudnék füllenteni a készítés mikéntjéről, de nem fogok: Petra egész egyszerűen zseniális.Íme az én zen sarkom:Ami még ide érkezik majd: egy kerek,…..
Rúzs&Fakanál Faldekorálás 2. 2012.01.29 10:24:00
Kérem szépen, ma reggelre a helyzet igencsak előrehaladottá vált. Tegnap két csodálatos rétegben lekentem az alapszínt, ami elég jól sikerült ahogy látom. Természetesen Bogyi nem bírta ki, hogy ne segítsen, így ő fürdött a festés után, de mivel imádja a vizet, nem volt…..