Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Törperő

5 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymagyarnő Holnap Március 15. 2012.03.14 14:52:00
Holnap Március 15. Ünnepelni kéne, de...Kormánypárti és kormányellenes tüntetések. Jönnek Lengyelországból és Franciaországból is a megmozdulásokra. Örülök, hogy külföldi állampolgárok szükségét érzik a magyarság mellé állni. Bizonyos bátorság kell hozzá. A magyar…..
   Különösebben nem érdekel a kormánypárti tüntetésen résztvevők pontos száma, de az röhejes, hogy a létszámot illetően mennyire megoszlanak a vélemények. Erről egy régi történet jut eszembe: Paraszbácsi találkozik a falu bolondjával-mi a helyzet Bélám?-…..
Vastagbőr Minden forint számít 2012.02.07 11:01:00
Vajon hogy lehet az, hogy a munkánk megbecsülése a béka segge alatt van, és már az emberek nagyobb többsége kíván minket a pokolra a pártunkkal együtt? - vakarhatják a képviselők az imázsjavító brainstormingon a fejüket. "Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej" - skandálhatná a…..
Európa néhány, nálunk fejlettebb országában többé-kevésbé fájdalommentesen bevezették a füstmentes vendéglátást garantáló törvényt. Nálunk ezt sikerült alaposan elcseszni, mégpedig a „türelmi idő” révén. Ezzel ugyanis csak annyit értek el a törvényalkotók,…..
Törperő 2012.01.18 12:52:50
@pityipalkó: Mindig vannak kivételek, akiknek többet szabad, mint egy átlagembernek.(Vagy a hatalmuk, vagy a pénzük miatt.)
autózz! Vinné a bank az autómat 2012.01.14 08:42:00
Gabriella helyzete nem egyedi, a svájci frank alapú autóhitelekkel sokan elúsztak az utóbbi években. Különösen nagy gondot jelent az ilyesmi akkor, ha valakinek munkaeszköze is egyben a kocsi és azzal keresi a kenyerét. Közületek van, aki hasonló szituációba sodródott? Ti mit…..
Mondhatnám, hogy Orbán Viktor rárontott nemzetére. Meg azt is, a mostani helyzet kísértetiesen hasonlít Kádár XIII. Kongresszuson mondott beszédéhez, miszerint "Magyarországon történelmileg úgy alakult, hogy egypártrendszer van." De nem mondom, mert Kedves Vezetőnk…..
Törperő 2011.12.17 21:10:09
@waszabi: Hát igen. Könnyű más farkával a csalánt verni!
Enikő nővér óvatosan haladt az ágytállal a félhomályos folyosón, kerülgetve a víztócsákat, amik a mennyezeti beázásoktól egyre csak növekedtek a 30 éves mozaiklapon.- Legalább könnyebb lesz felmosnia Katikának, nem kell vödröznie - gondolta keserűen.A kórház amúgy is egy…..
A magyar munkavállalók évente átlagosan 5 millió forintos juttatási csomagot (alapbér+juttatások) kapnak. Derül ki a Hay Group legfrissebb felméréséből. Kérdezhetném, hogy kinél van ez a pénz, ha nem tudnám, hogy ez csak  statisztika. Ha ennyi a juttatásunk éves szinten, nem is…..
Egymagyarnő Autósok rettegjetek! 2011.12.01 16:42:00
Az autósokra jövőre újabb terheket róna a kormány. Nem elég amit az első posztomban írtam, az ország összes főútvonalára is ki akarják terjeszteni a matricás rendszert. Eddig is nehéz volt fenntartani azt a kis "miautónk"-at. Fizetjük a másfélszeresére emelkedett svájci frank…..
Kitalálták, hogy az az autós is fizessen autópályadíjat, aki nem is használja. Én is gondolkodtam azon, hogy még mivel lehetne növelni az államkassza bevételeit. Mindenki kötelezóen váltson színház-, koncert-, autóbusz-, fitness-, könyvtár- buszbérletet, fizessen…..
FASZKIVAN! blog 51 2011.11.29 12:29:00
A fenti képen látható nő 51 éves. A neve Gillian McKeith, híres televíziós egészségguru. Amolyan SóbiNórbi brit kiadásban. A vegetáriánus életmód igéjét hirdeti. Egészségesen táplálkozik, bogyókat eszik és rendszeresen sportol. Több diétás és táplálékokkal foglalkozó…..