Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocktusablog

28 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pannon Eagles egy 2010-ben alakult Eagles tribute zenekar, promóciós kiadványuk pedig arról hivatott meggyőzni a hallgatóságot, hogy ez a fiatal magyar banda  méltóképpen tudja tolmácsolni a legendás amerikai rockegyüttes örökségét a mai koncertlátogatók számára is.Egy…..
A Shapes of Distortion egy 2005 óta létező metálzenekar. Első hangzóanyagukat 2010-ben, egy single formájában adták ki, Rabbits Are Coming címmel. 2011-ben rögzítették első nagyobb korongjukat, egy 5 számos EP-t, ami a Beneath címet kapta. Bár 6 évet kellett várni az első…..
Biztosan állíthatjuk: nem mindennapi eseménynek lesz szem- és fültanúja Csór belvárosa, hiszen ilyen súlyosnak ígérkező szombatban ritkán részesülhet a nem nagyvárosi rocker lánya/fia. A lágy alterpoptól a kőkemény heavy metalig számtalan különböző stílus találkozik a…..
Kedves Zenekarok, Zenészek és Rajongók! A www.rocktusa.hu weblapon szavazhattok kedvenceitekre, vagy akár a saját zenekarotokra. Napi egyszer lehet szavazni, így csak napi egy kattintás. Amelyik banda a legtöbb  (új) szavazatot gyűjti 2012.07.24-ig 50% kedvezményt nyer…..
EXIT Sziasztok, ma az EXIT zenekar bemutatkozó interjúját olvashatjátok! www.facebook.com/exitzenekar Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? 2005 ben alakult a zenekar és a mostani felállás 2009 végén vált biztossá.2009 végéig női énekessel játszottunk,…..
TOSCREW Hell'! Mai bandánk a Toscrew zenekar! http://www.facebook.com/pages/Toscrew/168628326966?sk=app_178091127385 Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? 2004-ben kitaláltuk, hogy zenekart csinálunk. Egy már létező baráti társaság keresett magának új hobbit,…..
EFFEKT Sziasztok! Ma az EFFEKT zenekar bemutatkozását olvashatjátok! http://www.facebook.com/pages/EFFEKT-zenekar/129003573792411 Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekart a Holdosi ikrek (Attila,Sándor) alapították 1994.-ben. Ez egy gyerekkori álom…..
nightsky HELLO MINDENKI, ÜDVÖZÖLJÉTEK A NIGHTSKY ZENEKART! http://www.facebook.com/pages/Nightsky/135545683145379 Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar 2007-ben alakult, még gimnazista korunkban. Akartunk egy zenekart elindítani, és az akkori brutális…..
FutureRealm Sziasztok, ma a FutureRealm zenekar mutatkozik be nektek! Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? K: A Zoli (gitár, szintik) a Liszten végzett brácsa szakon meg egy csomó elvont súlymetált hallgatott már a 90es években. Gyűlögettek az ötletei, aztán…..
Kisherceg Hello mindenki, ma a Kisherceg zenekar bemutatkozását olvashatjátok, jó szórakozást! Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? Azt hiszem erre a legjobb azt mondani, mi se tudjuk. Kicsit néha képtelenségnek is tűnhet, hogy négy ennyire különböző zenei…..
Rocktusa a vadvirág táncházbanSziasztok! Péntekeken újabb sikeres Rocktusa rendezvény zajlott le a Vadvirág Táncházban, öt banda koncertjével. A különféle stílusok kavalkádja ismét üdítően hatott: a  poprocktól kezdve a punkon át a metalcore-ig minden irányzat…..
Kikazok Sziasztok! Ma a Kikazok mutatkozik be nektek! http://www.facebook.com/kikazokband Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? Pistol Peet: Érdekes kérdés, a zenekar csak úgy jött, ismertük egymást régóta, mindenkinek előtte is volt már próbálkozása, aztán…..
Gmt Fogadjátok sok szerettel a GMT zenekart! www.gmtmusic.hu Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar egy éve alakult. Tibinek volt egy szépreményű zenekara Rongy és Selyem néven. A tagok itt állandóan cserélődtek leginkább emberi okok miatt. Ide állt…..
Killusion Sziasztok! Ma egy nagyon szórakoztató interjút olvashattok a Killusion zenekarral! http://www.facebook.com/KillusionBand Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar 2009-ben alakult. A tagok közül hárman, Atilla gitáros, Peti énekes, és…..
Balhé Ma a kolozsvári thrash brigád, a Balhé bemutatkozását olvashatjátok! http://www.facebook.com/BalheZenekar Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar ötlete 2009 elején született meg, a zenekar két gitárosa egy közös munkahely során…..
Echonald Sziasztok, ma az Echonald mutatkozik be nektek, fogadjátok őket sok szeretettel! http://echonald.hu/ Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar még gyerek fejjel alakult meg 2006-ban. A történet egyszerű, mert az iskola az utazás…..
Megin' Péntek Sziasztok! Ma bemutatkozó bandánk a Megin' Péntek zenekar, akik nagyon hangulatos válaszokkal szórakoztatnak el minket. http://www.facebook.com/MeginPentek   Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar hivatalos megalakulása a…..
No More Gravity Fogadjátok sok szeretettel a No More Gravity zenekart! http://www.facebook.com/pages/No-more-gravity/319336187997?ref=ts http://www.youtube.com/watch?v=dPHUlMwXSoE&feature=related…..
Ann my Guard Sziasztok! A Rocktusablog örömmel mutatja be a világ egyetlen BABAMETÁL zenekarát! http://www.facebook.com/annmyguard Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar 2007-ben alakult Budapesten. Vadász Joci dobosom azóta is szerves és aktív…..
daBibere Hello mindenki! Kis szünet után folytatódik interjúsorozatunk, mai alanyunk a daBibere zenekar, a banda zenéit  (többek között) a következő linkeken  hallgathatjátok meg: http://www.facebook.com/dabiberezenekar http://www.youtube.com/user/daBibere Hogyan…..
Rocktusa a Vörös YukbanSzombaton ismét nagy sikerrel zajlott az újabb Rocktusa rendezvény, amire nyugodtan tekinthetünk fesztiválként is, hiszen 8, stílusilag rendkívül különböző banda lépett a Vörös Yuk színpadára. A "súlyos éjszaka" kifejezés mindenképpen…..
aJna Hello! Legújabb interjúalanyunk Piller György, az aJna zenekar basszusgitárosa, olvassátok sok szeretettel! http://www.facebook.com/aJnazenekar   Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? Igazából mi sem tudjuk pontosan hova datáljuk az…..
Kerecsen Sziasztok, kedves rocktusások! Mai zenekarunk a Kercesen, Varga Zoltán, a zenekar énekes énekes-gitárosa válaszolt a kérdéseinkre. http://www.kerecsen.com/ Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra?  A zenekar 2004-ben alakult. Akkoriban trióként…..
Flamedrop Hell'! Alább olvashatjátok a Flamedrop bemutatkozó interjúját, a kérdésekre Thuróczy Lajos, a banda basszusgitárosa válaszolt. http://hu-hu.facebook.com/pages/FlameDrop/153321471369272 Hogyan alakult meg a zenekar? Hogyan találtatok egymásra? A zenekar…..
Látványnépség LÁTVÁNYNÉPSÉG ZENEKAR - DUNAÚJVÁROS Sziasztok! Mai bandánk a Látványnépség zenekar, a kérdésekre válaszolt: Tóth Zoltán (énekes, gitáros). http://www.facebook.com/pages/L%C3%A1tv%C3%A1nyN%C3%A9ps%C3%A9g/181265141892352…..