Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futó Daru S.E.

209 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki azt mondja nekem 250 nappal korábban, hogy 10.000 m lefutására képes vagyok, valószínűleg azt reagálom, előbb nyerek az ötös lottón-:D Na de lássuk csak...kedves barátnőm, Julika, már akkor szeretett futni az erdőben, a kisfiam mindig is eleven, mozgást kedvelő gyerek volt. A…..
A becsületbeli futás februári fordulójában összesen 35 fő döntött úgy, hogy a püspökladányi Farkasszigetben teljesíti a maga által tervezett távot. (Az útvonal választható volt: a 3500 m-es futóútvonal az erdőben vagy a Lokátorhoz vezető aszfalt út.) A 35 futó összesen 560,09 km-t teljesített, ebből…..
Az ERTI az alábbi tájékoztatást juttatta el részünkre a fakitermelési munkákkal kapcsolatban: A futóútvonal „Fekete nyár” táblával kezdődő szakaszán (kb. 200 méter hosszban) fakitermelési munka folyik előreláthatóan február 3-án (szombaton), február 4-én (vasárnap) kb. 7:00 – 13:00 óra között.…..
Rendhagyó módon szombaton rendeztük meg a becsületbeli futás januári fordulóját. Összesen 50 fő döntött úgy, hogy a Farkasszigetben teljesíti a maga által tervezett távot. (Az útvonal választható volt: a 3500 m-es futóútvonal az erdőben vagy a Lokátorhoz vezető aszfalt út.) Az 50 futó összesen…..
A képen balról jobbra Molnár Zoltán és Rácz Tibor látható 2017-es év utolsó napját Virtuális félmaratoni futással zártam, sikerült 17 indulóból a 2.helyen végeznem! Következő rajthoz állásom 2018.01.14-én volt a Zúzmara futófesztivál elnevezésű versenyen! Második alkalommal jártam, jártunk Rácz…..
Debrecenben, a Nagyerdőn, 2018. január 13-án rendezték meg az Oxigén Kupa IV. fordulóját. A verseny népszerűségét jelzi, hogy a januári fordulóban is közel 400-an vettek részt. A Futó Daru Sportegyesületet Kovács Ferenc képviselte, az 5 km-es távon. Feri bácsi „hozta” a szokásos formáját és…..
Futó Daru S.E. 2018.01.19 07:37:48
Adó 1 százalék felajánlásával segítse az egyesületünk munkáját! Adó 1%: 18398593-1-09 Segítségét hálásan köszönjük!http://futodaruse.hu/ado-1-szazalek-felajanlas/..
Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás az év leghidegebb időszakában. Télen amikor nincsenek versenyek, versenyezzünk egymással. Fussunk bárhol ahol kedvünk van, szabadban, edzőteremben, és küldjük be az eredményeket. A Futó Daru Sportegyesület lehetőséget biztosít, hogy közös élmény legyen a…..
Futó Daru S.E. BÚÉK 2018.01.15 10:28:43
Minden kedves futótársnak Boldog Új Évet Kíván a Futó Daru Sportegyesület!..
Havonta legalább egy alkalommal, közös futásra invitálja a sportkedvelőket az Erdészeti Tudományos Intézet és a Futó Daru Sportegyesület. A közösségi futás célja, hogy a tanösvény körülbelül 7000 méteres útvonala a jövőben is használva legyen. Sajnos a mai napon a 7000 méteres útvonal járhatatlan…..
Futó Daru S.E. Mikulás Futás 2018.01.15 10:22:20
November 25-én a Korona Hotel & Étteremben került megrendezésre a Futó Daru Sportegyesület tisztújító közgyűlése. Egyetlen napirendi pontként került sor a tisztújításra, melynek első lépéseként az elnökségi tagok kerültek megválasztásra. A szavazás eredményeként a következő, 5 éves időszakra…..
A III. Knauf Tihanyi Félmaraton (22,2 km, 340 m szintemelkedés) útvonala a Tihanyi-félsziget legszebb tájain fut keresztül. A védett természeti környezet miatt a szervezők nemcsak izgalmas útvonalakkal, hanem számos környezetvédelmi programmal is készültek. Az amatőr és profi futók 21, 10 és 7…..
Kedves Futótársak! Aki rendszeresen jár a Farkasszigetbe futni, kocogni, sétálni az már bizonyosan tapasztalta, hogy a futóútvonalon egy kis változás történt. Az útvonal kb. 2300 és 2800 méter közötti szakasza nagyobb esők után nehezen futható volt, ezért a területet kezelő ERTI-vel közösen…..
Mátrabérc trail 55 km -ös távját teljesítettem 2017. május 13-án. A Mátrát kelet-nyugati irányban kellett átfutnom, a szintkülönbség 2800 m volt (153m-ről indulva Kékes1014m - Galyatető 960m - Muzsla 905m). Alföldi futóként eddig ez volt a legkeményebb versenyem. Nagyon jó volt, hogy volt akik…..
Nagyon kellemes időben és a szokásosan jól szervezett versenyen futhattunk az elmúlt hétvégén. Az egyesületből Én és Zséder Zsolt futótársunk nevezett a félmaratoni távra. Nem az időeredmény volt a célunk, hanem a részvétel és a táv teljesítése. Ez meg is látszott a helyezésen 88 indulóból Zsolt a…..
Gyönyörű időben és gyönyörű környezetben zajlott az idei vivicittá félmaraton is. Felemelő érzés volt több ezer másik futóval együtt teljesíteni a 12. félmatatonomat. Sajnos nem sikerült világrekord időt futnom, de elégedett vagyok a teljesítményemmel, a rekord meg még várhat. Nagy Norbert - Futó…..
Fekete Pisti a képen bal oldalon látható A spártai futás egy 3 részből álló futó sorozat, amelyeket különböző hosszúságú távokon kell megtenni. A verseny nehézsége - és egyben szépsége is - abból ered, hogy akadályokkal van tele a táv, amelyeket ha nem tud teljesíteni az adott versenyző akkor 30…..
A püspökladányi Farkasszigeti Arborétumban 2017. április 01-én került megrendezésre az I. Tavasznyitó Futóverseny. Az ország minden tájáról, összesen 189 futó vett részt a versenyünkön (Püspökladány; Téglás; Szolnok; Vásárosnamény; Sárrétudvari; Radostyán; Nagyhegyes; Nádudvar; Miskolc; Mezőtúr;…..
A Futó Daru Sportegyesület 2016-ban egy futóútvonalat alakított ki a Farkasszigeti Arborétumban a területet kezelő Erdészeti Tudományos Intézet engedélyével. A projekt eredményeként egy sétáló, kocogó pálya került kialakításra mintegy 3500 m hosszúsággal. Az újonnan kialakított helyszíneken…..
  Tájékoztatjuk a kedves futótársakat, hogy március 15-én a fakitermelési munkák a Farkasszigeti Arborétum területén befejeződtek, a futóútvonal újra használható teljes hosszában. A kivágott fák elszállítása folyamatosan történik, mely tevékenység a futóútvonal használatát nem akadályozza. A…..
2017. 03.12-én   Szegeden  a Prog Run  szervezésében rendezték meg  a III. Mezei futóversenyt a felső Tisza parton.Öt távon indulhattak a nevezők, 2024 méteren, illetve 3, 6, 12 és 18 kilométeren. Korhatár és szintidő nem volt, mindenki a mozgás öröméért állhatott rajthoz. Én első alkalommal…..
A napsütéses időjárás megtette hatását, összesen 55 futó vett részt a Futó Daru Sportegyesület által szervezett "Run Yours Truly" elnevezésű közösségi futáson a Farkasszigeti Arborétumban az elmúlt hétvégén. Az 55 futó összesen 855,98 km-t teljesített, akik közt nem csak püspökladányiak szerepeltek,…..
Az ERTI az alábbi tájékoztatást juttatta el részünkre a fahasználati munkákkal kapcsolatban:A 23 G erdőrészletben (a futóútvonal kb. 1700m és a fémhíd közötti szakasza) fahasználati munka folyik, előreláthatóan március közepéig a nappali órákban, várhatóan hétvégén is.Ezen idő alatt, a…..
Adó 1 százalék felajánlásával segítse az egyesületünk munkáját! Adó 1%: 18398593-1-09 Segítségét hálásan köszönjük!http://futodaruse.hu/ado-1-szazalek-felajanlas/..