Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csitamaki

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyd békén az álmaimat! Ne kérdezz semmit! Nem tudom elmagyarázni, értelmezni őket! Nem vagyok én orvos! Mit tudom én, mit jelent, ha azt álmodom, hogy szeretkezem, vagy a tengerben úszok, túl nagy és túl magas hullámok között, túl erős sodrások között, vagy, hogy a…..
csitamaki 2012.10.08 20:03:32
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
csitamaki 2012.09.24 00:31:21
A napokban mutatták be New York-ban a mostanában megcsalt hősszerelmes "szerepébe" kényszerült Robert Pattinson legújabb filmjét, a Cosmopolist.A premieren az előzetes hírekkel szemben megjelent maga a főszereplő, Robert Pattinson is, aki bár magánéleti kérdésekre nem válaszolt,…..
csitamaki 2012.08.14 21:58:52
Keressük blogunk büszke népének kedvenc olasz slágereit, hogy összeállíthassuk a Bella Italia daloskönyvét. Benvenuti itt minden, a csizmába született dalospacsirta Eros Ramazottitól kezdve Luciano Pavarottin át egészen Jovanottig, sőt San Remo csillagai is. Minden műfaj előadója…..
csitamaki 2012.06.16 16:11:45
Két díjat vehetett át a szombat esti Story gálán az RTL Klub. A hetilap olvasói szerint az X-Faktor 2011 lett Az Év Televíziós Produkciója, így már második alkalommal kapott csillagot az RTL Klub zenei tehetségkutató showműsora. A ValóVilág5 az Az év leg-legje kategória győztese…..
A Malév-témához a magunk részéről annyit tudunk hozzátenni, hogy felidézzük Presser Gábor 1988-as témáját. A videóért elnézést, valami buzigyuri a Japán-őrületét élte ki a dalon. (Persze Presser bácsi nem csak a Malév reklámhangját komponálta meg, hiszen 1982-es…..
   Hurrá, hurrá és hurrá! Ma arra ébredtünk, hogy megjelent az új Michael Bublé album, a karácsonyos. Ajándék ez nekünk, ténylegesen! Itt egy kis köszi Bublétól, alatta pedig az összes dalba belehallgathatsz! Hogy fogunk erről az albumról majd lejönni, tesszük fel…..
csitamaki 2012.01.25 21:12:53
Heti sztármustránk helyett most nézzük a Golden Globe díjátadón megjelent férfiakat! Kivétel nélkül mindegyik színész az alkalomnak megfelelően jelent meg, mindenki fekete öltönyt vett fel. Az eltérések ennek megfelelően eléggé kicsik, így most nem térünk ki külön-külön…..
csitamaki 2012.01.16 16:29:52
Kis híja, hogy nem történt vérontás, miután naiv vásárló véletlenül kipróbált egy nem teszter szempillaspirált az Árkád Rossmannban, de a teljes személyzet így is felvonult. A kiskereskedelmi áron 1200 forintért árult spirál akár 5-600 forintra is visszavághatta volna az…..
DV-nek iszonyat szerencséje volt, hogy a CIB-nél valaki másnak átutalt 220 ezer forintját az illető magától visszaszolgáltatta, a bank ugyanis észre sem vette a hibát, és később sem értesítették semmiről:Múlthét Péntekén besétáltam a sulim közelében lévő CIB Bankba…..