Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HZCs

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
Neander is kiszúrta, hogy pénteken sorsfordíthatnak a MÁV Biztosító kiszopatott ügyfelei, akiktől most 10 ezer forint pótdíjat akarnak beszedni. Aki ezt nem szeretné befizetni, annak azt javasoljuk, pénteken délután 1-kor legyen a Tatai Honvéd Sportegyesület (2890 Tata, Május 1.…..
HZCs 2008.06.04 11:55:54
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
Levélírónk ígérete szerint ez a poszt 100 nyomtatott példányban fog kikerülni különböző benzinkutakhoz, mintegy figyelmeztetésképpen: látod, ha szarakodsz, kikerülsz a Homárra. A bankjegytrükkre válaszként adott "uram, olvassa a homár pont hu-t" mondat pedig…..
HZCs 2008.05.27 06:14:22
HZCs 2008.05.27 06:19:46
A konzolok előnye a PC-vel szemben, hogy minden játék azonnal fut rajta, nem kell semmit állítgatni. Kivéve napjainkban, amikor már online játszana az ember, ugyanis sem a Microsoft, sem a Sony nem tartja piacnak Magyarországot. Szegény TCM most a hajára kenheti PSP-jét, csak…..
HZCs 2008.05.22 11:28:35
Lászlónak a tegnapi panasza után a Microsoft körbenyalós ajándékot küldött. Poénból azt kérte az ügyfélszolgálatostól, legyen már Magyarországon is Xbox Live. Erre kapott egy egyéves előfizetést és egy Gears of Wart, csak kussoljon. Ki tudja, mikor lesz Magyarországon Xbox…..
HZCs 2008.05.21 17:27:12
Subba Varázspálcika 2008.05.21 11:03:00
Korábban már volt szó a szemétláda józan videózókról de ebben az esetben biztosak vagyunk benne, hogy az alábbi kamerázó paraszt egy percig sem lehetett józan a silány életében. Még az alkohol is pürézik tőle, akkora szemétláda. Komolyan azt hittük,…..
Nincs melled? Nyerjél egyet (kettőt)! Igen, éreztük mi a múltkorában, hogy figyelmünkre érdemes a legeslegújabb közösségi halmazat, a donna.hu. Akkor picit értetlenkedtünk, hogy miaf ez az új nőies júzergyűjtemény, de most végre megvilágosodtunk, mert kirukkoltak a nagy…..
HZCs 2008.05.19 16:30:22
Áresés történt az egy hónapja felfedezett autómosóban. Már tényleg csak azok a tételek szerepelnek a megrendelőn, amit a fogyasztó megrendel és a 2000 forintos extrasápot sem szedik be, azaz hepiend:Örömmel tudatom Veled, hogy megint megcsináltad! A korábbi Darvas Carwash…..
Mi általában csak nevetve hüledezünk, de a karok nélküli utas ügyét - pontosabban nem is magát az ügyet, mert az egy Homár-olvasónak több mint természetes - szóval nem is az ügyet, hanem a BKV sajtóosztályának dermesztő reakcióját olvasva most már tényleg félünk egy kicsit…..
HZCs 2008.05.13 00:48:55
Onimusha fotózta a mulatóhely vizeldéjében a klasszikus háromfarkú férfit. Levélírónk a helyszínt "pissoure"-nak nevezte, amiről eszembe jutott az a hihetetlen esemény, amikor pár napja viccesen nagyfejű kiskutyát láttam a metróban és megkérdeztem a kábé 13 éves…..
HZCs 2008.05.13 00:22:46
HZCs 2008.05.13 00:23:57
Nem szeretnénk túlragozni. Vettünk már pár különleges dolgot a Tescóban, de ez az izé idáig elkerülte a figyelmünket. Most épp akciósan 79 forintért kapható a "Rémisztő szemgolyó" néven árult termék, ami a hatnyelvű tájékoztató magyar része szerint legalább…..
Tékozló Homár Életveszélyes IC 2008.05.06 19:17:00
Pszeudogyilkosság az OrientPécs Expresszen! Champi arra lett figyelmes, hogy a pécsi IC-n időnként nyitva marad az ajtó. Igen korszerűen videóra is vette a jelenséget, ahogy élményvonatozva, testközelből lehet élvezni a táj nyolcvannal suhanását. Lehet, hogy isten a részegek és a…..
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
HZCs 2008.04.25 11:52:58
Hetek óta nem volt senki sem alkalmas a SzuperPuma fokozatra, míg be nem esett levelesládánkba az alábbi képsorozat. Kimagasló teljesítményéért viszi a rangot a tejszínhabos performansz. A főszereplő a Budapesti Műszaki Egyetem Wigner Jenő Kollégium Kolimpia 2008 című…..
HZCs 2008.04.16 11:41:59
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Andyt már majdnem lealázták köcsög bevándorló magyarként egy angol Honda-motorszervizben, aztán váratlanul a kellemetlenségért cserébe fényesre vaxolták az ülepét is. Vigyázat, nyálcsorgatóan pozitív történet! Hosszabb ideje Angolhonban rongálom a biteket, és közlekedési…..
HZCs 2008.04.03 13:51:26
A Homár nem érti, miért akar valaki egyáltalán lemenni a Jam Pubba, de a jelenséggel már találkozott, amikor egy ismerőst kellett volna kimenteni onnan, és a manőver csak pólóra vetkőzve jöhetett volna létre a melegítőfelső miatt. Gergő ismerősét egy sportcipő miatt nem…..
A mobiltelefónia legalább annyira ezoterikus tudomány, mint a számítástechnika, így aztán a Homár nem is csodálozik azon, mint a levélíró Daily Shark, hogy a Sony Ericsson ügyfélszolgálatának fingja nincs, melyik telefonjuknak milyen az antennája. Tényleg, van valahol erről…..
Subba Bojler Gyula bekészült 2008.03.27 11:22:00
Mindenki ide gyűjjön, megtaláltuk a legjobb és legviccesebb magyar Harvey Keitel-hasonmást (na jó, közelről azért annyira nem hasonlít, de vannak jó pillanatai)! Gyula megnézte Budapestet és nem jött hiába: ..
HZCs 2008.03.27 11:32:09
3?
HZCs 2008.03.27 11:33:08
Egy újabb N95-ös történet, amiben Sándor kíváncsi a szoftver verziószámára, de aztán az oktondi ügyfélszolgálat miatt a végére nagyon dühös lesz. Van egy eredeti, kátyafüggetlen, nem buherált, mintaboltban vásárolt Nokia N95-öm. A magyar Nokia weboldalon szerettem volna…..
Miután az átutaláshoz a bank nem adja ki egy korábbi tranzakció adatait, egyetemista lány vesz egy nagy levegőt és e-bankot csináltat. Már a fülén is kódok jönnek, de a technika csak nem akar engedelmeskedni. Tanulság is van. Szerda délután bementem a K&H-ba, hogy tegyek a…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..