Regisztráció Blogot indítok
Adatok
di_kaprio

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha el akarjuk képzelni, milyen is lenne, ha a Jobbik lenne hatalmon az országban, kóstoljunk bele ebbe a pár percbe a parlamenti közvetítésből. Miután Balczó Zoltán megadja a szót, napirend utáni felszólalásában Baráth Zsolt, egy eddig kevéssé ismert jobbikos a hátsó…..
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
di_kaprio 2012.03.26 01:10:27
@Mesemondó Medve: IGEN
persze csak akkor ha nagy, külföldi székhelyű cégeknek se jár állami pénz. ha már nem lehet rajtuk visszamenőleg bevasalni (nyilván nem), akkor kérdés hogy hogy hoznád helyre az eddig okozott károkat? és ez továbbiakat vet fel, egészen addig hogy hogyan tartsa el magát egy nagyobb egyház ha nincs meg az eredeti vagyona.
szóval kemény dolgok, már az is magyar világszenzáció lenne, ha lenne egy párt ami _nem mindenki_ szavazatára hajtana és olyan államot akarna ami nem félti a polgárait önmaguktól.
hogy nagyon egyszerű dolgoknál maradjunk micsoda baromság egy veszélyes és tilos tábla, ha veszélyes, majd én eldöntöm akarok-e belefulladni, leesni, beszakadni. ezt még plakáttémának se lenne rossz.
ja és valahai szdsz tagság legyen kizáró ok.
dikaprio 5 2012.01.21 20:21:00
andrást rendkívül felzaklatták a plágiumgyanú hírei. mint értelmes, higgadt ember, egyből a köztársaság és az elnöki hivatal tekintélye feletti aggodalom töltötte el lelkét, ennek hangot is adott egy finom célzás útján, melyre senki sem reagált. később, a nap folyamán sem…..
dikaprio 4 2011.12.22 20:50:00
nem mindegy, hol eszik az ember, nem mindegy mit kap a pénzéért ebédidőben, persze csak míg el nem veszik a kafetériát. utána majd kétszer is meggondolja, hogy egyen-e. a jó helyeken jól főznek, nagyok az adagok, nyolcszázért. a leves forró, nem ám csésze, nagy tál,…..
dikaprio 3 2011.12.15 18:34:00
mindenki idei kedvencei, onnyá onyá, u u ú és áo á ó. ..
dikaprio 2 2011.12.07 18:04:00
andrás a legjobb újságok olvasója már 30-40 éve, ezért igen tájékozott a közélet aktuális kérdéseit illetően. mindent tud, amit tudni érdemes a parlamentben zajló eseményekről. fiatalabbak is megirigyelhetnék friss, olykor gúnyos megjegyzéseit, melyekkel naponta többször…..
dikaprio 1 2011.11.30 00:02:00
kelemen munkaidő után, szabadidejében, szívesen dj-skedik. esküvők, főiskolai bulik, kisebb-nagyobb rendezvények. jómodora talán veleszületett, azok közé tartozik akiknél nincs heló, csak szia, nincs lali csak Fekete Lajos. szívesen beszél hobbyjairól, a kedvesével való…..