Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Donaldkacsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai gyerekek eszeveszetten ordítanak. Úgy tűnik, jóval gyakrabban, mint amikor én voltam gyerek, vagy amikor nekem született a kisfiam. Játszóterek mellett sétálva artikulátlanul sikító, torzult arccal le-föl rohangáló, egymást felöklelő kölyköket látok egyre gyakrabban. A kis lapátokkal…..
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
Donaldkacsa 2012.01.16 07:24:50
@Bee-zony:
Büntetések: Soha nem az számít, hogy milyen szigorúak a büntetések, Hanem a felderítés hatékonysága. Hiába van valamiért halálbüntetés, ha a felderítés 10%-os. Viszont lehet kisebb a büntetés, ha a felderítés 100%-os.
Népesség: Átlag 3 gyerek? És hol fognak dolgozni? Meg hova fognak óvodába-iskolába járni?
Külpolitika: Nem vagyunk abban az elismert külpolitikai helyzetben, mint Svájc. Slussz. Hiába deklarálunk mi semlegességet vagy nyitunk szuperbiztos bankokat, teljesen hiteltelenek vagyunk. Nem csak az elmúlt 1,5 év miatt, hanem amúgy is. Vagy te idehoznád ma Magyarországra a pénzedet ha külföldi lennél? Svájc ugyanis ebből él. Nagyjából 200 éve. Szóval ha most elkezdjük, és jól csináljuk 100 éven belül nekünk is sikerülhet megfelelő hírnév kialakítása.
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..