Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandrea78

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol voltunk, hol nem voltunk, már beszámoltunk róla, hogy a The Body Shop három limitált és csodás családdal jön ki a karácsonyi szezonra. Egészen konkrétan mi függőek lettünk és örülünk, hogy végre már az üzletekbe is megérkeznek a termékek. (A sajtótájékoztatón…..
sandrea78 2012.11.01 13:58:04
  Az van, hogy nem akarunk kötözködni, de nekünk nyáron is jöhet a kötött. Nem kell megijedni, olyan bravúros fonalak és technikák vannak már, hogy csak na. Mutatunk is néhány szépséget, és itt nem csak Évire gondolunk. Hanem bizony a ruhákra. Ja, mert fürdőruha is…..
sandrea78 2012.05.18 13:01:43
 Május első péntek estéjén a szentendrei V8 wellness fürdő indított el egy tematikus programsorozatot, melyre a tervek szerint minden hónap első péntekén várják majd a fürdőzés kedvelőit. Már első alkalommal nagy kedvvel csobbantunk, az eseményt mindenkinek szívből…..
  Az a nagy helyzet, hogy két óriás kedvencünk összeszövetkezett. Az úgy kezdődött (tisztelt bíróság!), hogy a Triumph kijött egy új kollekcióval. Body Make-up a neve. Olyan finom anyagból van minden egyes darabja, hogy maga az érzékiség az egész. Puha, kényelmes,…..
sandrea78 2012.04.02 20:21:39
  Kincset leltünk. Vagyis inkább tincset. Hisz lássuk be, nem olyan könnyű a kis lurkókat fodrászhoz elcipelni. Mi mondjuk a mosógépen ülve szocializálódtunk, ott nyeste a tollunkat anyukánk. De hol van már ez az idő! Szóval, amit találtunk, annak ez a neve: Tincses…..
sandrea78 2012.03.04 10:43:55
 Rózsaszín, csillogó-villogó és cukorillatú különlegességekből áll össze a Lush Snow Fairy csomag. Találsz benne egy 100 grammos, rózsaszínben csillámló, vaníliaillatú, habzó Snow Fairy tusfürdőt, egy csillagalakú, narancstól és mandarintól…..
Tegnap bemutatták az új kollekciókat, amiből az én személyes kedvenceim a Mineralize Eye shadow-k lettek. Ezen belül is a single darabok.(a felső sorban a bal szélső darab egy duo)(Cinderfella; Smutty Green; Young Punk; Blue Fleme; Gilt by Association)Mindegyik szín, azon kívül hogy…..
Korábban már írtunk nektek a Lancome Tresor Midnight Rose illatáról, ami azóta is hű társunk a mindennapokban, amikor egy játékos és érzéki illattal óhajtjuk körülvenni magunkat. A magam részéről egyébként színes ruhákhoz szeretem leginkább hordani, és olyankor instant…..
sandrea78 2012.02.03 15:44:42