Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekmunka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
azaz a vállalatirányítás újragondolása a 21. században.Gary Hamel a Phoenix-i egyetem (USA) egyik konferencia sorozatának meghívott előadójaként beszél arról, hogyan kellene átalakulnia a vállalatirányítási modelleknek, ahhoz, hogy megfeleljenek a jövő (és a jelen)…..
A játék a gyermekek egyik alapvető tevékenysége, amely pótolhatatlan az egészséges és harmonikus testi-lelki-szellemi fejlődés szempontjából. A játék egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy intrinzik motivációval párosul, azaz önjutalmazó. Ez azt jelenti, hogy a…..
1. Célok és vízióA demokratikus szervezetek tudják, miért léteznek (célok), merre tartanak, és mit szeretnének elérni (vízió). Ez biztosítja azt, hogy fegyelmezetten haladjanak a maguk számára kijelölt úton.2. TranszparenciaA demokratikus szervezetek transzparensek. Nyíltan…..
Egy olyan világban, ahol nem a félelem, hanem az elégedettség és elkötelezettség motiválja az embereket munkájuk során.Hihetetlenül hangzik, igaz? Pedig ez nem egy utópia, hanem a körülöttünk lévő valóság.Mi, akik írjuk ezt a blogot, hiszünk abban, hogy a szabadság a…..